Aslında üslup olarak cok hoş bir akiciligi var konuyu bilmiyorum ama baş karakterin ruh hali bende merak uyandırdı aile yapısı ne yaşamış olabileceği ruhunun safligini kirginligini güzel yansitmissiniz bana kalırsa ruh dünyasını hem cümle akışını da beğendim içine alıyor karakterin okurken benim için önemli olan okurken kendimi o karakter gibi hissetmek çünkü bu bir kaç paragrafta da o hissiyati aldımmarilyn monroe ya da selam tamamen tarafsız yorum yapıyorum Marilyn bilir
Basitçe yazayım, eğer bu alıntılar bir kitabın arka kapağında yazıyor olsa, alır okurdum :) Genç arkadaşımıza başarılar dilerim. Yolu açık olsun :)
İsmi bana çok tanıdık geldi bir yerde yazan bir hikaye mi sosyal platformda yayınlanan sanki denk geldim ismine ve su an çok merak ettim
Ben de görmüştüm. Kütüphaneme bir ekleyeyim bakalım :)İsmi bana çok tanıdık geldi bir yerde yazan bir hikaye mi sosyal platformda yayınlanan sanki denk geldim ismine ve su an çok merak ettim
Öyle mi? Wattpad'de aynı isimde bir kitap var. Bu yöntemi deneyebilirsiniz. Wattpad'de bir hesap açsın ve kitabını paylaşsın. Eğer telif hakkından falan çekiniyorsa, sorularınızı bana sorabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım.Hayir. Ilk defa burada paylaşıldı. Ama benzer isimde bir kitap var ise bir rastlanti olmali. Bunu arastirip kitap ismini degistirmeli dostum. Bunu ona iletecegim.
Onu tanimayan tek bir kişinin bile yorumu bizim için önemli. Yazmasi gerektiğini surekli soyluyoruz o da onu tanidigimiz icin tarafli okudugumuzu saniyor.
Buradaki yorumlari tek tek okutacagim. Tabi begenmeyenler icin onerilere acigiz.
Değil mi cok tanıdık olarak geldi belki benzerdir tam ayni degildir bakmak lazimBen de görmüştüm. Kütüphaneme bir ekleyeyim bakalım :)
Aynen. Çok faydalı olacaktır, önünü de açar hem.Değil mi cok tanıdık olarak geldi belki benzerdir tam ayni degildir bakmak lazimbence de wattpad a eklemeli bunu hem daha dogru ve geniş tepkiler alabilir hemde kendisini geliştirmek istiyorsa daha iyi olur bir şekilde bir sürü kişiye ulaşıyor yazılanlar
Öyle mi? Wattpad'de aynı isimde bir kitap var. Bu yöntemi deneyebilirsiniz. Wattpad'de bir hesap açsın ve kitabını paylaşsın. Eğer telif hakkından falan çekiniyorsa, sorularınızı bana sorabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım.
Sorun olmaz. Aklınıza takılanları bana bir öm atarak sorun, bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.Teşekkür ederiz. Programi bilmiyorum size tekrar yazacağım. Kitap daha bitmedi ben onu teşvik etmek için izin alarak paylaştım. İlk olarak siz okudunuz hicbir yerde paylasilmadi. Isim degistiri mi bilmiyorum. Boyle kalsa sorun olur mu onu da bilmiyorum. Siz bize baya yardim edeceksiniz galiba:) Bitmedigi icin hepsini paylasmak ister mi bilmiyorum. Teliften dolayi. Bunun da bir çözümü var galiba. Siz yazmissiniz.
Sorun olmaz. Aklınıza takılanları bana bir öm atarak sorun, bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.
Öncelikle Wattpad'e üye olacaksa hikayenin tamamını paylaşmalı. Orada bir okur kitlesi olacak ve yeni bir parça eklemesini bekleyecekler.Siteye uye olacak ancak telif hakki icin haklarini nasil koruyabilir. Bir de hikayenin ne kadarini paylasmali? Tabi ki hepsini paylasmicak ama tanitim olmasi adina ne kadarini paylasmali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?