Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde mikrotese amelyatı olduk ve doktor tarafından denen tek şey sperm bulunamadı ve hiçbir sebep soylenmedi bize medicana tüp bebek beylıkdüzü iğrenç bi hastaneyle karsılaştık.. Kaan aydosa gitmeyi düşünüyorduk ama sizin msjnızı gördüm

İnanın gidin deneyin diyeceğim ama zaman ve para kaybından başka bir işe yaramaz. Türkiye'de hormonlarla alakalı uzmanlara (endokrin bölümü) bakarsanız kaan hoca yoktur. Kaan hoca iğne kullandırır bunlarda rapor olmaz der aylık 700-1000 tl iğnelere verirsiniz ama aynı iğnelerin raporunun olduğunu ve devletin tamamını karşıladığını, cebinizden 1 kuruş dahi çıkmadığını yaşayarak gördük. 15 milyon spermli arkadaşa tese diyen ve kesme meraklısı biri diyeyim çok ta detaya girmeyeyim... Hele hele İstanbul'da iseniz Celalettin Hoca ile tedaviye devam edin derim. Varsa sorunuz detaylarla alakalı özelden yazabilirsiniz.

merhaba kızlar bizde celalettin hocada tedavi oluyoruz rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah böyle bir watsapp grubu varsa bende üye olmak isterim.

Tedavinin 6. ayında 4 adet olan hareketsiz sperm sayısı 9. ay sonunda çok şükür hareketsiz sperm sayısı 700 küsür oldu. Tedaviye devam ediyoruz, inşallah hareketli olanları 3 ay sonra görürüz.

Merhaba arkadaşlarım. Bende yeni katıldım sayılır araniza. Maalesef ki benim esimde azosperm daha 1 ay önce bahceci de micro tese ameliyatı oldu ama ne umutlarla gitmistik herkes çok olumlu çok umutlu herkes sonuç alıyor gibi yazılmış yazilmisss ama bizde ole olmadı maalesef.gerçekten sonuç alanlar varmı bu illetten yardımcı olur musunuz pskolojim alt ust kotu bisi yazdıysam kusura bakmayın. Celalettin hocayı araştırıyorum suanda..

Merhaba arkadaşlarım. Bende yeni katıldım sayılır araniza. Maalesef ki benim esimde azosperm daha 1 ay önce bahceci de micro tese ameliyatı oldu ama ne umutlarla gitmistik herkes çok olumlu çok umutlu herkes sonuç alıyor gibi yazılmış yazilmisss ama bizde ole olmadı maalesef.gerçekten sonuç alanlar varmı bu illetten yardımcı olur musunuz pskolojim alt ust kotu bisi yazdıysam kusura bakmayın. Celalettin hocayı araştırıyorum suanda..

Allah yardımcımız olsun Çok zor 3,5 yıl oldu öğreneli 2 yıldır celalettin beyde tedavideyiz 9 ay önce germ hücreler çıktı labaratuvarda. şu anda 141.000 adet bu ay yine gideceğiz... Allah izniyle olcak inşallah ama insan çok yıpranıyor.. maddiyat bir yana manevi olarak ... özellikle evleneli 4 sene odlu çevrenin lafı sözüde ayrı bir sorun... Bura arada forumda cevaplar çok geç veriliyor. özelden mesaj atarsanız whatshapta iletişime geçeriz ... diğer arkadaşlarıda burada daha duyarlu olmaya çağrıyorum kimse cevap vermiyor doğru düzgün... celalettin hocada sonuç alanlar lütfen yazsın

Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle, Bizde azo hastalığı ile mücadele edenler klubüne yaklaşık 4 ay önce katıldık maalesef. Eşim ve ben duyduğumuzda herkesler gibi çok üzüldük, ama rabbim böyle dertleri peygamberlerine bile verirken biz kulların böyle şeylerde isyan etmesi yakışmaz bize diye düşünerek başladık araştırmaya. İnternette dolaşırken sürekli Celalettin hoca ile alakalı bilgiler okuyordum fakat bir türlü yerini yurdunu bulamadım. Velhasıl sonunda ulaştık kendisine muayene olduk. Kendisi tanıdığım en insan doktorlardan biri. Mükkemmel bir insan öncelikle, o kendini mert zanneden proflardan değil. Bize bu işin sabırla çözülebileceğini söylediğindeki mutluluğumu anlatamam. Eşimin önce yaptırdığımız testlerinde hiç hücre görülmemiş ve gittiğimiz proflar sadece ameliyat ile bu işi çözebileceklerini onda da oranın düşük olduğunu söylediler. Hormonlarla falan uğraşamıyorlarmış Bilim Adamları. Eşimde FSH çok yüksekti, Celallettin hoca ile görüştüğümüzde önce hormonları sıfırlayacağını daha sonra yükselterek normal seviyelerde tutacağını söylemişti. 3 aylık iğne ve gıda takviyelerine başladık. Geçen hafta eşim test verdi ve hormonları sıfırlanmış, yapılan boyama testinde de öncü sperm hücreleri 2.5 katına çıkmıştı. Bugün kendisiyle tekrar görüşeceğiz, bence ameliyat olmadan önce alternatif tedaviler denenmeli, sonra en son çare olarak tese vs yapılmalı diye düşünüyorum. Çok uzattım farkındayım süreç yıpratıcı farkındayım sizleri çok iyi anlıyorum. Ama rabbim büyük nerede el açıp evlat hasreti çeken var ise rabbim hayırlısıyla yüzlerini güldürsün. İçinde de bizi güldürsün inşallah.

Bu arada ufak bir tüyo, celalettin hocanın kendisi de aynı dertten muzdaripmiş maşallah kendisini 2 tane miss gibi evladı var. Evvela tevvekkül sonra takdir. Rabbim sınavlarımızdan başarıyla çıkacağımız günleri yakın kılsın inşallahhh:):):)

Merhaba, benimde kardeşimde azospermi hastası bugün taksim eğitim araştırma hastanesine gittik ama malesef onkoloji bölümü olmadı için yardımcı olamadılar.. doktor bize celalettin peru'yu önerdi.. araştırırken yazınızı gördüm.. sormak istediğim bu tedavi sürecindeki testler ilaçlar vs ne kadar harcama oluyor.. cevap verirseniz çok mutlu olurum

merhabalar onkoloji bölümüne neden başvurdunuz anlamadım. celalettin hoca esenlerde bir özel hastanede kendisine telefonda durumunuzdan bahsedin istediği tahlilleri sorun bi devlet hastanesinde yaptırın sonuçlarla birlikte hocaya gidebilirsiniz muayenesi 200 tl ayrıntılı sperm testi ister, bakırköyde andromed diye bir merkez var o da 200 tl civarı tutar verdiği bazı iğneler ssk kapsamında ama çoğunu sgk karşılıyor.

ayrıca imadder diye bir dernek var bu dertle mücadele eden hastaların kurduğu ve son gelişmeleri yakından takip eden bir dernek onlarla iletişimde olun mart ayında konunun uzmanları dr larla bir sempozyum yapılacak istanbulda mutlaka katılmaya çalışın yararınıza olacaktır.

hakkaten neden onkoloji yazmışım ki androloji yazacaktım.. elimdeki telefonu almaya çalışan kızımla savaşırken oldu sanırım.. cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.. Allah evlat isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…