çene altında ve yanak bölgemdeki tüyler

evet çok kötü o bende ondan korkarak bıraktım ama lazerede güvenim yok kişiden kişiye farkediyodur mutlaka hiç denemedim aslında

benim cene yanak ve bildigin elvis presley favorileri vardi lazer cok yaptirdim sert olanlsri azaltti ince olanlari kalinlastirdi yani faydasini gormedim. igneli yaptirdim kurtuldum tertemiz simdi yuzum. igneli cozumdur ama cok cok iyi yapan birine gitmek sartiyla. kil kokunu gormeden atis yapan derecesini ayarlayamayan biri olursa tabi iz kalir.

gerçekten şans iyi bir güzellik uzmanına düşmek iğneliye tekrar başlamayı düşünüyorum ama öncesinde iyi bi yer bulmam gerekiyor

Ben genelde sarartiyorum , tavsiye ederim . Hem soyledikleri gibi tuyleri falan da arttirmiyor . Veetinkini kullaniyorum ben .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Ben genelde sarartiyorum , tavsiye ederim . Hem soyledikleri gibi tuyleri falan da arttirmiyor . Veetinkini kullaniyorum ben .

canım bende sarartıcı kullanıyorum ama kalın ve uzun olanlar sararmıyor o sebeple önce sir ağdayla alıp küçük kalanları sarartıyorum

canım bende sarartıcı kullanıyorum ama kalın ve uzun olanlar sararmıyor o sebeple önce sir ağdayla alıp küçük kalanları sarartıyorum

Evet malesef sararticininda oyle kotu bir yani var, ben genelde 2 haftada 1 sarartiyorum bana yetiyor , agdayla alamiyorum cenem sivilceye cok meyilli hemen sivilce cikariyorum , ama senin durumun icin uzun vadeli agda disinda aklima bir cozum gelmiyor :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…