Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriCelalettin Peru'da tedavi görenler,gelin burada dertleşelim...
Merhaba arkadaşlar Celalettin Peru hastaları olanlar burada toplanalım. Bu zorlu süreçte birbirimize destek olalım ve tedaviler hakkında tecrübelerimizi,yaşadıklarımızı paylaşalım.
Merhaba bizde cp den rabçndevu aldık eşimde çok az sperm çıkıyo taneyle sizde ne sıkıntısı var kimse yazmıyo burda birçok tpiğe yazdım kimse cvp ta vermiyo
Merhaba arkadaşlar Celalettin Peru hastaları olanlar burada toplanalım. Bu zorlu süreçte birbirimize destek olalım ve tedaviler hakkında tecrübelerimizi,yaşadıklarımızı paylaşalım.
cellalettin peru yönlendırmesıyle dr fatıh öğüç ile tanıstım celalettın hocadan zaten cok memnundum bızı yönlendırdıgı hekım fatıh beyde cok harıka bır doktor cıktı herkese tavsıye ederım bu zorlu surecte sızı rahatlatan bır doktorla beraber olmak cok guzel esımın spermlerının sayısı verdıgı tedavılerle yukseldı ınsallah allah ısteyen herkese nasıp eder fatıh bey ota jınemed besıktas fertillife hastanesınde