- Konu Sahibi frankieaddams
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben çok uzun süredir tüm sorunumun burnum olduğunu düşünürken son zamanlarda forumda fotoğraflara baktıkça ve araştırmalarımı arttırdıkça aslında çenemin bir problem olduğunu farkettim. Ben hep kendimi dişlek zannediyordum, ancak alt çenemin geride olduğunu hiç düşünmemiştim. Çünkü belirgin bir çene ucum var, ve ben geride olan çeneyi hep belirgin olmayan çene tipi olarak düşünüyordum.
Fotoğraflarıma bakar mısınız, profilimde açık albümdeler. Zaten nefes alma zorluğu dolayısıyla burnumdan ameliyat olmak durumundayım, çenem de çok canımı sıkıyor. İmplant taktırmaya sıcak bakıyorum. Aranızda çenesi benimkine benzeyen ve implant taktırmış olan var mı?
Teşekkürler
bence burun ameliyatina hic ihtiyacin yok ceneni yag dolgusu veya implant ile one aldirabilirsin ihtiyacin olan bu
cnm sakın ımplant deme hemen once 2 yıllık falan dolgular oluo cenene ondan yaparlar bence o acıyı cekmekten cok daha ıyı ankradaysan cok uygun fıyata kendı dudagıma vs forumda bı arkadasta orda burnuna yaptrdı super oldu doktordan cok memnunuz yardımcı olurum
dişlerin birbirine oturuyor mu? bence estetik cerrahtan önce ortodonti uzmanına görünmen lazım ben baya dişlektim çocukken tedavi oldum (tedaviyi gerekli görmüyordum ya neyse) ama bu konu ortodonti uzmanının konusu onu biliyorum. benim alt çenem birbuçuk cm gerideydi tedaviyle düzeldi. böyle durumlarda görüntüden çok dişlerin çürüme hızını etkiliyormuş normal kapanan çeneye göre 5 kat hızlı çürürmüş dişler görüntü için istiyorsan bence çok da mühim değil :) ayrıca burnun da çok güzel :)
arkadaşlar çenenizi kapadığınız zaman dişleriniz birbirine değiyor mu yoksa biri geri biri ilerde mi
cnm senin dişlerin çenini kapadığında tam oturuyor mu biri arkada mı biraz?
hafif boşluk kaldı tedavim sürerken damaklığım vardı onu kaybettim az bi süre kaldığı için yenisini yaptırmadık azı dişlerim tam oturuyor ama ön dişlerimin arasında boşluk var. neden sordunuz?
Benim alt ve üst dişlerim tam olarak üst üste geliyordu ama normal olan üst dişlerin biraz önde olması. Ortodontik tedaviye başladım ve şuan üst dişlerim önde
ben doktor değilim ama dişlerinizi normal olarak kapatıp aradaki boşluğu bi cetvelle ya da baş parmağınızla ölçebilirsiniz. bence çok bariz değilse önemli değildir :) ben de birilerinin hastalığını okuduğumda acaba bende de var mı ki derim :) öyle bişey gibi geldi. bu zamana kadar farketmediyseniz çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum zaten tedavi olmazsa olmaz bi sorun olduğunu da düşünmüyorum :)benim burnumda kemik eğriliği varmış ama görüntüsü normal küçük burnum henüz ameliyat olmak istemiyorumda.çenemden korktum ön çenem çok hafif önde bu normal mi sizce
ben doktor değilim ama dişlerinizi normal olarak kapatıp aradaki boşluğu bi cetvelle ya da baş parmağınızla ölçebilirsiniz. bence çok bariz değilse önemli değildir :) ben de birilerinin hastalığını okuduğumda acaba bende de var mı ki derim :) öyle bişey gibi geldi. bu zamana kadar farketmediyseniz çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum zaten tedavi olmazsa olmaz bi sorun olduğunu da düşünmüyorum :)
benim tedavi olmadan önce bir buçuk cm gerideydi alt çenem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?