cemre'm geldi :)))))

zevzekbayan

tuba&cemrenaz
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
2.599
469
163
selam güzel anneler...
benim cemre'm 34+5 de 01.08.2012 çarşamba günü saat 14:30 da 2850 kg 47 cm spinal sezayenle dünyaya geldi...
ilk doğduğun da iki damar arasında açıklık,solunum sorunu ve azıcık saarılık vardı 10 gün kuvezde kaldı 9 gündür de yanımda kızım
şimdi 19 günlük oldu allah'ıma şükür daha hiç mama vermedim emiyor meleğimmm :16::16::16::16::16::16:annesini hiç üzmedi çok uslu maşallah diyin teyzeleri:nazar:

doğum günümde gelmiş minik cemre maşallah ona inşallah oğlumda beni üzmez benim içimden bir ses de oğlumun erken geleceğini söylüyor kasık ağrılarım oluyor ara ara adet olacak gibi yani daha bizim 2 buçuk ayımız var ama hızlı hazırlanıyor gibime geliyor doğuma yaklaşıldığını belirten belirtiler var mı

selam güzel anneler...
benim cemre'm 34+5 de 01.08.2012 çarşamba günü saat 14:30 da 2850 kg 47 cm spinal sezayenle dünyaya geldi...
ilk doğduğun da iki damar arasında açıklık,solunum sorunu ve azıcık saarılık vardı 10 gün kuvezde kaldı 9 gündür de yanımda kızım
şimdi 19 günlük oldu allah'ıma şükür daha hiç mama vermedim emiyor meleğimmm :16::16::16::16::16::16:annesini hiç üzmedi çok uslu maşallah diyin teyzeleri:nazar:

:nazar::nazar::nazar:masalhhh cemremızee :16::16::16::16:

selam güzel anneler...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

son CEMRE de evinize dusmus demekkiiii :))) bu CEMREnin evinize hayatiniza yasaminiza yuvaniza mutluluk saglik bereket getirmesini diliyorum......
yavrunuzunda tumm yasami boyunca sansinin bahtinin acik omrunun saglikli ve uzun olmasini diliyorummmm
ne guzel bayram hediyeniz
darisi basimiza insallahhhh
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

41 kere maşallah!
Sağlıklı,huzurlu bir bebek olur inşallah. =)

İki damar arasında açıklık nedir?

saol canım ben sağlıklı ve huzurlu olması için elimden geleni yapıcam inss...
valla tam anlamıyla bilmiyorum bize yapılan tanım buydu çok şkr atlattık kısa zamandaaa

Erken doğuma sebep olan neydi?

Belki doğum hikayenizi yazarsınız. =)

bende olan ve bebeğimi etkileyen kalp çarpıntısı

doğum günümde gelmiş minik cemre maşallah ona inşallah oğlumda beni üzmez benim içimden bir ses de oğlumun erken geleceğini söylüyor kasık ağrılarım oluyor ara ara adet olacak gibi yani daha bizim 2 buçuk ayımız var ama hızlı hazırlanıyor gibime geliyor doğuma yaklaşıldığını belirten belirtiler var mı

inss üzmez annesi kendini çok yorma erken gelmez inss anne karnında bir gün fazla durması bile bebiş için bi velinimet zamanında gelir bütün kuzular ins.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

son CEMRE de evinize dusmus demekkiiii :))) bu CEMREnin evinize hayatiniza yasaminiza yuvaniza mutluluk saglik bereket getirmesini diliyorum......
yavrunuzunda tumm yasami boyunca sansinin bahtinin acik omrunun saglikli ve uzun olmasini diliyorummmm
ne guzel bayram hediyeniz
darisi basimiza insallahhhh
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet canım aynen ölee oldu ....çok tşk ederim iyi dilekerin için :16:

kızım bugün 26 günlük oldu mis kokulum kızımla dün gezmeye gittik biz yüksel amcasına :31:
önceden elbiseleri büyük geliodu şimdi olmaya başladı kızım cuma günü 2710 olmuştu :52:

selam güzel anneler...

maaşalah kızınıza inş bnm kızımda cemre abla sı gıbı uslu olur bızımde ekım sonu kasım başı inş bir şey sorucam dogdugunda 35 haftalık olan kızınızın baş çevresi kaç haftalıktı bunu yazmışlardr mutlaka cevap verırsenız sevınırım sorma sebebım bnm kızın kafa yapısının bıraz kucuk oldugunu soledıde dr um ondan soruyorum bır arkadışımında oglu dogdugunda 38 haftalıktı kafası 35 hafatalıktı sizinki kız diye daha cok merak ettım

selam güzel anneler...

canım maşalllah Allah sağlıkla büyütsün.hayırlı evlat olmasını nasip etsin Rabbim
inşlhh bizlerede nasip eder,neolur banada dua et arkadaşım Allahım banada nasip estin işlhh

maaşalah kızınıza inş bnm kızımda cemre abla sı gıbı uslu olur bızımde ekım sonu kasım başı inş bir şey sorucam dogdugunda 35 haftalık olan kızınızın baş çevresi kaç haftalıktı bunu yazmışlardr mutlaka cevap verırsenız sevınırım sorma sebebım bnm kızın kafa yapısının bıraz kucuk oldugunu soledıde dr um ondan soruyorum bır arkadışımında oglu dogdugunda 38 haftalıktı kafası 35 hafatalıktı sizinki kız diye daha cok merak ettım

saol canım darısı sana inşallah...benim kızın bş cevresi haftasına göre büyüktü canım bi hafta ilerdeydi bas çevresi 34 yazıo kağıtta inş senin bebeğinde haftasını yakarlar cnm

canım maşalllah Allah sağlıkla büyütsün.hayırlı evlat olmasını nasip etsin Rabbim
inşlhh bizlerede nasip eder,neolur banada dua et arkadaşım Allahım banada nasip estin işlhh

amin allah razı olsun darısı başına inşallah rabbim herkese hayırlı eli ayağı düzgün evlat versin senin olmuyor mu canım bi sorun mu var yoksa ?

geçen hafta p.tesi cemrenin hepatpt aşısının 2.dozu yapıldı aazcık ağladı kızım kıyamam içim gitti ya dr. ağrısı olur die ağrı kesici verdi ama bnm kız turp gibi anasına çekmiş gerek kalmadı ona kilosuda 3050 olmuştu kuzumun yarın rob muayenesi var bakalım ne kadar almış kuzum bi haftada bu arada dünde kırkımız çıktı çok şükr

öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşaallah.. ayrıca gelişimi de çok güzel maşaallah subhanallah..

selam güzel anneler...

Maşallahhh Allah anneli babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin..

cemrem dunyaya geleli 9 ay 4 gun oldu onunla yasamak yapısık ıkız olmak cok guzel...kızımı cok seviyorum.ona baktıkca kendimi göruyorum cok benziyor bana :52:
iyi ki de bi kızım olmus :16:

Back
X