- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
çevremde döndürmeye çalışan o kadar insan var ki... özel mevzudur anlatmak istemiyorum desem de fayda etmiyor. yaram senden değil sorandan usandım derler ya... bi de bizimki benim psikolojimin bozuk olduğumu, bu yüzden yanlış karar aldığımı söyleyip duruyor millete. kafamı gören "kızım psikoloğa git yuvanı dağıtma diyor" ya gülüp geçsem mi karşıdakini paralasam mı bilemiyorum.
canım seni çok iyi anlıyorum. beni 2 kez görenler bile ne oldu diye soruyorlardı anlaşamadık ayrıldık diyorum, dönüşü yok mu? ulan sanane senmi döneceksin!!! ama işte gelde anlat. elalemin ağzı torba değilki dmeişler. ben şu anda teyzemle bile çok sık konuşmuyorum. herkes bana onu sorup duruyor, halam barışın dön evine diyip dutuyor.. kendileri neler çekmişmişşş. o senin salaklığın diyeceksinde işte dilin varmıyorki...
vicdanın rahatsa gerisini hiç umursama canım. ve yine sana acı verecek olan sürekli güzel anları hatırlaman olacaktır. özlem öyle bişeyki zaman geçtikçe hep iyi şeyleri hatırlatıp özletiyor ama sen özellikle kötüleri düşünkü daha çabuk atlatasın. öyle zamnlr gelecekki suçu kendinde bile bulacaksın ama yanlışş. akıl oyunları bunlar

birde ben şimdi arkadaşlarımın düğünü olunca yalnız gittiğimde ve çocukları olunjca, çocuk haberlerş alınca çok üzülüyorum. ama senin çocuun var bunları önemsemezsin. umarım arkadaşlarında eşleriyle ilgili sana düşüncesizde davranmazlar. çünkü şu anda aslında çok yaralısın.. Allah yardımcın olsun her zaman.