- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
herkese merhaba bu tüylerle artık baş edemiyorum çene altımda çok sık ve sert biçimdeler. şakak ve yanak kısmındada varlar.. beyaz tenliyim cildim pürüssüzdür iğneli epilasyon yaptırdım 2 ay kadar baktım cildimde nokta nokta lekeler kalacaktı ve etkiside olmadı bıraktım.. cildimi çok beğeniyorum sürekli sir ağdayla bu tüylerden uğraşmaktan bıktım. lazer epilasyonunda hiçbbir etkisi olmadığını öğrendim uzun araştırmalar sonucunda yani onada itimadım yok. lütfen etkili bir çözümü olanlar benimle paylaşabilirler mi cildimi tahriş etmek istemiyorum daha fazla..
İğneli epilasyona devam et bence,bende sarı ve inceydi epilasyon yaptırdım allahım yaptırmaz olaydım şimdi sert ve Siyah inşallah doğumdan sonra çaresine bakacam
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
herkese merhaba bu tüylerle artık baş edemiyorum çene altımda çok sık ve sert biçimdeler. şakak ve yanak kısmındada varlar.. beyaz tenliyim cildim pürüssüzdür iğneli epilasyon yaptırdım 2 ay kadar baktım cildimde nokta nokta lekeler kalacaktı ve etkiside olmadı bıraktım.. cildimi çok beğeniyorum sürekli sir ağdayla bu tüylerden uğraşmaktan bıktım. lazer epilasyonunda hiçbbir etkisi olmadığını öğrendim uzun araştırmalar sonucunda yani onada itimadım yok. lütfen etkili bir çözümü olanlar benimle paylaşabilirler mi cildimi tahriş etmek istemiyorum daha fazla..
Sir ağdayla aldıktan kaç gün sonra tekrar çıkıyor tüylerin? Benim de tenim bembeyaz ve çenemde, yüzümde, şakaklarımda aynı senin gibi var. İğrenç duruyorlar aldırmazsam. Ayda bir kere filan aldırıyorum anca çıkıyor yetiyor.
iğneli epilasyon u bırakmasaydınız keşke o izler kapanıyor zaten bi süre sonra benim bir arkadaşım baya süre gezdi onda çok vardı üstelik 2 yada 3 senedir geziyor hatta hala da gidiyor şimdi tek tük çıkıyor diyo onlar için gidiyor sanırım.
Isin hakkini veren bir igneli epilasyon yapilmamis sanirim cunku 8 aydir yaptirdim ki cildim inanilmaz hassastir ayrica rouccutane muadili ilacta kullaniyorum yani cilt derim inanilmaz ince o bile etkilemedi.Bence nerede oturuyorsan isin ehli bir yer bul ve tamamen kurtul.Lazer hikaye yuz icin.Tek yol igneli.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende tekrar başlamayı düşündüm ama nettende araştırdım epeyce tekrar çıkıyormuş bir süre sonra arkadaşınızın tüyleride sertmiydi?
evet erkek gibiydi sakalları vardı siyah sertti yanaklarında bıyık bölgesi sakal hep vardı baya azalmış tek tük çıkıyormuş onda da ilk baş delik delik oluyormuş ama geçmiş bence de başlayın tekrar
Ya ben de epilasyon düşünüyorum Eylül'de başlayacağım, beyaz tenliyim sizin gibi ve bende de o iki bölgede tüylenme sorunum var bazıları sert kıl bazıları tüyYalnız bir sorum olacak iğneli neden tercih ettiniz acaba? Acıtmıyor mu
lazerin yüzde hiç etkisi olmuyomuş canım iğneli epilasyn kıl köklerine tek tek müdahele edildiği için verdiği ışınla o sebeple daha etkili ve sonuç alabileceğin bir yöntem.evet acı oluyor elbette ama bi süre sonra alışıyorsun
Çok teşekkür ederim yardımınız için alışılıyor diyorsunuz yaniiyi geldi duymak valla bana da iğneli yolu göründü o zaman:44:
bende tekrar başlamayı düşündüm ama nettende araştırdım epeyce tekrar çıkıyormuş bir süre sonra arkadaşınızın tüyleride sertmiydi?
gittiğim yer bulunduğum şehirde epey methedilen bi yer ama sanırım ben erken bıraktım.. sizinki şuanda ne durumda?
Su anda neredeyse hic yok.5 dk bile surmedi en son seans ama dedigim gibi Izmirde ve bence civarda en iyisi gittigim yer.Topigi var zaten kendisinin sitede.Birde anlamadigim igneliye neden her hafta gittiniz? Ignelide her hafta gitmek mantikli gelmedi bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
IGneli ye 4 seans gittim su an suratim delik desik cok pismanim lazere dondum
evet benimkide öyle olmuştuo sebeple bıraktım zaten lazerin faydası oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?