- 16 Haziran 2016
- 321
- 224
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah hayırlı olsun :) Teşekkürler bilgi içinBu arada cem hoca hastalarına veya ona muayene olmak isteyenlere umut olsun dün transferimin 9.günü sonuç pozitif inş katlanır değerler sağlıklı yarın tekrar kan testi yapacağım
Ay çok sevindim bende Sakarya’dan gittim aynı gün transfer olduk galiba 22 ekimde oldum bendeBu arada cem hoca hastalarına veya ona muayene olmak isteyenlere umut olsun dün transferimin 9.günü sonuç pozitif inş katlanır değerler sağlıklı yarın tekrar kan testi yapacağım
evet aynen öyle. arka plan da takip ediyorlardır ama dosyama filmimi koyduklarını sanmıyorum. sadece tlf.dan çekip attım. bi sonra ki muaynem de gittiğim de doktoru sadece muayne sırasında 2-yada 3 dk görebildim. muayne sonrası odasına geçicez sandım dr.kendi odasına geçip başka hasta aldı ben hemşireleriyle ilaç anlatımına gittim onlara dedim filmim vardı bakmadınz diye. öylelilkle bakıldı vs.. böyle şeyler olabiliyor dedik geçtik belki bize hep terslik denk gelmiştir.yapıcak bişi yok :)Sizden rahim filmi isteyip sonra ona bakmayı unutan ve de konuşma görüşme şansınız olmayan kişi Cem bey miBu benim için çok kötü bir detay
![]()
Bu dediğiniz tedavi sırasındaki kontroller dimi? Ne sıklıkta oluyor kontroller? Belki tedavinin ortası oldugu için aynen devam etmek adına çok konuşacak bişey yokturevet aynen öyle. arka plan da takip ediyorlardır ama dosyama filmimi koyduklarını sanmıyorum. sadece tlf.dan çekip attım. bi sonra ki muaynem de gittiğim de doktoru sadece muayne sırasında 2-yada 3 dk görebildim. muayne sonrası odasına geçicez sandım dr.kendi odasına geçip başka hasta aldı ben hemşireleriyle ilaç anlatımına gittim onlara dedim filmim vardı bakmadınz diye. öylelilkle bakıldı vs.. böyle şeyler olabiliyor dedik geçtik belki bize hep terslik denk gelmiştir.yapıcak bişi yok :)
yumurta toplamya kadar başlarda 4 günde 1 sonlara doğru 2günde 1 bile çağırdılar toplama sonrası 2 ay dinlendirme oldu. (tavsiye ederim)dondurulmuş embriyo ve dinlenmş rahimle BENCE şans % desi biraz daha artıyor.o boşlukta rahim filmi çekildi. sonra ki adetle beraber bisürü ilaç kullanmaya basladım. iğne jel vs.. diğer adete 1 hafta kala da transferim oldu. transfer öncesi de en fazla 3 kere gitmişimdir.Bu dediğiniz tedavi sırasındaki kontroller dimi? Ne sıklıkta oluyor kontroller? Belki tedavinin ortası oldugu için aynen devam etmek adına çok konuşacak bişey yoktur![]()
canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inş darısı bizeBu arada cem hoca hastalarına veya ona muayene olmak isteyenlere umut olsun dün transferimin 9.günü sonuç pozitif inş katlanır değerler sağlıklı yarın tekrar kan testi yapacağım
Hayırlı olsun ne güzel çok sevindim. Sizin kaçıncı denemeydi? Bahçecide ilk deneme mi?Merhaba benimde transfer sonra 10 günüm Bahceci cem hoca Dr bugün idrar testi yaptim be pozitif çok şükür
tebrikler cnm benimde 11.gün kanda pozitifMerhaba benimde transfer sonra 10 günüm Bahceci cem hoca Dr bugün idrar testi yaptim be pozitif çok şükür
Teşekkür ederim bahcecide ilk denemeHayırlı olsun ne güzel çok sevindim. Sizin kaçıncı denemeydi? Bahçecide ilk deneme mi?
Merhabalar bu verdiğiniz fiyatlar yeni listemi acaba!? Raporla ne kadar ödüyorsunuz 7200tl mi?Canım tedavi kişiden kişiye değişir benim raporum vardı rapor kabul edilmiyor ama rapor üzerinden idiririm yapılıyor 550 ₺ muayene 7200 ₺ işlem tahlil vs 1400₺ rahim dinlendirme 1900₺ embriyo dondurma ücreti ödedim ilaçlarım bir önceki tedavimden kalmıştı verdiği vitaminler çok yüksek fiyatta bugün transfer 6 günü
Yeni fiyat ilaçlar muayene hariç 7200₺Merhabalar bu verdiğiniz fiyatlar yeni listemi acaba!? Raporla ne kadar ödüyorsunuz 7200tl mi?
Teşekkür ederim ben Raporsuz 9000tl diye duydum diğeri raporlu mu diye onun için sordum.Yeni fiyat ilaçlar muayene hariç 7200₺
Hangi iğneleri kullandığı herkese göre değişir bence. Çünkü mesela burdan okuduğum kadarıyla verdiği vitaminlere bakmıştım. Ama ben gittim bana onlara benzer başka vitamin verdi. Yani kişiye göre değişir. Ön görüşme ücretsiz, bi gidip görüşmenizi tavsiye ederimKızlarr hangi iğneleri kullanıyor peki burdan yazarmısınız merak ediyorum. Çünkü bende 3 başarısız denemem var ümit arıyorum