Çene Estetiği Cene ameliyati oldum

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

Yukardaki cevap tam hazir degilken gönderildi maalesef, bir sonraki cevabimi okuyun lutfen

Zeynayla hanimdan 1 yildan fazla suredir eger yanlis saymadiysam 11 kisi resim ve yorum istemis ve hic birine cevap vermemis. Ben de "BELKI" de reklamdir yazdim. Burada hic bir saygisizlik ve kalitesizlik yok.
Ben buradaki yalan kampanyalar yuzunden cene, göz kapagi gibi cok basarisiz ameliyatlar
gecirdim maalesef. Tabii ki ayni anda ve ayni dr tarafindan. Sonradan bu yorumlari asistaninin yaptigini anladim. Ameliyat sonrasi bayagi bir görusmem oldu kendisiyle cunku. Ayni cumleleri ve yorumlari kullandi ve ayni dille. O kadar belliydi ki...Böyle kisiler yalan kampanyalarinin uzerinden belli bir sure gectikten sonra bir daha sorulara cevap vermiyorlar ya da hesaplarini kapatiyorlar.
Ben de dogal olarak böyle bir sey olabilir diye dusuncemi belirttim sadece. Sadece 2 kelime ile. Ve de hic bir sekilde cirkin yorumlar yapmadan...
Saygilarimla!

Sunu da belirteyim, yurtdisinda oldugumdan gelismeleri pek fazla izleyemeyecegim ama 2 hafta sonra cevaplayabilirim. Su anda bana bu yazismalarim cok pahaliya geliyor ((

Merhaba,
size de hak veriyorum ama reklam olduğundan şüphelendiğiniz üyelikleri yorumların altındaki "Şikayet Et" butonuna basarak bildirmelisiniz, yöneticiler şikayetleri değerlendiriyor ve reklam yapıyorsa üyeliği İptal ediyorlar.

Bu sitede üyelerin yazdıkları sizlerin doktor ve hastane seçimlerinizi doğrudan etkilememeli , Kadınlar Kulübü'nde estetik bölümü dahil tüm bölümlerde konu açan veya yorum yapan üyeler yazdıklarından kendileri sorumlu olup, yönetim yazılanların doğru olduğuna dair hiçbir garanti vermemekle beraber, estetik bölümündeki uyarı yazılarıyla da mesuliyetin siz üyelere ait olduğunu, yorumları bu doktor kesin iyi, şu doktor kesin kötü olarak değerlendirmemeniz gerektiğini belirtiyorlar:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lara-ve-uyelerimize-onemli-hatirlatma.521151/

Doktor veya hastane seçimlerinde sadece bu sitede yazılanlara göre hareket etmemelisiniz, farklı mecralarda da araştırmalı, gerekirse doktorlarla birebir görüşmelisiniz, yurtdışındaymışsınız, belki aklınızdaki doktorlarla yüz yüze görüşme imkanı bulamamışsınızdır, bu konuda size hak veriyorum lakin ne olursa olsun söz konusu sağlığınız olunca daha sıkı araştırmalar yapmak sizlerin sorumluluğundadır zira bir hastane veya doktordan memnuniyet kişiden kişiye değişmektedir.

Çok uzun yazmışsınız okuyamıcam. Fotoğraf istiyorsanız mail adresinizi yazın diyorum. Siz burda destanlar paragraflar yazarken ben kaç kişiye mailden fotoğraf gönderdim. Gerçekten dertsiz olduğunuz çok belli

Evet arkadaş bana mail attı. Gerçekten ameliyat olmuş çokta güzel olmuş. Geçmiş olsun diliyorum burdan tekrar

Ben size yazana kadar hic birine ne cevap vermistiniz ne de fotograf göndermistiniz. Neden acaba? Ben sizden fotograf istemdim ayrica...
Dertsiz olmadigimi nerden biliyorsunuz? Böyle bir yorum yapmaniz hic hos degil ve de hem cok yersiz ve de cok gereksiz. Ayrica bana özelden gönderdiginiz mesajdaki uslubunuz da uzucu...

Ya sen benden fotoğraf istemediysen NEYİNE SENİN BENİM YAZIMIN ALTINA YORUM YAZMAK? Tasası sana mı kaldı. İşine bak be dertsiz değilsen de işsizsin. Terket benim yazılarımı!

Merhabalar, çok geçmiş olsun, benim de kardeşim çift çene ameliyatı olacak bu hafta ortodonti tedavisine başlıyoruz, fotolarınızı bana da gönderebilir misiniz
Kardesiniz ameliyat oldu mu nerde olacakti ve fiyat ne kadardi lutfen acil cevap verin ben malatyada fakulteye gittim 4 yil sonrasi icin gun verdiler ustelik sadece tel icin oda sonrasi benim 40 yasimi bulur heralde

Kardesiniz ameliyat oldu mu nerde olacakti ve fiyat ne kadardi lutfen acil cevap verin ben malatyada fakulteye gittim 4 yil sonrasi icin gun verdiler ustelik sadece tel icin oda sonrasi benim 40 yasimi bulur heralde
Merhabalar, mesajını yeni gördüm, evet kardeşim ameliyat oldu 3 ay önce, zeki güzel hoca yaptı ameliyatı, fiyat için kesin bir şey söyleyemiyorum ama 30 bine yakın bir bütçe ayırmanız gerekebilir sadece ameliyat için

Cook mutluyum. Ameliyat dusunenlere fotogtaflarimi gosterebilirim
Doktorum Ersin Ulkur beydi. Cok ama cok memnunum. Eline koluna saglik. Hic morarma kusma yasamadan bir hafta DA atlattim. Sisim indi.

Bende ameliyat olacağım inşallah resimlerini atabilirsen sevinirim
Bu arada tel tedavisini ne kadar süre gördün

Su an benimde tek uzuntum canimin çektiklerini yiyememek :) normalde de istahli biriydim. Nefsimle savasmis oluyorum ama. O yüzden sorun etmiyorum :)
Merhaba çene ameliyatı olmuşsunuz geçmiş olsun . Şu anda nasılsınız . Özelden bana da atabilir misiniz önceki sonraki halini . Bende olmak istiyorum doktor arayışındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…