- 20 Haziran 2023
- 245
- 97
- 28
Sanirim 15 gun icinde donucekti ama emin degilimAma Amerika’ya gidecek demiştin ya, gitmemin bir anlamı yok ki ((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim 15 gun icinde donucekti ama emin degilimAma Amerika’ya gidecek demiştin ya, gitmemin bir anlamı yok ki ((
Ben sadece biografisini okudum iyiydi. Ama before after vs yok. Murat topalandada goremedim before afterCanım hakkında bir şey biliyor musun, örnek fotoğraf bulabildin mi? Ben bir sayfa önce hakkında yazmıştım, profesör olduğu dışında hiç bir şeyden emin değilim, hiç örnek yok.
Evet Murat beyin de hiç yok ama adam yüz nakli yapıyor diye güven veriyor. Ne bileyim, belki benim ki de saçmaBen sadece biografisini okudum iyiydi. Ama before after vs yok. Murat topalandada goremedim before after
Selahattin ozmen de yapmis yuz nakliEvet Murat beyin de hiç yok ama adam yüz nakli yapıyor diye güven veriyor. Ne bileyim, belki benim ki de saçmaoff yoruldum, ne zaman bitecek
vücut o kadar beni zorlamadı, hızlı karar aldım ama yüz beni çok yordu. ((
Ben bunu bilmiyordum. Ama neden hiç fotoğraf paylaşmıyorlar ya. Tamam anladık çok meşhur doktorlar ama yine hiç örnek görmeden, bilmeden nasıl ameliyat olabiliriz bu doktorlara. (((Selahattin ozmen de yapmis yuz nakli
Ben yuzyuze gorusmek icin randevu aldim gittim. Telefonda bana gorusme ucretinden bahsetmediler ordayken asistani 6750tl gorusme ucretimiz dedi. Cok sinirlendim, telefonda soyleseydiniz hazirlikli gelirdim dedim, gorusme yapmadan ciktimBen bunu bilmiyordum. Ama neden hiç fotoğraf paylaşmıyorlar ya. Tamam anladık çok meşhur doktorlar ama yine hiç örnek görmeden, bilmeden nasıl ameliyat olabiliriz bu doktorlara. (((
İyi yapmışsın. Ama böyle olmaz ki, çok yüksek fiyatlar, makul, tek bir fiyat belirlesinler, biz de ezilmeyelim altında.Ben yuzyuze gorusmek icin randevu aldim gittim. Telefonda bana gorusme ucretinden bahsetmediler ordayken asistani 6750tl gorusme ucretimiz dedi. Cok sinirlendim, telefonda soyleseydiniz hazirlikli gelirdim dedim, gorusme yapmadan ciktim
Gokhan Temizi secme nedeniniz nedir ? Bize de fikir olurBen selahattin Özmen’e meme impantı çıkarma ameliyatı oldum . Amerikan hastanesinde çalışıyordu 2021 de hala aynı yerde mi bilemiyorum. Perşembe Gökhan Temiz ‘e temporal lift ve lipo olacağım.
Mehmet gencer gercekten o fıyatımı verdı. Baya ucmus fıyatı. Mehmet beyın işlemlerini nasıl buluyorsunuz. Ben bazılarını cok begenıyorum hele son zamanlardakıler cok basarılıInstagramda Türk plastik derneğin sayfası var. Daha önce duymadığım isimler var. İncelemek lazım.
Keşke bir ay daha iznim olsaydı, çalışarak araştırmak çok zor.
Ne kadar fiyat vermiş ve hangi işlemler için?Mehmet gencer gercekten o fıyatımı verdı. Baya ucmus fıyatı. Mehmet beyın işlemlerini nasıl buluyorsunuz. Ben bazılarını cok begenıyorum hele son zamanlardakıler cok basarılı
merhaba öncesi sonrası özelden foto atabilir misiniz.Ben konuyu görünce yazmak istedim. Öncelikle çok bilgili değilim ama izmir de annem için rahmi evinç e orta yüz germe yaptırdık. Çok başarılı oldu gerçekten inanılmaz değişti ve fiyatı diğer doktorlara göre çok uygundu. Tam yüz germe işleminde nasıldır bilmiyorum ama çok da farklı değil diye yazmak istedim. Profilinde önce sonra fotoğrafları yok. Ben burda öneride görüp annemi götürmüştüm. Belki işinize yarar diye yazmak istedim![]()
Sanırım yanlış anlaşıldı, beğenmedim demedim. “Deep plane” olmaktan korkuyordum ve endoskopik ameliyat ile dikişsiz ve deri çıkarmadan alacağım sonuçtan belki memnun kalırım diye denemek istedim, ki deformasyonun ilk başladığı yaşlarda önce bu ameliyatı olmak daha mantıklı geliyor bana. Ameliyat ve sonrası iyi geçti, ama benim asıl istediğim sonuç için (nazolabial ve çene hattının belirginleşmesi) deri çıkarılması ve deep plane gerekiyormuş. Şu an daha cesaretliyim ve doktoruma güveniyorum, O da bu operasyonu bu aşamada onayladığı için olmayı planlıyorum. Ama endoskopik hiçbir işe yaramıyor, eskisine dönüyor gibi bir durum yaşamadım geçen 16 aylık süreçte. Sonuçta cerrahi operasyon.Selamlar begenmediginiz diger sebepler nedir acaba?