Çene Estetiği çene dolgusu önden

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Merhaba bende Mehmet akgün'e çene dolgusu yaptırdım. Çenenin şeklini ve kullanılacak dolgu miktarını doktorunuzla birlikte Karar veriyorsunuz aslında. Önden görünüm olarakta çene daha gerideyse mesela one doğru gelmiş ve yüz proporsyonuna uygun muazzam bir cene olmuş oluyor.Burda görmüş oldugunuz fotoğraflar da yandan çekilmiş olarak mevcut. Çünkü çenenin değişimini yandan çok daha net görebilirsiniz diye o şekilde yüklüyor üyeler. Bende ki değişimde de yandan çekilmiş olarak mevcut. Fikir olmasi açısından fotoğrafı paylaşıyorum.
Merhaba Mehmet Akgün Hakkı'nda bir çok olumsuz yorum okudum ayarını tutturamadı gibi vs.. Bende çene ucu dolgusu yaptırmak istiyorum ama kararsız kaldım

Merhaba Mehmet Akgün Hakkı'nda bir çok olumsuz yorum okudum ayarını tutturamadı gibi vs.. Bende çene ucu dolgusu yaptırmak istiyorum ama kararsız kaldım
Ben dolgumu yeni yaptırdım Mehmet Akgüne iyi ki burda yazan çeşitli yorumlara aldanmamışım gayet memnunum şuan dolgumdan size de öneririm.

meltemkirlaburadanost: 51351415 .!.:
Ben dolgumu yeni yaptırdım Mehmet Akgüne iyi ki burda yazan çeşitli yorumlara aldanmamışım gayet memnunum şuan dolgumdan size de öneririm.

Resim atarmisiniz buradan veya ozelden

Back
X