Tüp Bebek, Mobbing, Kaygı… Hepsi Aynı Anda Geldi

Eşlerimizin kafa yapısı benzer anladığım kadarıyla :) Benim eşim de şu zamana kadar bile zar zor gönderdi.

Şu an hangi aşamadasınız bilmiyorum ama tüm kalbimle dua ediyorum.
Tüp bebek sürecindeki tüm kadınlar için tek dileğim: umarım hepimiz o beklediğimiz yüksek betayı görürüz.

İnşallah bu yaz hepimiz için umut dolu bir başlangıç olur.
Amiin inşaalah. Tabii ilk zamanlar eşimi anlamadım ama süreç uzadıkça insan anlıyor. Çünkü o iğneleri kullanmak çok yorucu. Çok yoğun iğne ve ilaç durumu olduğu için evde olmak daha konforlu. İş yerinde uğraşmak zor.
2. Transferi olacağım inşaallah. 1. Olumsuz maalesef:( olsun durmak yok. İllaki zamanı var.

Amiin inşaalah. Tabii ilk zamanlar eşimi anlamadım ama süreç uzadıkça insan anlıyor. Çünkü o iğneleri kullanmak çok yorucu. Çok yoğun iğne ve ilaç durumu olduğu için evde olmak daha konforlu. İş yerinde uğraşmak zor.
2. Transferi olacağım inşaallah. 1. Olumsuz maalesef:( olsun durmak yok. İllaki zamanı var.
Hormonlar beni mahvetti. Bir ara makarna çok pişmiş diye ağladım :D

Allah'ım size de bana da nasip etsin inşallah :KK200:

Hormonlar beni mahvetti. Bir ara makarna çok pişmiş diye ağladım :D

Allah'ım size de bana da nasip etsin inşallah :KK200:
Samimi söylüyorum. Sıkmayın canınızı. Sıkacak hiçbir şey yok. Her şeyin çözümü var. Bunun da (çok büyük sorun yoksa) çözümü var. Sadece sabır. Görevinizi yerine getirin o kadar.

Merhaba kızlar,

Daha önce yazmıştım… Tüp bebek tedavisindeyim. Bir yandan babamın hastalığı, bir yandan uzun süredir yaşadığım iş yerindeki mobbing… Her şey üst üste geldi. Ve sonunda öyle bir noktaya geldim ki; oturdum, kendime dürüstçe sordum: “Hangisinden vazgeçersem biraz nefes alabilirim?” Cevap belliydi. İşimden istifa ettim.

Bu kolay bir karar olmadı. Ama inanın, sanki sırtımdaki yükten biraz kurtulmuş gibi hissediyorum. Transferim, Allah nasip ederse Temmuz başında olacak. O zamana kadar biraz destek vereceğim ama sonra tamamen bırakacağım. Doğru mu yaptım, bilmiyorum… Bazen evde kalmak beni endişelendiriyor. “Ya sıkılırsam? Ya insanlar iş bulamazken ben elimdekinden oldumsa? Ya transfer tutmazsa?” diye kafamın içinde durmadan dönen sorular var.

Son zamanlarda ellerimde ve ayaklarımda egzama başladı. Hormonal yükü zaten biliyorsunuz… Ama inanın, ben çok yoruldum. Hem de öyle böyle değil… Ruhum, bedenim, kalbim... Hepsi aynı anda yoruldu.

Ve ne zaman buraya yazsam, sizden bir şeyler duysam… Kalbim biraz olsun ferahlıyor. “Kadın kadının yurdudur” derler ya… Gerçekten öyle. Bu süreçte farkında bile olmadan bana güç veriyorsunuz. Destekleriniz, varlığınız o kadar kıymetli ki. Hepinize yürekten teşekkür ederim.
Bende sizin gibi işten çok sıkılmıştım çıkamıyorum da.en son iflas etti ve iş hayatı bitti.hep bize evde sıkılırsın diye empoze ediyorlar.buna takılmayın ben 5 aydır evdeyim ve gayet memnunum. Ayrıca Ben salı günü mardine seyhmusa hz.ziyarete gidecegim.oradaki incir bebek isteyen kişiler alıyormuş. İsterseniz sizin içinde alabilirim

Bende sizin gibi işten çok sıkılmıştım çıkamıyorum da.en son iflas etti ve iş hayatı bitti.hep bize evde sıkılırsın diye empoze ediyorlar.buna takılmayın ben 5 aydır evdeyim ve gayet memnunum. Ayrıca Ben salı günü mardine seyhmusa hz.ziyarete gidecegim.oradaki incir bebek isteyen kişiler alıyormuş. İsterseniz sizin içinde alabilirim

Çok naziksiniz, çok teşekkür ederim :KK200:
Bakalım evde olduğum süre içinde kendime yönelmek için planlamalarımı yaptım. Bu yüzden bile heyecanlıyım :KK200:

Back
X