Sevdiginiz adam hak din yoluna dönmüs
hanımefendi, hak din yoluna dönmüş dediğiniz adam sinemada bu kızla öpüşüp koklaşıyor. yani zina ediyor. haktan dinden dem vurduğu halde hem de.. iki ayrı olguyu bi arada nasıl yaşayabilir acaba?
ve bu kızla yakınlaşmışlar, (anladınız ne konuda yakınlaşıldığını) bu hak din yoluna dönen sözde müslüman damat adayımız, acaba bu yaşa gelmiş zina etmemesi gerektiğini öğrenememiş mi?
''ben gündüz sevgilimle öpüşür sevişir zina ederim, sonra abdestimi alır gider kandil sohbetine katılırım'' kafasında.
tövbe etmek dediğiniz şey nedir? bi şey yaparsın, yanlış olduğunu anlarsın, pişman olur ve bi daha yapmamaya karar verirsin, tövbe budur.
ama sürekli gündüz sevgilisiyle buluşup öpüşüp koklaşıp akşamına tövbe edip namaz kılıyorsa, ertesi gün yine aynısını yapıyorsa bu tövbenin ne manası kaldı?
haşaa, allahı mı kandırıyor bu çocuk? ''ben yapar yapar tövbe ederim, ertesi gün bi daha yapar bi daha tövbe ederim''
peki allah görmüyor mu bunu?
sizin o hak din yoluna dönmüş dediğiniz şahıs, herhangi bir yolda bile değil... hangi tarafa gittiği belli değil.. biz böylelerine ''tatlı su müslümanı, çakma müslüman, sözde müslüman'' falan diyoruz. yani işine geldiğine göre davranır bu tipler.
millete hidayet dilemenize de çok güldüm. pardon da size mi kaldı bu? belki hidayet dilediğiniz kişi, allah katında sizden daha yüce bi makamdadır, nerden biliyorsunuz bunu da hidayet diliyorsunuz?
ha ayrıca söylemek istediğim bi şey daha var, burda konu sahibi dini tartışalım diye açmadı bu konuyu. ayrıca burda din tartışmak yasak, fetva vermek yasak, herkesin müslümanlığı kendinedir.
burda konunun ana fikri şudur: ''bu insan evlenince böyle böyle yapacağını söylüyor, ama ben istemiyorum, ne yapmalıyım, vs''
yani size evleneceğim insan hak yoluna dönmüş mü dönmemiş mi, bu doğru mu yanlış mı bunu sormuyor. sizden fetva ya da hidayet de dilenmiyor.
insanlara biraz saygı duymayı öğrenin, öğrenin ki artık müslüman ülkeleri olarak çağ atlayabilelim !! sırf sizden değil diye, sırf sizin gibi düşünmüyoruz diye hidayette olmadığımızı iddia ediyorsunuz! ne büyük saygısızlık..