Zeynayla hanim! Sizden 1 yildan fazla suredir eger yanlis saymadiysam 11 kisi resim ve yorum istemis ve hic birine cevap vermemissiniz. En son olarak da bir kisi bir kac kisiyi referans göstererek "CEVAP YOK" yazmis. Ben de "BELKI" de reklamdir yazdim. Burada hic bir saygisizlik kalitesizlik yok. Ama maalesef "SAYGISIZ ve KALITESIZ" laflarini kullanan tek kisi sizsiniz. Bu da cok uzucu bir sey.
Bir cok kisi size rica etmis ama hic birine cevap vermemissiniz maalesef. Ben belki reklamdir diyince hemen cevap vermekden kacinmadiniz hem de hic hos olmayan bir sekilde. Daha önce ben resim koymak ve yorumda bulunmak istemiyorum diyebilirdiniz. Zaten zorunda da degilsiniz. Hic kimsenin de sizden bir sey istemek hakki yok ama eger basdan bir doktor yorumu yaptiysaniz sonradan o konuyu izlemek
Zeynayla hanimdan 1 yildan fazla suredir eger yanlis saymadiysam 11 kisi resim ve yorum istemis ve hic birine cevap vermemis. Ben de "BELKI" de reklamdir yazdim. Burada hic bir saygisizlik ve kalitesizlik yok.Hanımlar birbirinizi reklamla suçlayıp belki de reklam yapmayanları zan altında bırakacak yorumlar yazmayınız, şu kişi reklam yapıyor olabilir deyip üyenin yazdıklarının altındaki şikayet et butonuna basarsanız hem tartışma çıkmaz, hem de durduk yere reklam yapmayanlar dahi reklam yapmakla suçlanmaz.
Merhaba,Zeynayla hanimdan 1 yildan fazla suredir eger yanlis saymadiysam 11 kisi resim ve yorum istemis ve hic birine cevap vermemis. Ben de "BELKI" de reklamdir yazdim. Burada hic bir saygisizlik ve kalitesizlik yok.
Ben buradaki yalan kampanyalar yuzunden cene, göz kapagi gibi cok basarisiz ameliyatlar
gecirdim maalesef. Tabii ki ayni anda ve ayni dr tarafindan. Sonradan bu yorumlari asistaninin yaptigini anladim. Ameliyat sonrasi bayagi bir görusmem oldu kendisiyle cunku. Ayni cumleleri ve yorumlari kullandi ve ayni dille. O kadar belliydi ki...Böyle kisiler yalan kampanyalarinin uzerinden belli bir sure gectikten sonra bir daha sorulara cevap vermiyorlar ya da hesaplarini kapatiyorlar.
Ben de dogal olarak böyle bir sey olabilir diye dusuncemi belirttim sadece. Sadece 2 kelime ile. Ve de hic bir sekilde cirkin yorumlar yapmadan...
Saygilarimla!
Çok uzun yazmışsınız okuyamıcam. Fotoğraf istiyorsanız mail adresinizi yazın diyorum. Siz burda destanlar paragraflar yazarken ben kaç kişiye mailden fotoğraf gönderdim. Gerçekten dertsiz olduğunuz çok belli
Ya sen benden fotoğraf istemediysen NEYİNE SENİN BENİM YAZIMIN ALTINA YORUM YAZMAK? Tasası sana mı kaldı. İşine bak be dertsiz değilsen de işsizsin. Terket benim yazılarımı!Ben size yazana kadar hic birine ne cevap vermistiniz ne de fotograf göndermistiniz. Neden acaba? Ben sizden fotograf istemdim ayrica...
Dertsiz olmadigimi nerden biliyorsunuz? Böyle bir yorum yapmaniz hic hos degil ve de hem cok yersiz ve de cok gereksiz. Ayrica bana özelden gönderdiginiz mesajdaki uslubunuz da uzucu...
Özelden fotoğraf artar mısın lutfenCook mutluyum. Ameliyat dusunenlere fotogtaflarimi gosterebilirim
Doktorum Ersin Ulkur beydi. Cok ama cok memnunum. Eline koluna saglik. Hic morarma kusma yasamadan bir hafta DA atlattim. Sisim indi.
Kardesiniz ameliyat oldu mu nerde olacakti ve fiyat ne kadardi lutfen acil cevap verin ben malatyada fakulteye gittim 4 yil sonrasi icin gun verdiler ustelik sadece tel icin oda sonrasi benim 40 yasimi bulur heraldeMerhabalar, çok geçmiş olsun, benim de kardeşim çift çene ameliyatı olacak bu hafta ortodonti tedavisine başlıyoruz, fotolarınızı bana da gönderebilir misiniz
Devlet mi ozel mi bide tek mi cift cene mi canimSlm.bende cene ameliyati oldun 18 ekimde
Merhabalar, mesajını yeni gördüm, evet kardeşim ameliyat oldu 3 ay önce, zeki güzel hoca yaptı ameliyatı, fiyat için kesin bir şey söyleyemiyorum ama 30 bine yakın bir bütçe ayırmanız gerekebilir sadece ameliyat içinKardesiniz ameliyat oldu mu nerde olacakti ve fiyat ne kadardi lutfen acil cevap verin ben malatyada fakulteye gittim 4 yil sonrasi icin gun verdiler ustelik sadece tel icin oda sonrasi benim 40 yasimi bulur heralde
Cook mutluyum. Ameliyat dusunenlere fotogtaflarimi gosterebilirim
Doktorum Ersin Ulkur beydi. Cok ama cok memnunum. Eline koluna saglik. Hic morarma kusma yasamadan bir hafta DA atlattim. Sisim indi.
Merhaba çene ameliyatı olmuşsunuz geçmiş olsun . Şu anda nasılsınız . Özelden bana da atabilir misiniz önceki sonraki halini . Bende olmak istiyorum doktor arayışındayımSu an benimde tek uzuntum canimin çektiklerini yiyememek :) normalde de istahli biriydim. Nefsimle savasmis oluyorum ama. O yüzden sorun etmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?