Oradan çıktıgımızda saat 16:53 dü test sonuçları ile birlikte çıktık ertesi gün semen analizi yaptırmak için andromed e gittik küçük temiz bir yerdi tahlil yaptırıp çıktık beklemedik telefona ve doktora sonuçları 5 gibi attılar hormon testini de orada yaptırdık 400 TL Tahlillere baktıgımda sperm çıkışı vardı ikimizde şok olmuştuk o kadar çok araştırmıştım ki eşime sen azospermi değilsin oligospermisin diye hemen teşhis koydum 3 ay önce kaybolan umutlarımız bi anda yeşermişti resmen modumuz değişti ikimizin de içi içini yiyordu
Sonra ki gün de doktorun yanına randevümüz saat 14.20 deydi tam o saatte oradaydık doktor henüz gelmemişti akın akın hastalar geliyordu
Biriyle muhabbet ettik herkes aynı dertte doktor geldi bir saat daha bekledik ve nihayet tanışma fırsatı bulduk baya anlayışlı muhabbetli biri direk sorduğu soru daha önce tüp bebek denediniz mi sperm çıkışı var dedi eşim daha önce inmemiş testis ameliyatı olmuş 3 aylık bir tedavi listesi hazırladı 3 ay sonuna randevü reçete 1100₺ civarında tutuyormuş henüz almadik 3 farklı bitkisel ilaç çay ve mavi su bunlarda bayağı pahalı ayrıyeten doktor benden de tahlil istedi adetin ikinci gününde kadın doğuma muayene olmam gerektiğini hormon testlerim ve bir test daha bakalım bir yerden başlayacağız Allah hepimiz yolunu açık etsin doktorun muayene ücreti 400₺ yapmamız gerekenlerin listesini verdi sürekli irtibat halinde olacağımızı söyledi
[/QU
Takıp ediyorum instagram da uzun soluklu tedavilerin, en olmaz denilen hastaların iyi sonuçlarını paylaşıyor. Mutlu oluyorum. Sonuç iyi olacaksa bekleyin bişey olmaz.
haklısınız

bazı hastalar uzaktan geliyor ve ben herseyi paylaşmak istedim biz beklerken doktor kapısında bir hasta geldi randevüm geç saatte ama uçağıma yetişmem lazım dedi hersey bilinsinki insanlar programını ona göre yapsınlar ve biz beklemekten şikayetçiydik evet ama randevülü hasta olmamıza rağmen randevüsüz hastaları alıp bizi bekletmelerinden