- 3 Haziran 2012
- 405
- 830
- 123
- Konu Sahibi azarantina
kızlar herkese selamlar,
29 eylül de evlenmiştim forumda yazılarımı okuyanlar bilir binbir telaş koşuşturma derken evliler kervanına katıldım. henüz 2 aylık evliyken evimize hırsız girdi
bahçe katında oturuyorduk,demir parmaklığın arasına kalas koyup yerinden sökerek girmiş herneyse ben daha o evde oturamadım eşyaları depoya koyduk ve kayınvalidem de kalıyoruz 3 aydır. 3 ay boyunca hep ev baktık , çekmeköy ün değerleneceği çok söylendiğinden o civarda yoğunlaştık. bütçemize göre evler hep bahçe katı olduğundan yine karşımıza doğal olarak bahçe katı çıktı
işimize de uzak olduğundan oturmak istemiyoruz hem de yaşadığımız o korkudan dolayı. evi kiraya verip 500 tl kira getirirmiş, 300 tl üzerine koycaz 800 tl aylık ödememiz gereken kredi oluyor. biz de istediğimiz yerde ara katta
kirada oturalım diyoruz . 900-1000 tl kayınvalidemin bu civarda evler. sizce mantıklı bir hareket mi olur? eşim o evi almayı çok istiyor. bahçe katıda olsa malımız olsun diyor. yüksek girişlerde o civara var ama metrekaresi ufak. ne yapsam bilemiyorum kafam soru işaretlerinden patlamak üzere
29 eylül de evlenmiştim forumda yazılarımı okuyanlar bilir binbir telaş koşuşturma derken evliler kervanına katıldım. henüz 2 aylık evliyken evimize hırsız girdi