Evler ayrıysa davada acildiysa hayatına devam etmeli. Ben şubatta resmi olarak bosandim ama bidaha aşk meşk olmayacak gibi hissediyorum ne güzel siz o hissi duyabileceginizi dusunmussunuzCekişmeli boşanma davası devam ederken başkasiyla tanişmak etik mi?
Ben pek etik bulmuyorum doğru bulmuyorum acikcasi ama bir yakınımın davası bir yildir devam ediyor artik bunalmiş bir durumda hayatina devam etmek istiyor..
Boşanma davası 2 veya 3 yila uzayanlar ne yapiyor? Ayip veya etik dışı olurmu yeni insanlarla görüşmek?
hem hukuki olarak hemde manevi olarak yuz karasi bir durumCekişmeli boşanma davası devam ederken başkasiyla tanişmak etik mi?
Ben pek etik bulmuyorum doğru bulmuyorum acikcasi ama bir yakınımın davası bir yildir devam ediyor artik bunalmiş bir durumda hayatina devam etmek istiyor..
Boşanma davası 2 veya 3 yila uzayanlar ne yapiyor? Ayip veya etik dışı olurmu yeni insanlarla görüşmek?
Zaten ayrilmislar. Neden olmasın ki? Belki karşısına tam istediği gibi biri çıkmıştır. OlabilirCekişmeli boşanma davası devam ederken başkasiyla tanişmak etik mi?
O kadar karışık mıymis.ama zaten hukuki olarak boşanma davası açılmissa zaten taraflar arasında sıkıntı var demek. Aldatmaya konu olan kısım boşanma davası açılana kadar sürede olması gerekiyor ve Boşanma davası açıldığı andan itibaren de kim kimle ne yapıyor kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum. (velayet hariç)Merhaba
Anladığım kadarıyla duruşmalar yapılmış. Bu konuda iki görüş var;
1-Taraflar boşanma beyan ettikleri için istedikleri gibi hayatlarına devam edebilir
2-Taraflar henüz boşanmadığından birbirlerine sadakatle tükünlüdür, aldatmaya konu olabilir. Bu konuda yargıtay kararı var, aldatma sayılmıştır.
Aslında konu, bu durum mahkemeye aldatma diye taşınırsa hakimin takdirine göre değşlecektir. O nedenle durum çok belirsiz, belirsizlik taşıdığı için tehlikeli..
O kadar karışık mıymis.ama zaten hukuki olarak boşanma davası açılmissa zaten taraflar arasında sıkıntı var demek. Aldatmaya konu olan kısım boşanma davası açılana kadar sürede olması gerekiyor ve Boşanma davası açıldığı andan itibaren de kim kimle ne yapıyor kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum. (velayet hariç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?