D Dilek ada Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 19 Haziran 2015 99 10 6 48 22 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Lovelyyy #21 Tşk ederim söylediğim gibi bende çok memnun kaldım Yüzüm daha tam oturmadı dahada güzel olacak Ali beye burun ameliyatıda olacağım
Tşk ederim söylediğim gibi bende çok memnun kaldım Yüzüm daha tam oturmadı dahada güzel olacak Ali beye burun ameliyatıda olacağım
U Umutlabekleyis Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2015 180 23 18 40 23 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Lovelyyy #22 Dilek ada .!.: Tşk ederim söylediğim gibi bende çok memnun kaldım Yüzüm daha tam oturmadı dahada güzel olacak Ali beye burun ameliyatıda olacağım Genişletmek için tıkla... umarım hersey içine siner .hangii hastanede oldun levent mı istanbul estetikcenter mı beslenmen nasıl oldu biraz ameliyat hakkında bilgi verebilir misin
Dilek ada .!.: Tşk ederim söylediğim gibi bende çok memnun kaldım Yüzüm daha tam oturmadı dahada güzel olacak Ali beye burun ameliyatıda olacağım Genişletmek için tıkla... umarım hersey içine siner .hangii hastanede oldun levent mı istanbul estetikcenter mı beslenmen nasıl oldu biraz ameliyat hakkında bilgi verebilir misin
D Dilek ada Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 19 Haziran 2015 99 10 6 48 23 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Lovelyyy #23 İstanbul estetikte oldum beslenme biraz zordu sıvı yiyecekler Çorba meyve suyu 5 gün sonra püre yemeye başladım ağız içi temizliğine çok dikkat ettim ne yersem yiyeyim gargara Yaptım 3. Günden itibaren yavaş ca dişlerimide fırçaladım
İstanbul estetikte oldum beslenme biraz zordu sıvı yiyecekler Çorba meyve suyu 5 gün sonra püre yemeye başladım ağız içi temizliğine çok dikkat ettim ne yersem yiyeyim gargara Yaptım 3. Günden itibaren yavaş ca dişlerimide fırçaladım
U Umutlabekleyis Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2015 180 23 18 40 23 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Lovelyyy #24 bende çene ucum yuvarlak bir formda olsun istiyorum biraz kısalmasıda lazım 1 cm kadar.
U Umutlabekleyis Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2015 180 23 18 40 8 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Lovelyyy #25 benim çenem böyle yani ............................................................... şöyle olsun istiyorum. kısa ve yuvarlak
benim çenem böyle yani ............................................................... şöyle olsun istiyorum. kısa ve yuvarlak
U Umutlabekleyis Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2015 180 23 18 40 8 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Lovelyyy #26 ameliyat boyle oluyorsa uzunlugunde birsey değişmiyor sekilinde de .