• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Çenemdeki ize ne önerirsiniz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

2Nota1Beste

Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
775
1.083
113
Arkadaşlar çocukluğumdan bu yana çenemde iz var ama çocukken bu kadar belli değildi, günlük yaşantımda orada bir leke varmış gibi görünüyor.
2,5 yaşındaki yeğenim bile "teyze ne bulaşmış buraya, çikolata mı?" diye sorunca :) konu açmaya karar verdim.
Asıl rahatsız olduğum konu bir şey bulaşmış gibi durması aslında.
Böyle bir izi olan var mı aranızda?
Çil desen çil değil, güneş lekesi de değil doğum lekesi desen o da değil.
Kremle geçer mi acaba ya da dermaroller gibi yöntemler işe yarar mı?

Yorumlarınızı bekliyorum.
:110:

----
Albümde bıraktım fotoğrafımı ne olur ne olmaz tanıyan çıkmasın şimdi beni :)
Takip ettiklerime açık sadece.

Son düzenleme:
Arkadaşlar çocukluğumdan bu yana çenemde iz var ama çocukken bu kadar belli değildi, günlük yaşantımda orada bir leke varmış gibi görünüyor.
2,5 yaşındaki yeğenim bile "teyze ne bulaşmış buraya, çikolata mı?" diye sorunca :) konu açmaya karar verdim.
Asıl rahatsız olduğum konu bir şey bulaşmış gibi durması aslında.
Böyle bir izi olan var mı aranızda?
Çil desen çil değil, güneş lekesi de değil doğum lekesi desen o da değil. Kremle geçer gibi duruyor, umarım bir çözüm bulabilirim.

Eki Görüntüle 2126627
Yorumlarınızı bekliyorum.
:110:
Dermatoloji (CİLDİYE) doktoruna gitmenizi öneririm ;) Doğru tedavi ve ürünlerle lekeler azalacaktır.

Dermatoloji (CİLDİYE) doktoruna gitmenizi öneririm :KK66: Doğru tedavi ve ürünlerle lekeler azalacaktır.
Ben yıllar önce 6 ay kadar sivilce tedavisi gördüm o zamanlarda da vardı bu izim ama niye bunu göstermediğimi hala düşünüyorum :) galiba sivilce derdinden ona dikkat bile etmedim, önemsemedim de çünkü daha beter bir sorunum vardı. Bu iz kendimi bildim bileli vardı ama.
3 dermatolog tanıdım tedavi sürecimde, şehir değiştirdiğim için sürekli aynı kişiye baktıramadım da yüzümü ama şükürki aksilik yaşamadan bitti süreç. Dermatologlar da ışıkta yüzüme bakarken demedi ki şurdaki iz ne izi acaba çözüm bulalım istersen diye :olamaz::KK53:
Ama rahatsız etmeye başladığı için eni sonu dermatolojiye görüneceğim. :KK51:

Back
X