Erkek İnfertilitesi Celalettin peru mu emre bakircioglu mu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok sevindim sizin adınıza ne guzel...bende celalettin perudan randevu alıp esimi goturmeyi dusunuyorum doktor bey gelin defi hayırlısı insallah hormonları duzelir benim esimin de

9. ay sonunda çok şükür hareketsiz sperm sayısı 700 küsür oldu. Tedaviye devam ediyoruz, inşallah hareketli olanları 3 ay sonra görürüz.

Merhaba bayanlar benim esimde azospermi hastasi malesef 1 defa z.kamilde tese oldu sonuc olumsuz daha sonra emre bakircioglunu buldum internetten basari hikayelerini okudum ve orda tedaviye basladik 6 ay choriomon igne kullandik ve acibademde mikrotese oldu ama sonuc yine olumsuz simdi celalettin peruya gitmeyi dusunuyorum sizce gercekten faydasi varmi bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba. Lütfen benim profilimden girip mesajlarımı inceler misin? 9 aylık süreçteki sonuçlarımızı yazmıştık.

Arkadaşlar bizler AZOSPERMİ hastaları olarak yeni bir site kurduk sizleri oraya davet ediyoruz.
çok yeniyiz bizim gibi olan kader ortağı dostları bir arada dertleşmeye bilgi tecrübe paylaşmaya ve bizden sonra azospermi tanısı konulan insanlara faydalı olmaya çağırıyoruz. ,
sitemiz sizin destekleriniz ve katkılarınız ile daha da büyüyerek hakettiği yeri alacaktır.
saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Celalettin peruya gittinizmi sonuc ne simdi cevap yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…