- Konu Sahibi feel_liver
-
Merhabalar, pazar günü burun ve çene ameliyatını birlikte oldum. Çene ucum gerideydi. Burnumda çok hafif bir kemer vardı. Doktora çene ucu için gittiğimde ikisini beraber yapalım dedi. Çene ucunu keserek öne aldı İmplant (silikon,medpor) kullanmadı. Kemiğin kesilmesi sanırım iyileşme sürecini biraz uzatıyor ama kendi kemiğinizle yapıldığı için daha sağlıklı. Bugün 3. günüm. Alnımdan boynuma kadar tüm yüzüm şiş. Göz kapaklarım mosmor ve şiş, göz altlarım sararmaya başladı sanırım iyileşiyor. (2,5 yaşındaki kızım makyajımı hiç beğenmedi) yarın yani 4. gün tamponlar alınacak. Sorularınız olursa cevaplarım.
Selam ben de ikisini birden olacağım ama çok korkuyorumMerhaba kızlar bende hem burun hem çene estetiği oldum iyileşme süreci çok zor insan bazen nasıl bu duruma geldim diyebiliyor şırıngayla süt ve çorba içebiliyorum ağzınız şiş olduğu için yemek yemek baya zor burnumdan nefes beni baya rahatlattı bir hafta çekiyorsun sonra geçiyor diye düşünüyordum hep ama o hafta bir türlü geçmiyor lütfen iyi düşünün çenemin güzel olduğunu söylediler ikinci gün bant değişirken ama her şeye kendinizi hazırlayın özellikle uykusuz gecelere
merhaba ben bısey sorucaktım benımde alt cenem gerıde ve kucuk protez taktırcem gecen gunlerde sımulasyon bakmaya gttım doktora cene boyutumu blgsayarda dudak hızama getırdı fakat yanak yapım yanı yanak goruntum degısmedı yanı sız de sululasyon yaptrdysanız sımulasyon yanak derısındekı degısımı yansıtıyormu yoksa sadece ceneyı one mı getırıyor? Yanı sımulasyonda sızınde yanak seklınız cok degsmeyp amelyattan sonra nasıl bı degsıklık oldu ?ameiyattan sonra yanak seklınız degstımıBen oldum burnum guzel ama cene bana buyuk geldi suan hala sislikler var ailem begendi ama sorun bende sanirim ve hala sis kimseyi caydirmak istemem ilk gunler zor sonrasi kolay ama burnun oturmasi bir yili ceneninde uc dort ay diye okudum bende burda begenmedim protezimi cikarttim yorumlarini okuyunca korktum buyuk ihtimal alisirim ama insan daha kotu olmaktan korkuyor acikcasi zaman suan en buyuk ilac sana sabir diliyorum
ben de burun ve çene ameliyatı istiyorum,iksisni bir yapan en iyi dr araştırıyorum.bana yardımcı olurmusunuzSelam ben de ikisini birden olacağım ama çok korkuyorumAcaba ne kadar zamanda insan içine çıkacak seviyeye geliniyor, hani ameliyat olduğumu anlamayacakları şekilde?
ben de burun ve çene ameliyatı istiyorum,iksisni bir yapan en iyi dr araştırıyorum.bana yardımcı olurmusunuzBen oldum burnum guzel ama cene bana buyuk geldi suan hala sislikler var ailem begendi ama sorun bende sanirim ve hala sis kimseyi caydirmak istemem ilk gunler zor sonrasi kolay ama burnun oturmasi bir yili ceneninde uc dort ay diye okudum bende burda begenmedim protezimi cikarttim yorumlarini okuyunca korktum buyuk ihtimal alisirim ama insan daha kotu olmaktan korkuyor acikcasi zaman suan en buyuk ilac sana sabir diliyorum
Ben oldum burnum guzel ama cene bana buyuk geldi suan hala sislikler var ailem begendi ama sorun bende sanirim ve hala sis kimseyi caydirmak istemem ilk gunler zor sonrasi kolay ama burnun oturmasi bir yili ceneninde uc dort ay diye okudum bende burda begenmedim protezimi cikarttim yorumlarini okuyunca korktum buyuk ihtimal alisirim ama insan daha kotu olmaktan korkuyor acikcasi zaman suan en buyuk ilac sana sabir diliyorum
Selam ben de ikisini birden olacağım ama çok korkuyorumAcaba ne kadar zamanda insan içine çıkacak seviyeye geliniyor, hani ameliyat olduğumu anlamayacakları şekilde?
geçmiş olsun öncelikle ben de burun ve çene ameliyatı istiyorum,iksisni bir yapan en iyi dr araştırıyorum.bana yardımcı olurmusunuzMerhaba kızlar bende hem burun hem çene estetiği oldum iyileşme süreci çok zor insan bazen nasıl bu duruma geldim diyebiliyor şırıngayla süt ve çorba içebiliyorum ağzınız şiş olduğu için yemek yemek baya zor burnumdan nefes beni baya rahatlattı bir hafta çekiyorsun sonra geçiyor diye düşünüyordum hep ama o hafta bir türlü geçmiyor lütfen iyi düşünün çenemin güzel olduğunu söylediler ikinci gün bant değişirken ama her şeye kendinizi hazırlayın özellikle uykusuz gecelere
Merhaba sıkıntılarınız geçtimi çeneniz şimdi nasıl bende olmayo düşünüyorumdaBen oldum burnum guzel ama cene bana buyuk geldi suan hala sislikler var ailem begendi ama sorun bende sanirim ve hala sis kimseyi caydirmak istemem ilk gunler zor sonrasi kolay ama burnun oturmasi bir yili ceneninde uc dort ay diye okudum bende burda begenmedim protezimi cikarttim yorumlarini okuyunca korktum buyuk ihtimal alisirim ama insan daha kotu olmaktan korkuyor acikcasi zaman suan en buyuk ilac sana sabir diliyorum
Merhabalar memnun olmanıza çok sevindim:)bende kubilay beyle telefonda görüştüm ona çene estetiği olacam inş.Benim merak ettiğim çenenizdeki şişler nekadar sürede geçti acaba?evet etkiliyor gıdı resmen gizli kalıyor cok etkisi var bende var cene protezi ankarada kıbilay özdile oldum hiç bi problem yasamadım tek gecerim
Meraha bende çene implant ameliyatı olacam ama doktor konusunda kararsızım siz doktorunızı belirlediniz miKIlar ben de seneye burun revizyonla Beraber çene silikon ameliyatı olacağım fotoğrafı olan var mı acaba çok merak ediyorum öncesi sonrasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?