ha bu arada, ben öeneimin önden birazcık kısalmasını istiyodum doktora da resimler gösterdim bana olur dedi, ama ameliyat sonrasında kontrole gidip önde fazla değişiklik göremiyorum dediğimde de çene ucunu kısalatamayız çünkü bunun için kemiği kesmek gerekir daha zorlu bi ameliyat gerekir falan dedi.. bunu baştan söylemedi ama işte. ayrıca anlayamadım yani ebru şallının heidi montag'ın çeneleri nerdeyse yüzlerinin yarısını kaplıyo ama ameliyat sonrasında küçücük ve yuvarlak olmuş. adı üstünde çene ucu törpületme değil mi bu? gerçekte anlam veremiyorum. bu konuda uzman doktor bilen varsa lütfen yazsın
benim çenem geride değildi canım o nedenle geriye alınma gibi bi durum olmadı...çene ucu kısaltılmamış hiç sadece biraz yuvarlak bi form verilmeye çalışılmş ama o da eşit yapılmamış işte..çene ucum kesilmemiş yani. bimiyorum ben de açıkçası ne yaptığını tam, en iyi başka bir estetik cerrahla görüşmek sanırım o anlayabilir ne yapılıp ne yapılmadğını. benden tomografi harici ne çene röntgeni ne de benzer bişey istendi zaten burdan kuşkulanmalıydım belki de...
Canım benim çok geçmiş olsun. İstediğin gibi olmadı mı, çok üzüldüm. Umarım şişliklerin iner toparlanırsın, sorunların geçer. Şimdi ben de çok korktum. Doktorunun ismini yazarmısın?
Ben daha önce burun ameliyatı oldum ama bir sorunum olmadı sadece hiiç istediğim gibi olmadı. Uff biliyorum o duyguyu yani. Şimdi hem çene hem burun ucu istiyorum. Ama bilemiyorum işte...
Tekrar çok geçmiş olsun. Bu arada ne kadar ödedin sen??? Bu arada resim ekleme gibi bir imkanın var mı?
benım bıldıgım kadarıyla-cene ılerı gerıye almayı bılmıyorum sadece ucu torpuleme ıcın
lazer kullanılabılıyor onu da coskun levent tascı yapıyor fıyat bılmıyorum ayrıca kendısını hıc gormedım
ıyı ya da kotu dıyemem yanı
ama dıger operasyonlar gıbı ınsanın gunlerı almıyor sanırım
sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?