bu adam ,bir gün gelir yine size vurur.
hah.. buraya yazıyorum. yazdım.
hem işe gitmiyor hem tembel,hem şiddet yanlısı ,hem çocuğunu düşünmüyor, okuluyla ilgilenmiyor.
söylesenize bana bu adamın elle tutulur neyi kalmış ki...
Buna katılıyorum, size inat olsun diye bırak kalkıp okula gitmeyi, sizi bile göndermemeyi düşünen bir adam bu. Ne derece bir eş, bir baba olabilir ki. Ayrıca belli ki bir şeyleri kırıp dökmeden hıncını alamıyor, o çekmeceleri yarın sizin kafanıza fırlatmayacağı ne mâlûm?
Çocuğunuzu da kendinizi de oradan kurtarın. Önemli olan anne babanın bir arada olması değildir her zaman, o ortamdan uzak olmak çocuk için çok daha iyidir. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Yakmayın kendinizi.
canım zaten eşinden zamanında bol bol şiddet görmüş...
şimdi yemediği için dayak atmaya,acısını çekmecelerden çıkarıyomuş
misgibi işi var ha bire uyuyo millet iş bulamıyo bizimki ayagından tepiyo habire yatıyo ne varsa bu yatmakta bıkıp usanmıyo ay vallahi usandım bu adamın bu duyarsızlıgından birde kalşkmış hiçbirşey olmamış gibi davranıyo bende hiçbirşey olmamış gibi yapcaksan önce şu çekmeceleri topla yerine koyda komidin bi yerde çekmecelerde bir yerde dedim sen topla diyo ben niye toplim nasıl fırlattınsa öylede topla dedim sonra topladı gitti işe şimdide gelmiş eve nezaman gelsem pc elinde kestircem neti diyo bir bu var bunuda çok görüyosan al dedim
benim onu boşamam için ailem kesinlikle reddetti bu fikrimi çocuk var arada düzelir zamanla yine bizim elimiz üstünde olacak sabır dedi kapattılar düzelir inşallah tek ümidim bu giden senelerime acıyorum çoook.keşke keşke geri bekar olsam kesinlikle bu adamla evlenmezdim yakın akraba bile olmaya dayanamazdım yıllar gidiyor beraberinde umutlarımızıda götürüyor
Neden olacak hayatim, duyarsizligindan ilgisizliginden.....
Duyarli ilgili bir baba olsa, tamam hadi git kizin dersleri zayif neler yapabilecegimizi ögren demezmi?
Yarim saat daha fazla uyusun diye yaptigi terbiyesizlige bak....
Okumaklada adam olunmuyorki güzelim, ne okumus tahsili adamlar var, karilarina agzina almicak hakaretler sayiyor, siddet uyguluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?