- 25 Ekim 2023
- 47
- 25
- 3
- 40
- Konu Sahibi DenizEce3507
Hayatınızdan vermek olarak görmeyin. Eğer evlilik planınız yoksa iki yıl içinde sorun yok ki. 3-5 ayda bir davalar olur ona da avukat gidiyor. Siz sadece süreci takip edip hayatınıza devam edeceksiniz mahkeme arka planda olacak o şekilde bakın.
Hakkınız mirası neden veresiniz ki hem de haklıyken. Onun için daha büyük sıkıntı siz devam edin pes etmeyin.
Allah korusun bir daha ömür boyu evlenmeyi düşünmüyorum. Bana manevi anlamda çok pahalıya mal oldu. Kurtulmak istedim kurtulamadım. Mahkeme sürecini bu şekilde görebilsem iyi olur, doğruları söyleyecek sandım, yalanları ve iftiraları umursamamanın bir yolunu bulmalıyım.Hayatınızdan vermek olarak görmeyin. Eğer evlilik planınız yoksa iki yıl içinde sorun yok ki. 3-5 ayda bir davalar olur ona da avukat gidiyor. Siz sadece süreci takip edip hayatınıza devam edeceksiniz mahkeme arka planda olacak o şekilde bakın.
Hakkınız mirası neden veresiniz ki hem de haklıyken. Onun için daha büyük sıkıntı siz devam edin pes etmeyin.
Kusura bakmayın iki tane alıntı oldu sizin mesajınız düzeltemedim. Dün üye oldum henüz bilmiyorum.
Teşekkürler.