• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım istiyorum

duruula

hamilelik
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
merhaba tekrardan lütfen bunu okumadan önce diğer ilk attığım mesajı okuyun ben yine kriptik hamilelik için kaygılanıyorum 20 yaşındayım ve hiç böyle bir şey yaşamadım daha önce lütfen yargılamayın şunları eklemek istiyorum 20 ekimde bi ultrasona gittim bağırsaklarımdan dolayı fotoğrafını koyuyorum aşağıya ancak şuan aralığın nerdeyse son günlerindeyiz benim ağrılarım geçti ancak bazen tekrarlıyor mide bulantılarım da geçti ama bazı kaynakları okuyunca stres oldum ve buraya yazmak istedim karnımda görünür bir büyüme yok 8 ay öncesinde bir şey yaşamış olduğumu ele alırsak lakin karnıma bastırınca özellikle göbek deliğimin çevresi çok sert ve asla geçmiyor ama sanki rahmim biraz öne çıkmış gibi tiktokta bir kadın da aynı şekilde karına sahip ve yaklaşık 6 7 aylık hamileymiş bunu görünce korktum ve kriptik hamilelikte testler yanlış çıkabiliyormuş adet olunabiliyormuş sizdeb yardım istiyorum

Eklentiler

• IMG_9697.webp
    IMG_9697.webp
    21 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_001D449C-F45B-41A0-83F5-D1370D94C794.webp
    IMG_001D449C-F45B-41A0-83F5-D1370D94C794.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 50
Saçmalama hamile filan değilsin stres yapıyorsun sadece bişey yok.

Bir konu daha aç, hamile olmadığına ikna edemedik, ben hamile olduğuna ikna olacağım.

Cidden 8 ay önce olan ilişkiden hamile olmadığına inanman için ne yapmamız lazım bu kaçıncı konu? Bu kadar korkuyorsan ilişki yaşama.

Kriptik hamile olduğunu düşünüyorsan demene göre testler hatalı geliyorsa falan ultrasona gir. Kesin çözüm . Bahsettiğin ihtimal 1/1000 falan.

8 aylık bebek çok hareketli olur, mutlaka hissedersin. Hamile değilsindir ama bu kadar kaygılanman sana zarar verir sadece, bir psikolog ile görüşürsen rahatlarsın. Hayatının her alanında iyi gelir sana psikolog.

Şimdi önceki mesajlarından riskli ilişkiden ne kastettiğini de okudum, hamile olma ihtimalin yok. Sıfır. Bu stres seni yer bitirir, genel olarak da bir konuda çok fazla düşünüp stres yapar mısın?

Back
X