cene kasilmasi hakkinda yardim

Kanatsizkus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
949
1.233
133
Arkadaşlar merhaba konu şu ki eşimde çene kasilmasi başladı yaklaşık iki üç haftadır ve geçmek bilmiyor bi türlü. Her gün ağrı kesici ve kas gevşetici alıyor ama neredeyse hiçbir ise yaramıyor. Başına gelmiş olan ya da kulaktan dolma da olsa bi tavsiyesi olan vardır belki diye buraya danışmak istedim şimdiden teşekkürler herkese, bu arada doktora gitsin seçeneğini maalesef ki kullanamıyoruz eşim bu konuda oldukça inatçı

Hangisi inatçı degilji doktora gitme konusunda bene ısrar edin doktora gitsin.kas gevşetici rastgele kullanilmaz

Of of neler çekiyorum bir bilsen şu anda salonun ortasında tost makinesi açık (bu sıcakta) sıcak iyi geliyor diye önünde oturmuş ceneyi isitiyor

Of of neler çekiyorum bir bilsen şu anda salonun ortasında tost makinesi açık (bu sıcakta) sıcak iyi geliyor diye önünde oturmuş ceneyi isitiyor
Özür dilerim ama o halı düşünerek guldum.benimkide belim agriyor dedi inatla gitmedi en sonunda bacakları tutmadı bir ay yattı fitikmisti kocana deki doktora giymezsen dişlerin kayar dokulurmus de belki tutar

kışın olsaydı iyiydi kombiye destek olurdu doktora git diyince beni çok konusturuyorsun cenem senin yüzünden ağrıyo diyo bahanesi de hazır ben de internetten bakıyorum neler yapılabilir diye. Size de geçmiş olsun bu arada

Saka mi bu? Ne demek doktora gitmiyor? Çene ne kadar önemli.
Bir insan ne kadar kati olabilir? Cagirin taksiyi mecbur kalsin..
Bence de öyle ama maalesef yok gitmiyor acil bişey değil zamanla geçen biseymis ama üç hafta oldu, şimdiye kadar bi çok şey yaptık ama araba kullanınca hemen tetikliyo allah kimsenin başına vermesin resmen geçmek bilmiyor

Allah sifa vetsin valla gitmiyorum diye bir sey yok. Gitmesi lazim. Bir sekilde ikna edin..

utuyu kızdırıp çenenin altına vurursam geçermiş de.yanik tedavisi için mecbur gider aradada çeneyi gösterir.seninde için sogur

Çene kasılması değil de çene kilitlenmesi oldu bende de yirmilik diş yüzünden. Ne kas gevşetici hap, ağrı kesici, iğneler hiçbir kâr etmedi. 2 ay pipetle beslendim resmen. Antibiyotik tedavisiyle geçti en son. Benzer bir şey olabilir, ihmal etmeyin. Kendiliğinden falan geçmesini beklemeyin. Çene kemiğinde erozyon olabilir.

Kasılma derken nasıl bir kasılma?
Mesela benim geçen yıl ramazanda kilitlendi ağzımı açıp yemek yiyememiştim açmaya çalıştığımda kulaklarıma doğru berbat bir sancı vuruyordu buyüzden çorba içebiliyrdun sadece sonra geçti ama doktora gittiğimde alttaki gömülü 20lik dişlerim kene kemiğimde yan yatıryor ve baskı yapıyormuş bıyüzden kilitlendiğini öğrendim..

Yaa çok teşekkürler çok sağol

Aynen sağ ceneden kulağa doğru geçmeyen bi ağrı yemek yemekte bi sıkıntı yok ama tercih tabiiki sulu seyler. Eşim birbuçuk ay önce günde dört saat araba kullanmak zorunda kaldı ve gidiş geliş saatleri hep kamyonlarla denk geldi aşırı dikkatli dir araba kullanınca sanıyorum ki o donemde araba kullanırken dişlerini çok sıkmış ve çene aşırı kasilinca kasilmaya devam ediyormus bi nevi öğreniyor yani şimdi bu huyundan vazgeçirmeye çalışıyoruz ceneyi bi hafta ağzıni açabilecek kadar bişey koyup öyle beklettik sıcak uygulama yaptık ama bana misin demiyor kasilmaya devam ediyor çok teşekkürler bu arada bunu da uygun bi zamanda anlatayım bari adama

Geçmiş olsun..

benimde olmuştu gece gece 2 3 hastane doktor gezmiştik en son doktorun biri çenende çıkıklık var dedi eliyle bişeyler yaptı tık diye bi ses ve kasılma geçti. çenesi çıkmış ve fark edilmemiş olabilir. doktora gitmeye ikna etmekten başka çaren yok sanırım

Of yaa neler varmış aklımıza gelmeyen sağol canım artık kavga etmek şart oldu iyi ki acmisim konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…