- Konu Sahibi Latinachica
Dinimizde spor yasak mıydı?O çocuklara din dersi verirken sen tenis yüzme vs dersi aldırabilecek misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinimizde spor yasak mıydı?O çocuklara din dersi verirken sen tenis yüzme vs dersi aldırabilecek misin?
18 aylik bir iliskim var. Ikimizin de isi gucu iyi memleketlerimiz ayni teorik olarak cok uygunuz. Ben evlilikten korkan biriyim normalde ama onunla evlenirsem baska seylerden de korkmaktan korkuyorum. Sevgilimin ailesi cok dindar. Acik biri yok ailede 10 yasindaki kardesi bile kapali. Surekli sohbetler, dergahlar vs. Benim de kapali olmami cok isterdi biliorum ama degilim. En cok tartistigimiz konulardan birirdir kiyafet. Sevgilimle yakin zamanda kisa bir sureligine ayri kaldik. Cok uzuldum cok yiprandim bu sure icinde. Onsuz olamayacagimi anladim. O da oyle. Tekrar baristigimizda ben sensiz olamiyorum, hemen evlenelim nolursa olsun, yanimda ol istiorum dedi. Ama bizim sorunlarimiz var. Cozemedigim ne yapicagimi bilmedigim bu muhafazakarlik konusu. Sevgilim evlendigimizde olabildigince dine uygun yasamak istiyormus. Kendini dine verecekmis. Evimizin bir odasi bunun icin olacakmis. Hatta o manevi hazzi almak icin cuppeli sarikli namaz kilmak istiyormus. Cocugumuz oldugunda onlara gereken dersi verecek, ogluyla birlikte namazlar kilacakmis. Kiz cocugu oldugunda bana uyguladigi baskinin katini uygulamasindan korkuyorum. Gunde bir saat din dersi verecegi icin onlar dogrusunu ogreneceklermis zaten.
Bunlar bana asiri kizlar. Benim annem de kapali ama bunlar fazla bana. Cocuk yapmaktan korkarim ben. Tamam annem kapali ben acigim ama annesi acik kizlari kapali bi aile hic gormedim. Bisey demicek de olsam kizim kapali olursa bunun bana garip geldigi gercegini degistirmicek. Beni sevdigini biliyorum ben de onu. Ortak yanlislarimiz var ayrica. Bunca yanlistan sonra da bu kadar asiri dine uygun yasama istekleri garip geliyor.Nereye kadar sevgili kalacagiz. Evlenmekten odum kopsa da olacak bir gun. Birakip gidemiyorum onsuzlugu yasadim, kalsam durum bu napicagimi bilmiyorum.
Alinti yapilmazsa sevinirim
Dinimizde spor yasak mıydı?
Ben de tam onu diyecektim malum tenis oynayan kızlar bir karış etek giyiyor. Biz bakınca spor izliyoruz kimileri ise sadece bacak görüyor...Spor yapılırken giyilen mayoya , sorta bu aile bu herif ne der?
O anlamda demiyorum ama spor yasak degil.Spor yapılırken giyilen mayoya , sorta bu aile bu herif ne der?
Ne konuşacağını biliyorsun aslında.Ben bu söylediğin anlattığın yaşam tarzından rahatsızlık duyuyorum diyebilirsin.Hem bir tepkisini görmüş olursun.Hatta o kamera karşısında namaz işi benim çok garibime gitti yani ben namaz kılmaya gidiyorum seni ararım deyip gidip kılsaydı o nedir yani kamera karşısında?? Çok enteresan geldi bana mesela.Ben olsam onun bile sebebini sorardım.Bak bu iki kişilik bir ilişki ve kafandaki soru işaretlerini olumlu ya da olumsuz gidermelisin.Olumsuzsa bitirirsin en fazla 2 3 ay üzülürsün.Seni tatmin ederse korkularınla ilgili devam edersin.Isteyim kizlar o yuzden yazamiyorum. Laptopumdan girdigimde dogrudan cvp yazmak istedigim arkadaslar var. Aksam bulusucaz sevgilimle. Bi arkadas dun namaz kilmasina neden sasirdin demis. Kesinlikle ne guzel kilmasi ama surekli kilmiyor ki bu konunun ustune uykuya dalabilirim diyen adami orda oyle gorunce rahatsiz oldum. Anlatamiyorum. Gercekten sov gibiydi. Ki ben isim geregi her daim ozgurlukcu bakis acisina sahip olmasi gereken biriyim. Olmasi gereken diyorum. Olamadigim anlarda bile oyle olmam gerek. Ama onun bu soyledikleriyle imkansiz. Niye bu kadar abartili davrandigini anlamiyorum. Nuh diyor peygamber de demiyor. Ortak yanlislar demistim. Ileri boyut olmasa da benim icin gayet buyuk yanlislar evet. Hep yuzune vurdum. Madem oyle nasil boyle diye. Sonu tartisma, soylenenleri kendine yedirememe oldu tabi. 10 yasindaki cocugu yatili verirsen, dinini duzgun ogrensin diye veriyoruz dersen e o cocuk kpaninca kendi istiyo mu oluyo. Cocuk ya. 10 yasinda. Ben bu yasima kadar her gecen sene ne kadar olgun dusunememisim diyorum. 5 yasinda baslarim ben egitime diyo. Aksam buluscaz. Ne konuscagimi da bilmiyorum valla. Kaliyorum oylece. Suan bisey yokmus gibi haberlesiyoruz fln cok hissediyorum sevdigini. O kadar zor ki..
Sakin evlenme!belli ki birbirinize uygun degilsiniz
Kendini evlendikten sonra dine verecek olmasina da acayip guldum, evlenmeden once olmuyor muymus? Allah akil fikir versin cakma dindar
Bu sekilde de mutlu olmaniz anlaşmaniz mumkun gozukmuyor. Bence birak iki taraf da kendi hayat tarzina uygun kisiler bulsun. İlerde ailesinden de laf soz isitirsin. O da siz karismayin demez, dinimizde bu sekilde dogrusu, dogru soyluyorlar der. Yani evlenirseniz bile bile lades olacak.18 aylik bir iliskim var. Ikimizin de isi gucu iyi memleketlerimiz ayni teorik olarak cok uygunuz. Ben evlilikten korkan biriyim normalde ama onunla evlenirsem baska seylerden de korkmaktan korkuyorum. Sevgilimin ailesi cok dindar. Acik biri yok ailede 10 yasindaki kardesi bile kapali. Surekli sohbetler, dergahlar vs. Benim de kapali olmami cok isterdi biliorum ama degilim. En cok tartistigimiz konulardan birirdir kiyafet. Sevgilimle yakin zamanda kisa bir sureligine ayri kaldik. Cok uzuldum cok yiprandim bu sure icinde. Onsuz olamayacagimi anladim. O da oyle. Tekrar baristigimizda ben sensiz olamiyorum, hemen evlenelim nolursa olsun, yanimda ol istiorum dedi. Ama bizim sorunlarimiz var. Cozemedigim ne yapicagimi bilmedigim bu muhafazakarlik konusu. Sevgilim evlendigimizde olabildigince dine uygun yasamak istiyormus. Kendini dine verecekmis. Evimizin bir odasi bunun icin olacakmis. Hatta o manevi hazzi almak icin cuppeli sarikli namaz kilmak istiyormus. Cocugumuz oldugunda onlara gereken dersi verecek, ogluyla birlikte namazlar kilacakmis. Kiz cocugu oldugunda bana uyguladigi baskinin katini uygulamasindan korkuyorum. Gunde bir saat din dersi verecegi icin onlar dogrusunu ogreneceklermis zaten.
Bunlar bana asiri kizlar. Benim annem de kapali ama bunlar fazla bana. Cocuk yapmaktan korkarim ben. Tamam annem kapali ben acigim ama annesi acik kizlari kapali bi aile hic gormedim. Bisey demicek de olsam kizim kapali olursa bunun bana garip geldigi gercegini degistirmicek. Beni sevdigini biliyorum ben de onu. Ortak yanlislarimiz var ayrica. Bunca yanlistan sonra da bu kadar asiri dine uygun yasama istekleri garip geliyor.Nereye kadar sevgili kalacagiz. Evlenmekten odum kopsa da olacak bir gun. Birakip gidemiyorum onsuzlugu yasadim, kalsam durum bu napicagimi bilmiyorum.
çok güzel valla18 aylik bir iliskim var. Ikimizin de isi gucu iyi memleketlerimiz ayni teorik olarak cok uygunuz. Ben evlilikten korkan biriyim normalde ama onunla evlenirsem baska seylerden de korkmaktan korkuyorum. Sevgilimin ailesi cok dindar. Acik biri yok ailede 10 yasindaki kardesi bile kapali. Surekli sohbetler, dergahlar vs. Benim de kapali olmami cok isterdi biliorum ama degilim. En cok tartistigimiz konulardan birirdir kiyafet. Sevgilimle yakin zamanda kisa bir sureligine ayri kaldik. Cok uzuldum cok yiprandim bu sure icinde. Onsuz olamayacagimi anladim. O da oyle. Tekrar baristigimizda ben sensiz olamiyorum, hemen evlenelim nolursa olsun, yanimda ol istiorum dedi. Ama bizim sorunlarimiz var. Cozemedigim ne yapicagimi bilmedigim bu muhafazakarlik konusu. Sevgilim evlendigimizde olabildigince dine uygun yasamak istiyormus. Kendini dine verecekmis. Evimizin bir odasi bunun icin olacakmis. Hatta o manevi hazzi almak icin cuppeli sarikli namaz kilmak istiyormus. Cocugumuz oldugunda onlara gereken dersi verecek, ogluyla birlikte namazlar kilacakmis. Kiz cocugu oldugunda bana uyguladigi baskinin katini uygulamasindan korkuyorum. Gunde bir saat din dersi verecegi icin onlar dogrusunu ogreneceklermis zaten.