- Konu Sahibi frankieaddams
-
benim burnumda kemik eğriliği varmış ama görüntüsü normal küçük burnum henüz ameliyat olmak istemiyorumda.çenemden korktum ön çenem çok hafif önde bu normal mi sizce
Muhtemelen normal çünkü kapanış bozukluğu olmayan herkesin üst dişleri biraz öndeFazla önde olunca da fazla geride olunca da sorun oluyor sizinki tam yerinde sanırım
evet cnm normalmiş bir an panik yaptımda.zaten öyle olmasa en azından bir doktor bunu farkeder söylerdi herhalde dimi?
Arkadaşlar merhaba,
Ben çok uzun süredir tüm sorunumun burnum olduğunu düşünürken son zamanlarda forumda fotoğraflara baktıkça ve araştırmalarımı arttırdıkça aslında çenemin bir problem olduğunu farkettim. Ben hep kendimi dişlek zannediyordum, ancak alt çenemin geride olduğunu hiç düşünmemiştim. Çünkü belirgin bir çene ucum var, ve ben geride olan çeneyi hep belirgin olmayan çene tipi olarak düşünüyordum.
Fotoğraflarıma bakar mısınız, profilimde açık albümdeler. Zaten nefes alma zorluğu dolayısıyla burnumdan ameliyat olmak durumundayım, çenem de çok canımı sıkıyor. Önden yüzümün görüntüsünü seviyorum ancak profilden fotoğraf çektirmek kabusum oldu. İmplant taktırmaya sıcak bakıyorum. Aranızda çenesi benimkine benzeyen ve implant taktırmış olan var mı?
Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
Ben çok uzun süredir tüm sorunumun burnum olduğunu düşünürken son zamanlarda forumda fotoğraflara baktıkça ve araştırmalarımı arttırdıkça aslında çenemin bir problem olduğunu farkettim. Ben hep kendimi dişlek zannediyordum, ancak alt çenemin geride olduğunu hiç düşünmemiştim. Çünkü belirgin bir çene ucum var, ve ben geride olan çeneyi hep belirgin olmayan çene tipi olarak düşünüyordum.
Fotoğraflarıma bakar mısınız, profilimde açık albümdeler. Zaten nefes alma zorluğu dolayısıyla burnumdan ameliyat olmak durumundayım, çenem de çok canımı sıkıyor. Önden yüzümün görüntüsünü seviyorum ancak profilden fotoğraf çektirmek kabusum oldu. İmplant taktırmaya sıcak bakıyorum. Aranızda çenesi benimkine benzeyen ve implant taktırmış olan var mı?
Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?