• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek, Mobbing, Kaygı… Hepsi Aynı Anda Geldi

Eşlerimizin kafa yapısı benzer anladığım kadarıyla :) Benim eşim de şu zamana kadar bile zar zor gönderdi.

Şu an hangi aşamadasınız bilmiyorum ama tüm kalbimle dua ediyorum.
Tüp bebek sürecindeki tüm kadınlar için tek dileğim: umarım hepimiz o beklediğimiz yüksek betayı görürüz.

İnşallah bu yaz hepimiz için umut dolu bir başlangıç olur.
Amiin inşaalah. Tabii ilk zamanlar eşimi anlamadım ama süreç uzadıkça insan anlıyor. Çünkü o iğneleri kullanmak çok yorucu. Çok yoğun iğne ve ilaç durumu olduğu için evde olmak daha konforlu. İş yerinde uğraşmak zor.
2. Transferi olacağım inşaallah. 1. Olumsuz maalesef:( olsun durmak yok. İllaki zamanı var.

Amiin inşaalah. Tabii ilk zamanlar eşimi anlamadım ama süreç uzadıkça insan anlıyor. Çünkü o iğneleri kullanmak çok yorucu. Çok yoğun iğne ve ilaç durumu olduğu için evde olmak daha konforlu. İş yerinde uğraşmak zor.
2. Transferi olacağım inşaallah. 1. Olumsuz maalesef:( olsun durmak yok. İllaki zamanı var.
Hormonlar beni mahvetti. Bir ara makarna çok pişmiş diye ağladım :D

Allah'ım size de bana da nasip etsin inşallah :KK200:

Hormonlar beni mahvetti. Bir ara makarna çok pişmiş diye ağladım :D

Allah'ım size de bana da nasip etsin inşallah :KK200:
Samimi söylüyorum. Sıkmayın canınızı. Sıkacak hiçbir şey yok. Her şeyin çözümü var. Bunun da (çok büyük sorun yoksa) çözümü var. Sadece sabır. Görevinizi yerine getirin o kadar.

Back
X