Çene Estetiği Çenemde kayma var:(

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
salı gunu canım tel takılıyor.çift çene amelıyatı olucak.sure en uzun tel tedavısı 1.5 yıl 3 ay tel tedavısı olup da amelıyat olan da oldu bu diş yapına bağlı dedi.amelıyatı tam olarak ızledım zor hayırlısı cnm

Miktar bana çok fazla geldi ya. benim ameliyatın maliyeti daha belli değil de.. senden biraz daha ayrıntı istesem :) 14000'in kaçı ortodonti kaçı ameliyat için? Hangi hastahane? plastik cerrahın ismini biliyor musun?

8000 amelıyat ucretı.adnan erdem.15 hastasınla tel goruştum kımse şikayetçi değil.ortodontı doktoru çok garantı verıyor bu doktor dışında asla kımseyle çalışmam diyor çok guzel anlattı ikna oldum aklıma geldıkçe tel açıp soruyorum.inş hayırlı olur cnm.

çene estetıgıı olucam ama param yok

Ya sen süpriz yumurtadanmi ciktin?
Her konuya yazipta param yok vs diye sacmaliyorsun.
Ne yapalim paran yoksa alla alla ya..
Ya kafa buluyorsun yada gercekten problemlisin..
Bu kacinci konudur yaziyorsun,yok param yok yardim edin bilmem ne..
Sanki nüfusa kayitli kardesimizsin...Paran yoksa otur oturdugun yerde..

Mrb arkadaşlar bende 18 yaşımda bir çene ameliyati geçirdim alt çenem öndeydi. Şuan 23 yaşındayım ve yüz hatlarım kötü duruyo biraz bu zmnla oldu yandan simetrik sorunu var sanırım. Tabi çok şükür eskisinden iyi ama yüzüm birz basık duruyo yani yandan da düz bir şekilde geliyo dolguyla falan halledilir mi sizce bir plastik cerahiyi önerdi gittiğim ortodondist çapada bakalım görüşmeye gitcem umarım olumlu sonuçlar alırım :59::31:

kızlar benimde çenemden açıp kaparken kütleme sesi geliyor bu çene kaymasının belirtisi olabilirmi

Mrb arkadaşlar bende 18 yaşımda bir çene ameliyati geçirdim alt çenem öndeydi. Şuan 23 yaşındayım ve yüz hatlarım kötü duruyo biraz bu zmnla oldu yandan simetrik sorunu var sanırım. Tabi çok şükür eskisinden iyi ama yüzüm birz basık duruyo yani yandan da düz bir şekilde geliyo dolguyla falan halledilir mi sizce bir plastik cerahiyi önerdi gittiğim ortodondist çapada bakalım görüşmeye gitcem umarım olumlu sonuçlar alırım :59::31:
Benimde alt çenem önde 18 yaşındayım ve ameliyattan tırsıyorum:27: Gerçi doktor çapaya git dedi orada da 5 yıllık bir sıra varmış. Siz ameliyatınızı yapan doktorla görüşebilirsiniz sonuçta ne yaptığını o biliyor. Tabi başka plastik cerraha da gidebilirsiniz ama bence en uygunu ameliyatı yapan doktor olacaktır..

kızlar benimde çenemden açıp kaparken kütleme sesi geliyor bu çene kaymasının belirtisi olabilirmi

Bende de kütleme sesleri geliyor.Bunun nedeni eklem rahatsızlıkları gece diş sıkma falan olabiliyormuş eğer öyleyse plak veriyorlar.Ama kapanış bozukluğu çene kaymasıda olabiliyormuş. Yani bir doktora görünürseniz nedenini belirtir. İnşallah plakla düzelecek birşeydir:34:

ben buraya gittim bana 10.000 tl dediler tedavi ve ameliyat, tabi bana pahalı geldi ama durumu olan yaptırsın işlerinde bayaa uzman görünüyolardı bana hastaların resimlerini göstermişlerdi bi de ilk muayene ücretsizdi en azından fikir alırsınız google da aratın özel çapa ortodonti merkezi diye çıkar...

ben buraya gittim bana 10.000 tl dediler tedavi ve ameliyat, tabi bana pahalı geldi ama durumu olan yaptırsın işlerinde bayaa uzman görünüyolardı bana hastaların resimlerini göstermişlerdi bi de ilk muayene ücretsizdi en azından fikir alırsınız google da aratın özel çapa ortodonti merkezi diye çıkar...

Şimdilik bende bu ücretle yaptırabileceğimi sanmıyorum ama bilgi için teşekkürler.Madem muayenede ücretsiz bi gidip görüşmekte yarar var. En azından ne yapılacağı hakkında kesin bi bilgim olur:59:

bergdorf bunun için hangi polikliniğe gitmem gerekiyor

Ben Çapa Dişe gitmiştim orada ilk önce diş hekimi görüyor sonra çene sorunum var deyince 'Çene eklem rahatsızlıkları' bölümüne yolluyor aynı binanın içinde zaten..Bana bu bölüm eklem sorunun yok dedi ve ortodontiye yolladı.. Özel kliniklerde de muayene olabilirsin ama bence çapaya git..

arkadaşlar benimde çene kütlemesi ve kilitlenmesi oluyordu doktoa gittim diş plağı verdi
ben gece gündüz akıyorum sadece yemeklerde çıkarıyorum
fakat benim geceuyurken ki kütlemelerim devam ediyo gece dişimi sıkıyorum farkında oluyorum bazen
ama engelleyemiyorum sabah bi uynaıyorum küt
bana faydası oldumu bilmiyorum ama sadecekilitlenmelerim geçti sabah uyandığımda küt sesi geliyo
doktora gitmelimiyim bilmiyorum acaba yanlış ölçü almış olabilirmi
plakta zedelnme başladı ekim 1 de başladım takmaya neyapayım bilmiyorum doktor bana ağzını düzgün aç ve kapat demişti onuda herazaman yapmıyorum unutuyorum
yakın zamanda gidicem inş.herkese geçmiş olsun

Benimde alt çenem önde 18 yaşındayım ve ameliyattan tırsıyorum:27: Gerçi doktor çapaya git dedi orada da 5 yıllık bir sıra varmış. Siz ameliyatınızı yapan doktorla görüşebilirsiniz sonuçta ne yaptığını o biliyor. Tabi başka plastik cerraha da gidebilirsiniz ama bence en uygunu ameliyatı yapan doktor olacaktır..

Evet cnm çapa çene konusunda uzmna hekimlere sahip ama ben hasekide sadullah bey tarafından ameliyat edildim. İstersen git bir görüş fakat yasın küçükken bu ameliyatı atlatmanı tavsiye ederim. Zor bir ameliyat ama sonra rahat edersin. Allah yardımcın olsun:34:

bende de aynı sorun var.. sağ tarafla yemek yiyemiyorum bu yüzden.. kayma oluyor.. :S İzmir de önerebilceğiniz doktor var mı?

Sadullah karuna görünün isterseniz İstanbul hasekide çalışmakta kendisi fındıkzade de muayenesi var.

Ben de daha once ortodontik tedavi oldum ama yeni gittigim bir doktor cenemin ters kapandigini, ust cenemin dar oldugunu soyledi

Back
X