Peki ne kadar surdu davaniz yazmadığı için delil sunabildi mi sonrayazmak zorunda değilki bana yazmadılar
Herkese merhabalar
Çekişmeli boşanma davası actim duruşma tarihi henüz belli değil sorum şu karsi taraf boşanma dilekçesine cvp dilekçesi yazmamış bu durumu yaşayan var mı yani dilekçe yazmayip sonradan delil sunabilir mi
Ve çekişmeli bosanan var mı süreç nasıl ilerledi ne gibi zorluklar yaşadınız bilgi verirseniz sevinirim
Cevap vermezse iddaları kabul etmiş sayılır daha sonra delil sunamazHerkese merhabalar
Çekişmeli boşanma davası actim duruşma tarihi henüz belli değil sorum şu karsi taraf boşanma dilekçesine cvp dilekçesi yazmamış bu durumu yaşayan var mı yani dilekçe yazmayip sonradan delil sunabilir mi
Ve çekişmeli bosanan var mı süreç nasıl ilerledi ne gibi zorluklar yaşadınız bilgi verirseniz sevinirim
Anlasabilevegim biri olsa inanın boşanmamArkadasımın cekismeli bosanma davası 6 yıl sürdü. Ne yap et anlasmalıya ikna et, mahkemelerde onca yıl surunmeye degmez o sure icinde yeniden evlenir hayatını kurarsın..
Hasbam avukat tutmuş bugün dilekçe süresi için 2 hafta süre talep etmiş ve almışlar bakalım beni ne iftiralar bekliyorCevap
Cevap vermezse iddaları kabul etmiş sayılır daha sonra delil sunamaz
Hasbam avukat tutmuş bugün dilekçe süresi için 2 hafta süre talep etmiş ve almışlar bakalım beni ne iftiralar bekliyor
Benim dilekçede yazdığım herşeyin delili var SMS vsİspatlayamadığı sürece onun iftiraları hiç bişey ifade etmez. Ne derse desin ispatlamak zorunda. Siz delil toplayın , hatta onunla iletişime geçip onu konuşturmaya çalışın niye böyle böyle yaptın diye söyleyin daha sonra bunları mahkemeye sunarsınız.
Ben de cekismeli boşanma surecindeyim. Benim olayda davacı karşı taraf. Avukattan öğrendiğim kadarı ile durum şöyle; karşı tarafa yani davaliya resmi tebligat geldikten sonra 2 hafta içerisinde cevap dilekçesi oluşturmak durumunda.Herkese merhabalar
Anlasabilevegim biri olsa inanın boşanmam
Anlaşamadığınız biriyle nasıl evlendiniz?
Anlaşamadığınız biriyle nasıl evlendiniz?
Sen sor diye evlendim...Anlaşamadığınız biriyle nasıl evlendiniz?
Merhaba, bir şey sormak istiyorum. Benim olayım daha farklı. Bende esim cekismeli dava acti. Onun dava dilekçesinde yer alan iddialarına karşı da ben karşı dava açtım. Şimdi normalde benim karşı dava dilekceme cevap vermesi gerekiyor. Bu durumda suresinde cevap vermez ise, bildiğim kadariyla cevap vermemekle benim dediklerimi inkar etmiş mi sayılır? Nihayetinde kendisinin ilk bir dilekçesi vardı?Cevap
Cevap vermezse iddaları kabul etmiş sayılır daha sonra delil sunamaz
2 hafta içerisinde cvp vermesi gerekiyor cvpta verir merak etmeyin süreyi uzatiyorlar benzerini yaşadım eğer cvp vermezse de inkar etmiş sayılıyormuş avukat öyle demiştiMerhaba, bir şey sormak istiyorum. Benim olayım daha farklı. Bende esim cekismeli dava acti. Onun dava dilekçesinde yer alan iddialarına karşı da ben karşı dava açtım. Şimdi normalde benim karşı dava dilekceme cevap vermesi gerekiyor. Bu durumda suresinde cevap vermez ise, bildiğim kadariyla cevap vermemekle benim dediklerimi inkar etmiş mi sayılır? Nihayetinde kendisinin ilk bir dilekçesi vardı?
Süreyi neden uzatmak istesin ki? Nihayetinde cekismeli davayi kendisi acti zaten?2 hafta içerisinde cvp vermesi gerekiyor cvpta verir merak etmeyin süreyi uzatiyorlar benzerini yaşadım eğer cvp vermezse de inkar etmiş sayılıyormuş avukat öyle demişti
Benimki öyle yaptı sizinki ne düşünüyor bilmiyorum ama cvp vermemek onun aleyhine o yüzden cvp verir mutlakaSüreyi neden uzatmak istesin ki? Nihayetinde cekismeli davayi kendisi acti zaten?
Kimin açtığı önemli değil belirtilen sürede dilekçe cvp vermek zorunda vermezse aleyhine siz rahat olun süreci takip edinSizin onayınızda cekismeli davayı siz açmıştıniz ama bende ise karşı taraf acti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?