N
_NURUM_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi eflatun1981
-
benim onu boşamam için ailem kesinlikle reddetti bu fikrimi çocuk var arada düzelir zamanla yine bizim elimiz üstünde olacak sabır dedi kapattılar düzelir inşallah tek ümidim bu giden senelerime acıyorum çoook.keşke keşke geri bekar olsam kesinlikle bu adamla evlenmezdim yakın akraba bile olmaya dayanamazdım yıllar gidiyor beraberinde umutlarımızıda götürüyor
okumakla da adam olmayan çok elbet de ne bileyim en azından şu şiddet uygulama mevzu kısmen azalıyor diye biliyorum.
ben etrafımda hiç duymadım eşine şiddet uygulayan erkek kırıntısı...
Hayir, zorda olsa umutlarinin gitmesine müsade etme canim, kizin icin güclü olmalisin.
Babasi sorumsuz, Anneside ümitsiz olursa o yavrunun gelecegi pekte aydinlik olmaz degilmi?
Esin ya bu agresifligne bir care bulsun, yada defolup gitsin hayatinizdan.
Sen onun samar oglani degilsin. Her sinirlendiginde cekmece dolab kiracaksa isin zor vallaha....Sana vuramiyor ama böyle etrafa saldirarak gözünü korkutmaya calisiyor, ayni hesap....
Ayrica ailenin ona verdigi gözdagida bir müddet ise yarar, yarin öbür gün yine kontrölünü kaybetmeyecegi ne malum....?
Konus esinle canim, gel buna bir care bulalim, bir uzmana gidelim, belki bir terapi ile bu agresifliginden kurtulursun, bak bu halin hem beni hem kizimi üzüyor, yapam etme de....baktin gördün yanasmiyor....evliligin hakkinda iyi düsün canim....Zararin neresinden dönersen kardir.:1hug:
Allah yardimcin olsun:Saruboceq:
Disarda gördügün resime aldanma kizim derdi Anneannem hep, o dört duvar arasinda ne oluyor ne bitiyor kimbilir!
Nedense zihnimizde siddet uygulayan erkeklerin cogunlukla okumamis, tahsilsiz, varos kesimlerde oldugna dair bir yanilgi var.
Inan eskiden bende hep öyle zannederdim....okumus adam yapmaz, karisini dövmez, hakaret etmez vs.vs....
Ta ki bunun arastirmasini yapan bir uzmanlar grubunun istatiklerini okuyana kadar.
Bu istatige göre bunun hicte böyle olmadigi hatta tamamiyle bir yanilgi oldugu ortaya cikarildi.
Tüm kesimlerde siddete maruz kalan kadinlar var....zengin fakir, okumus okumamis hic fark etmiyor.
Hatta mesleginde cok stress yasayan erkeklerin buna daha meyili oldugu ortaya cikti.
Her dördüncü kadin hayatinda bir defa siddet görmüstür diye yaziyordu....ya esinden ya babasindan yada erkek arkadasindan.:çok üzgünüm:
Kadin olmak zor ya.
kızımın türkçe zayıf matematik orta hayat bilgisi orta anlicanız beşim,z dördümüz yok işte ne ekersen onu biçersin biz ne emek verdik ki ne alalım şu 15 tatili çok iyi degerlendirip çok çalıştırmam gerek
Kafasını itinayla o duvarlara fırlattığı çekmecelerin arasına koyup yanlışlıkla(!) hızlı bir şekilde çekmeceyi kapasaydın,ne kadar iyi olurdu.Belki beyin hücreleri biraz mesai yapardı can havliyle eşinin...
Kafasını itinayla o duvarlara fırlattığı çekmecelerin arasına koyup yanlışlıkla(!) hızlı bir şekilde çekmeceyi kapasaydın,ne kadar iyi olurdu.Belki beyin hücreleri biraz mesai yapardı can havliyle eşinin...
Eğitimciyim işte,bak mesela bi de değil,bir de olacak.yorumunuza şaşırdım açıkçası ohaoldumsmile egitimcisiniz bide delikafadulden
Allah kimsenin başına vermesin valla uzaktan atmak gayet rahat olmalı boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?