Çene Estetiği Çene büyütme ameliyatı hakkında

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
ceviz86 nerdesinnnn? ben de senin doktoruna senin ameliyatlarının aynısını olucam ameliyat günüm de belli acıkcası seni cok merak ediyorum nasıl oldun? tavsiye eder misin yoksa pişman mı oldun sen de

Peki sseh senin implantın medpor mu yoksa başka çeşit bir malzemeden yapılan bir şey mi yani medpor olanlar şu anda en son ve hatta kemikleşme gibi bir olanağıda var çok zor katılıp zor çıkartılıyor diğer implantlar gibi de kemikte erime yapmıyor bizleri bu konuda aydınlatırsan seviniriz canımmmmm...:)

merhaba mernem cene ameliyatı oldun mu merak ediyorum olduysan hangi materyal kondu ben bu ayın sonunda oluyorum sonunda

merhaba arkadaşlar ben gecen ay mentoplasti yani çene ucu büyütme ameliyatı oldum, superplastta. cok memnun kaldım ameliyat sonrası zordu ama herseyiyle deger... sonuctan cok memnunum sırada burun ucu var ama o konuda kararsızım... bana cene ucuna protez kondu. yag enjeksiyonu ile duzelcek gibi degildi sanırım cunku cenem baya silikti ve yanaklarım dolgundur...

merhaba angeluss, uzun zaman olmuş yazalı ben de çene ucu büyütme ameliyaı olucam şimdi nasılsın tavsiye eder misin? 1 ayda kendime gelebilir miyim sence?

canımm aynı sorunları yaşamışız :) canım alt çene gerliği vardı ben de implantla çözüldü herşey üzerine yağ dokusu da yapıldı,çene kemiğinin öne alınması çok zor bir ameliyat kemiğin kırılacak sonuçta bana hiç bi estetik cerrah önermedi çok zor bir ameliyat dedi,sen bence iyi bi düşün ben olacaktım son anda vazgeçtim bütün ölçülerim alındı,röntgenlerin çekildi vazgeçtim şimdi iyi ki vazgeçmişim diyorum,benim ki 8 mm gerideydi sen kaç mm?ben sana bi kaç doktor gezmeni tavsiye ederim hepsi evet ortodontik olup kemiği kırmak gerekir derse ol,yoksa olmabu kadar işkence çekmezsin.

merhaba kustinoro, implantının türü neydi? ne kadar sürede iyileştin ve hala tavsiye eder misin?

arkadaşlar benim sorunum ne bilemediğimden buraya yazıyorum. bende diş sıkma problemi var. bu yüzden dişlerim kısaldı ve çenemde bozulmalar olmaya başladı. çenemi kapattığımda dişler birbirinin üstüne denk geliyor. fakat neden kaynaklandığını bilmediğim bir şekilde çenem öndeymiş gibi duruyor. yani dişlerim birbirinin üstüne denk geliyor alt dudağım dışarıda kalıyor gibi :) bu ne biçim problem böyle ve ben ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben bu hafta hem burun hem de çeneden estetik yaptırdım. çenemi uzattım ve burnumu küçülttüm. Fiyatlar, doktorlar, iyileşme süresi,çareler,devletin ödeme yapıp yapmadığı,ameliyatın nasıl old ve riskleri,çenenin nasıl kolayca uzatıldığı,ameliyat sonrası ödem ve tedavisi ve herşey hakkında bilgi verebilirim. Sormanız yeterli. Sürekli evde olduğum için cevap yazmam gecikmez hşçakalın...

açıkçası burnum yüzüme oranla sarkık ve büyükçeydi. çenem ise belirsiz. insanı çekici yapan 2 şey tersdi yani. şu an 1 hafta oldu. çok değiştim. az bir şişlik kaldı. ama "doktorum beni baştan yarattı" ben bile kendimi çok cekici buldum. fiyatlar çok makulmüş. bu güne kadar neden böyle gezdim şaşkınım.ameliyat hem çene hem burun 2 saat sürdü.ameliyattan 2 saat sonra gezebiliyordum. ameliyattan 4 saat sonra et ve salatadan oluşan ilk yemeğimi yedim. şu an istanbulun sokaklarında rahatça gezebiliyorum.uygulanan teknik sayesinde.hatta 26 temmuz için tatil planları yaptım. mutlaka sorularınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
açıkçası burnum yüzüme oranla sarkık ve büyükçeydi. çenem ise belirsiz. insanı çekici yapan 2 şey tersdi yani. şu an 1 hafta oldu. çok değiştim. az bir şişlik kaldı. ama "doktorum beni baştan yarattı" ben bile kendimi çok cekici buldum. fiyatlar çok makulmüş. bu güne kadar neden böyle gezdim şaşkınım.ameliyat hem çene hem burun 2 saat sürdü.ameliyattan 2 saat sonra gezebiliyordum. ameliyattan 4 saat sonra et ve salatadan oluşan ilk yemeğimi yedim. şu an istanbulun sokaklarında rahatça gezebiliyorum.uygulanan teknik sayesinde.hatta 26 temmuz için tatil planları yaptım. mutlaka sorularınızı bekliyorum.

Arkadaşlar ben bu hafta hem burun hem de çeneden estetik yaptırdım. çenemi uzattım ve burnumu küçülttüm. Fiyatlar, doktorlar, iyileşme süresi,çareler,devletin ödeme yapıp yapmadığı,ameliyatın nasıl old ve riskleri,çenenin nasıl kolayca uzatıldığı,ameliyat sonrası ödem ve tedavisi ve herşey hakkında bilgi verebilirim. Sormanız yeterli. Sürekli evde olduğum için cevap yazmam gecikmez hşçakalın...

öncelikle geçmiş olsun canım bende çene ve burun düşünüyorum ama genel anestezi istemiyorum lokal veya sedasyonla yapılabiliyormu ve bu ameliyatların riskleri nelerdir birde çok olacak ama iyileşme sürüci nekadar sürüyor:119:

ben çeneme 2 ay önce hyalüronik asit enjekte ettirdim işe yarıyor ama çok fazla bie değişim olmuyor küçük çenelere protez şart gibi kızlar

canım çenede sana nasıl bir teknik uygulandı biraz bahsedebilirmisin

Çenenin küçüğü daha feminen daha bi dişi duruyo bence kızlar, boşu boşuna çenelerinizi bozdurmayın bence:20: küçük feminen çenelerinizle gurur duyun:82:

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun ve kararlılığından dolayı seni kutluyorum. Ben de yaptırmak istiyorum ama yüzüm uzar mı, dudak seklim, ifadem değişir mi falan diye de biraz endişeliyim. Profilden kesinlikle daha iyi oluyor ama önde nasıl bir degisim yaratıyor tam emin olamadım. Resmin varsa paylaşabilir misin?Bide kac mm lik medpor kullanıldı, sadece çene ucuna bir eklenti mi yoksa L seklinde olan yani cene ucu ile kenarlarını da kaplayan cınsten bır sey mi takıldı?

acaba bu çeneye ameliyatsız ovmayla masajla falan şekil verilemiyormu benimde yuvarlak çenem biraz çıkık olsa keşke

merhaba fiyatlar makul demişsin kime ve ne kadara ameliyat olduğunla ilgili bilgi verebilir misin?

Back
X