link verir misinyabancı sıtelerde gercketen cok gusel ve fazla ornek var aradaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
link verir misinyabancı sıtelerde gercketen cok gusel ve fazla ornek var aradaslar
tmm cnm ins bu sene olabilirsem seni bilgilendiririm:)
bende öyle biliyodum ama öyle degilmis, kalici oluyomus
sonucta surata,dudaga vucuttan alinan yaglar enjekte edildiginde bidaha geri dönüsümü olmuyo[/QUOTE
belkı kalıcı olabılır ama duruma gore bırden fazla kez tekrarlatırmak sart. bıde ıstenılen sekıl olurmu bılmem sonucta fazla sert bı cısım deıll dudakta bıle cok kısa zamanda erıyor .3-4kez yapıldığında kalıcı sonuc oluyor ancak.enede nsll olur bılmem ufak bı sorun varsa belkı bır cozum yol ama barız bellı olanlar için aynı seyı soyleyemıcemm kıslarrrr
fıyatlar konuusnda bı bılgınız varsa ozelden yazarmısnz
bende burun ve cene dolgusu yaptircam cnm
yoo her doktor o kadar pahali degilki
evet cene protezi biraz riskliymis, mikrop kapma riski fln varmis dudakta hissizlik fln olusuyomus ama dolgu riskli degil, kendi yagindan alip enjekte ediyolar
eger cenen cok geride degilse bence dolgu yaptir hem riski yok hemde acisiz
merhaba ben bısey sorucaktım benımde alt cenem gerıde ve kucuk protez taktırcem gecen gunlerde sımulasyon bakmaya gttım doktora cene boyutumu blgsayarda dudak hızama getırdı fakat yanak yapım yanı yanak goruntum degısmedı yanı sız de sululasyon yaptrdysanız sımulasyon yanak derısındekı degısımı yansıtıyormu yoksa sadece ceneyı one mı getırıyor? Yanı sımulasyonda sızınde yanak seklınız cok degsmeyp amelyattan sonra nasıl bı degsıklık oldu ?ameiyattan sonra yanak seklınız degstımı benım ıcı yanaklarımın degısmesı cok onemlı yardımcı olursanız cok sevınırımben oldum ve bu konuda bılgı verdım okursan medpor cene protezı taktırdım dedıım baslık olarak benım de cenem gerıdeydı
merhaba ben bısey sorucaktım benımde alt cenem gerıde ve kucuk protez taktırcem gecen gunlerde sımulasyon bakmaya gttım doktora cene boyutumu blgsayarda dudak hızama getırdı fakat yanak yapım yanı yanak goruntum degısmedı yanı sız de sululasyon yaptrdysanız sımulasyon yanak derısındekı degısımı yansıtıyormu yoksa sadece ceneyı one mı getırıyor? Yanı sımulasyonda sızınde yanak seklınız cok degsmeyp amelyattan sonra nasıl bı degsıklık oldu ?ameiyattan sonra yanak seklınız degstımıcanım emre bey belli ki gerçekten gerek duymuş. sen ilkinde istemediysen tekrar gündeme getirmezdi.inan burnun güzelliği de daha bir ortaya çıkacaktır. ve daha bebeksi bir ifade katacağına eminim. tabi ameliyat videosu izlediysen korkman normal. ben de o yüzden burun ameliyatı hiç izlememiştim. izleseydim eminim ben de korkardım:)) ama o kısımlar doktorumuz düşüncek:)) biz uyuyacaz ve gözümüzü açtığımda her şey bitmiş olcak. çene tasarımı yapmak pek de önemli değil zaten . emre bey burunu yaptıktan sonra buruna göre ayarlayacaktır zaten. bilgisayar üzerinde sadece nasıl bir görüntüye kavuşacağın fikrini edinmiş olursun ama dedim ya emin ellerdesin gerçekten . tasarımdan bile çok daha güzel işler çıkartıyor emre bey. güvenle girebilirsin ameliyatına canım korkma.
2 haftalık izin de sana yeter canım. rapor konusunda da sorun olmaz zaten ama bu süre yetecektir sana cnm.
merhaba ben bısey sorucaktım benımde alt cenem gerıde ve kucuk protez taktırcem gecen gunlerde sımulasyon bakmaya gttım doktora cene boyutumu blgsayarda dudak hızama getırdı fakat yanak yapım yanı yanak goruntum degısmedı yanı sız de sululasyon yaptrdysanız sımulasyon yanak derısındekı degısımı yansıtıyormu yoksa sadece ceneyı one mı getırıyor? Yanı sımulasyonda sızınde yanak seklınız cok degsmeyp amelyattan sonra nasıl bı degsıklık oldu ?ameiyattan sonra yanak seklınız degstımırica ederim canım. bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışıyorum. hatta sen yazınca yine sorayım dedim arkadaşa(begom) . az önce görüştüm. ilk zamanlar uyuşukluk olmuştu o bile geçti memnunum dedi. aslında çok hastası vardır emre beyin hem çene hem burun olan ama dediğin gibi sürekli aktif olmadıklarından son gün sana dönüş yapamayabilirler. yarın emre bey ameliyattan önce seni görecek canım. sen yine de tedirginliklerinden bahset. en büyük güveni kendisi verir.biz güvendik ameliyata öle girdik. eminim sana da o güveni verecektir. benimde çene sorunum olsaydı ben de korkusuz girerdim ameliyata. çene ameliyatı için kötü yorumlar yapan illaki vardır. ama önemli olan doğru doktoru bulmak. doktorumuz emre bey o yüzden rahhat ol canım...
bence bu dolgu değil iplantmerhaba kızlar biraz önce luva klinik (ataşehir) aradım fiyat olarak 1200 tl peşin , 1300 taksitli fiyat verdiler ne dersiniz uygunmu?
bu botoks bencebence bu dolgu değil iplant