Çene Estetiği Çene estetiğiyle ilgili fikir almak istiyorum

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

ayinka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
1
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben alt çene ameliyatı olmayı düşünüyorum. Daha önce ameliyat olmuş arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Alt çenem bir az geride, bu yüzden sanki burnum da büyük görünüyor, törpuletmek istiyorum. bir kaç aydır araştırıyorum çene implantlarını aklım karıştı. medpor mu, silikon mu, yağ enjeksiyonu mu bilemedim. Bi de iyi bi doktor bulmak lazim. Çene ameliyati olmuş arkdaşlar fikir verirse sevinirim. doktor ve ameliyat fiyatlarıyla ilgili bilgisi olanlar
Teşekkürler

Merhabalar sana Ali Mezdeği ti tavsiye ediyorum ben kendisine çift çene ameliyatı oldum.

ben serhat tuncerle gorusecegım ebru yasarın cenesını yapmıs bende pervın dıncere gıttıgımde kendı soyledı

Merhaba Tmm Can'ım hangisi kafana yatıyorsa içine siniyorsa onu değerlendir ben Ali beye çok güvendim sonuç beni çok mutlu etti

Canımben geçtiğimiz yaz oldum çene ameliyatı. Doktorum Özel Kadıoğlu hastanesinde Baki Çokneşeli’ydi. Çok memnun kaldım. Senin yüzümüm özelliğine göre yönteme karar veriyor. Tecrübeli bir doktor yani.

Reactions: Fii
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…