Çekmeceleri fırlattı beni dövemediği için

• Konu Sahibi Konu Sahibi eflatun1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorumsuzluğun bu kadarı pes yani...
hadi sana karşı öyle ama insan çocuğunun geleceğiyle ilgili endişe duymaz mı yahu?dersleri de kötüymüş..
bazı erkeklere rahat batıyor...

evet bu çocuktan başarı beklemem çok zor napsam bu adamı iş kendi işi daha ne istiyon diyorum hesap soran yok işinin agasıda paşasıda sensin niye hor bakıyosun dedim neymiş krizden işler düşmüş kazanç yok diye dükkana kanı kaynamıyomuş böyle yatınca sanki işler açılıyo işçi dükkanın altından girer üstünden çıkar diyorum ben söylüyorum ben dinliyorum akşamdan söz veriyo erken kalkcam diye yine aynı ne sözüne ne yeminine güvenmiyorum.sen napcan ihtiyaçların karşılanıyo bir eksigin varmı deyip susturuyo herşey para deyilki ya o çocugun baba özlemi benim eş muhabbetim hiç biri yok bunlara önem veren yok

gelecegi düşünmüyo ev kira dükkan kira borcun içine girerde bende çekerim bu yatma yüzüne hayatım hergün çile akıl verin yokmu şunu tembellikten kurtarmanın yolu.tembellikten ve aciz kalmaktan sana sıgınırım ALLAHIM

bende seni cok iyi anliyorum. nefret ediyorum erkeklerden.
ben hatta artik kocami oldurmeyi bile dusunuyorum.
cinnet gecirip kocasini kesen kadin diye gazetelerehaber bile olabilrim.

yokum eflatuncum şöle diplerde sakladıgın bi meşe odunun kıraydın kafasında yaa.acayip sinirlendim şimdi.hayret bişey hem kendi gitmiyo hem senide yolllamıyo ...

tek çözüm boşanmak,yada seni seviyorsa (ki şiddet gösteren birinin seveceğine inanmam) ona yokluğunun acısını yaşat belki aklı başına gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
insanı sinir hastası eder bu erkekleralsanaalsanasmile

dengesiz adamalsanaalsanasmile

Buna katılıyorum, size inat olsun diye bırak kalkıp okula gitmeyi, sizi bile göndermemeyi düşünen bir adam bu. Ne derece bir eş, bir baba olabilir ki. Ayrıca belli ki bir şeyleri kırıp dökmeden hıncını alamıyor, o çekmeceleri yarın sizin kafanıza fırlatmayacağı ne mâlûm?

Çocuğunuzu da kendinizi de oradan kurtarın. Önemli olan anne babanın bir arada olması değildir her zaman, o ortamdan uzak olmak çocuk için çok daha iyidir. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Yakmayın kendinizi.

canım zaten eşinden zamanında bol bol şiddet görmüş...
şimdi yemediği için dayak atmaya,acısını çekmecelerden çıkarıyomuş

canım zaten eşinden zamanında bol bol şiddet görmüş...
şimdi yemediği için dayak atmaya,acısını çekmecelerden çıkarıyomuş

Evet okumuştum. Ailesi gözdağı verince hıncını eşyadan almaya başlamış, halbuki o da şiddetin âlâsı. Benim demek istediğim, tekrar öyle olmayacağu ne mâlûm. Hatta öyle olacağı gâyet açık.

Allah yardımcın olsun arkadaşım ama, kendinden önce kızını düşünüyorsan bir şekilde uzaklaş lütfen o adamdan. :a015:

benim onu boşamam için ailem kesinlikle reddetti bu fikrimi çocuk var arada düzelir zamanla yine bizim elimiz üstünde olacak sabır dedi kapattılar düzelir inşallah tek ümidim bu giden senelerime acıyorum çoook.keşke keşke geri bekar olsam kesinlikle bu adamla evlenmezdim yakın akraba bile olmaya dayanamazdım yıllar gidiyor beraberinde umutlarımızıda götürüyor

ama yeni evliyken keşke hiç kimseyi dinlemeseydim okadar pişmanımki okadar neymiş sarmısagın bile kokusu 40gün çıkmazmış 40gün şöyle geçti 4o gün böyle geçti şimdi 8 yaşında kızım var

cocugunuzun derslerinin zayifligi ailesinin bu durumundan kaynaklaniyor olmasin canim? cocugunuza ders ogretmekten once evliliginizi duzeltin belki o zaman cocugunuzun dersleri de duzelir...evde huzur olmayinca kucucuk cocuk nasil calissin ki lmaz:

eşin hem nankör hem sorumsuz ve çok öfkeli acil bi çözüm lazım.bu öfkesini ve tembelliğini üzerinden atması lazım.çocuğada sizede yazık yani.millet şu zamanda iş bulamıyo eşin bulmuşda bunuyor çocuğuda ilgilide karısı var daha ne istiyor artık anlamadım.

canım daha gençsin ve önünde kocaaaaa bir hayat var... devamını bu adamla geçiremeyeceğine ne yap ne et ikna et aileni...

bilmiyorum ben hiç (kusura bakma ama) manyak doğup normale döneni görmedim...

Bu adamin sana bi faydasi var mi canim?
Hayir, evladina faydasi dokunmayanin karisina ne faydasi dokunabilir ki?
Ayril demem, kendi hayatin, tabiki sen karar vereceksin, ama söyle bir düsünmek lazim; cocugunun gelecegi icin ugrasmayip, esinide cocuguna yapacagi fekadarliklardan mahrum birakan, üstelik esine dayak atmis bir adamla ne icin evli kalinir ki?
Allah büyük söyletmesin.
Cok üzüldüm, Allah yardimcin olsun canim

Allah herkese hayırlısını versin nolur yanlış anlamayın beni ama durumunuz zor görünüyor aile terapistine falan gidin bence..

okumakla da adam olmayan çok elbet de ne bileyim en azından şu şiddet uygulama mevzu kısmen azalıyor diye biliyorum.
ben etrafımda hiç duymadım eşine şiddet uygulayan erkek kırıntısı...

Çocuğun neden başarısız olduğu belli. Böyle bir babayla büyüyen çocuk nasıl başarılı olsun ki. Muhtemelen eve geldiğinde o dağınıklığı falan gördü. Artık çocuklar herşeyin farkına varabiliyor biz söylemesekte.

Baba sorumsuz, duyarsız, şiddet yanlısı. Anne pasif, kendine yetemeyen, eşinin sözüne bağımlı...
En çok çocuğa yazık en çok ona üzüldüm.

Arkadaşım çocuğunuzun başarısı söz konusu ne dinliyorsunuz kocanızı siz. Gidin konuşun öğretmenle kimden neden izin bekliyorsunuz.

Yarın o çocuk kötü karne getirdiğinde o adam çocuğunuda döver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…