çekişmeli boşanmada

bofobof

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
363
240
18
Meraba kızlar
ekimde boşanma davam var başlıktanda anlaşıldıgi gibi çekişmeli
davayı açan eşim ve artık avukatım la muhattabsin ben duruşmaya gelmem bile diyor ama bazıları da diyör ki bal gibi gelir
Gelmemesi benim açımdan iyi biliyorum ama böyle davalarda gelmeme gibi durum olur mu
Hakim isterse gelmesi mecbur mu?

Tam bilgi sahibi değilim ama eşiniz avukat tuttuysa davaya gelmeyebilir diye biliyorum.

Mrb arkadasim benimde ekim 5 mahkemem var bizimkide cekismeli ilk mahkememiz martin 11 de oldu barodan avukat tuttum ben bana gelme dedi avukat durusmaya ben gittim ama girmedim ikincisi ekimin 5 de yine gelmene gerek yok dedi bana sanirim son mahkemede cagriyorlar her iki tarfida

Canım benim avukatım da aksine dedi siz boşanmama taraftariysaniz sizin hakkınızda bulunan iddiada kendinizi onlarin soylediklerinin karsisinda yasanilanlari karsialrina cat diye koyunca savunmanız hakimi elbette etkileyecektir dedi sonuçta yani hakime insan her ne kadar profesyonel olarak işini yapıyorsada
Ki zaten gelip gelmemeyi bana bıraktı bizde bide çocuk var çocuğun daha bebek ve evliliğin yeni olduğu vurgulanisa hakim etkilenebilir diye gelmemi istiyor yani yoksa benim avukatım da Allah var oncelikle gayet iyi bi avukat daha duruşma yapılmadı ama salak herif olacak insan musvetlisi bana sen gir çık ben gelmem diyo güya ne kaar kararli olduğunu gösterecekmis haspam gelmemesi benim işime gelir yani haksız olduklarıni daha iyi ispat edebilirim bende her durmaya değil sahitlerin dinlenecegi zaman gitmeyi uygun görüyorum avukatım sağolsun bu konuda yonlendiriyor
Ama inadına bosanmayacam

her duruşma arası 7 ay mi sürüyor sizinki neden Mart'tan ekime kaldı 2-3 ay sürüyor iki duruşma arası dedi bana avukatım
bide sizde mi boşanmama taraftarisiniZ

her duruşma arası 7 ay mi sürüyor sizinki neden Mart'tan ekime kaldı 2-3 ay sürüyor iki duruşma arası dedi bana avukatım
bide sizde mi boşanmama taraftarisiniZ
Çoğunlukla yanılmıyorsam celse araları 3-4 ay ama adli tatil veya dava yoğunluğunda bu süre uzayabiliyor, avukat varsa taraflar mahkemeye katılmayabilir, karar duruşmasında bulunmanız yeterli oluyor diye biliyorum.

Çoğunlukla yanılmıyorsam celse araları 3-4 ay ama adli tatil veya dava yoğunluğunda bu süre uzayabiliyor, avukat varsa taraflar mahkemeye katılmayabilir, karar duruşmasında bulunmanız yeterli oluyor diye biliyorum.

teşekkür ederim admin

Cnm benimki neden oyle oldu bende anlamadim uzun surdugunu ilk mahkemede bana tedbir nafakasi baglandi halen daha vermiyor ikincide ne olur bilmem benim cocugum yok cok sukur diyorum ben tazminata istedim sonmahkemede belli olur dediler oda ne zaman olur son mahkeme yani hakkimizda hayirlisi ins.benim onceki konularimi okudunuzmu bilmem ben cok kotu seyler yasadism

Ben degil esim olacak adi insan acti davayi cnm senin çocuğunda varmis sizin ayrilma sebebiniz nedir allah herkesin yardimcisi olsun zor bir donem yaa bi an once bitsede kurtulsam artik uzadikca yoruyor beni birde evlerimiz okadar yakinki birbirine cok zor ya

boşanma davasını kim açtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…