Çene eklemi tmj

Çene eklemi icin size nasil bir tedavi uyguladı?
Sağlık sorunlarım kişisel olduğu için bilgi vermek istemiyorum. Zaten herkesin sorunu farklı ve doktor ona göre bir tedavi planı oluşturuyor yani benim tedavi planımı söylememin size bir faydası yok. O yüzden siz birkaç doktora gidip kafanıza hangi tedavi planı yattıysa o doktor ile devam etmenizde fayda var. Tekrar geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşiriz.

Sizin sağlık sorunlarınızı merak ettiğim için sormuyorum. Elbette herkesin sorunu farklı merak ettiğim çene eklemi ameliyati yapan az doktor var ki Mustafa tek için araştırma yaptığımda daha çok kapalı ameliyat (antrosentez) yaptığı yönünde sonuç buldum eğer benim durumum için faydalı ise bende ona gitmek isterim di . Teşekkür ederim size de geçmiş olsun umarım memnun kalirsiniz

Merhaba kızlar son durumlarınız nasıl ben aynı dongu splınt dedıler bana da

Merhaba çenemi çok açınca sol eklemde ağrı oluyor. 2 parmak açabiliyorum ağzımı. Doktorum MR istedi sonucum temiz çıktı. Ama muayene sonrası doktor eklem plağı yapılması gerektiğini sağ taraf diskin kaydığını söylüyor.

Plak düzenli kullanımda yeterli olur mu çok korkuyorum. Artrosentez yapmasam?
Birde söylediğiniz doktora gittiniz mi Celal beyden memnun kaldınız mı? Dr Fulya uçeme muayene oldum bilginiz var mı bu doktor nasıl sizce

Ben Celal Bey’e gitmedim başka bir profesöre göründüm, o da şu an için çene açıklığımın iyi olduğunu ve ameliyata gerek olmadığını söyledi. Ortodontik tedavi görüp ağız kapanışını düzeltirsem şikayetlerim azalacakmış o yüzden öncelik diş teli benim için. Artrosentez konusunda hiç bilgim yok maalesef sizi yanıltmak istemem

Merhaba çenemi çok açınca sol eklemde ağrı oluyor. 2 parmak açabiliyorum ağzımı. Doktorum MR istedi sonucum temiz çıktı. Ama muayene sonrası doktor eklem plağı yapılması gerektiğini sağ taraf diskin kaydığını söylüyor.

Plak düzenli kullanımda yeterli olur mu çok korkuyorum. Artrosentez yapmasam?
Birde söylediğiniz doktora gittiniz mi Celal beyden memnun kaldınız mı? Dr Fulya uçeme muayene oldum bilginiz var mı bu doktor nasıl sizce

Ankarada olan arkadaşlar diş hastaneleri randevusuz hasta kabul ediyormu

Merhaba bende anlattığınız her şeyi yaşıyorum uzun süredir vardı problemim kıtlıyordu ama sorun yaratmıyordu ta ki geçen seneye kadar ses gitti ağrı başladı ses gitti diye sevinmiştim bir de meğer kötüymüş bu doktorlarda bir şey demiyor ne yapacağımı bilmiyorum mr çekinmedim aynı yaştayız çenem sağa kayık çok güzel dişlerim olmasına rağmen bu yüzden
Merhaba 75000 istedi dediğiniz yer splint için istemiş olabilir çünkü splint sadece gece takılmaz bütün gün takıyorsunuz yemeğinizi onunla yiyorsunuz size gece plağı yapılmış sanırım yüksek fiyattan dolayı bende splint yaptıramadım

Kesinlikle postürü de etkiliyor çenem sağa kayıp sağ omzum biraz yukarda mesela pelviğim yamuk gibi sağ bacağımı da daha kısa hissediyorum vs vs zincirleme bozuluyor vücut siz dikkat ettiğiniz halde mi ilerledi bu şekilde

Evet anlattığınız hersey bende var :) benimde bir bacağım diğerinden kısa pelvis yamuk duruyor bir taraf aşağıda boynum hep tutuk zaten ama bununla ilgilenen fizyoterapist bulmakta zor maalesef bulunsa da hersey zaten çok pahalı
Hadi parayı verelim dedik çene düzeltmeden postür zaten düzelmiyor baglantili

`