Sivilceli Ciltler Çenemdeki ve Alnımdaki Yağ Bezelerinden 2 Günde Kurtuldum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

britneyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
223
147
103
Arkadaşlar çenemde ve alnımda yağ bezeleri vardı sıksan sıkılmıyo tekrar çıkıyo etrafa dağılıyo sürekli bir kabarıklık vardı. Evde kolayca uygulanacak bir yolla kurtuldum. 1 adet yumurta akı ve 1 adet salatalığın rendesini karıştırıyorsunuz. Bu karışımı yarım saat dinlendirdikten sonra yüzünüze veya sorunlu bölgeye sürüp 30 dakika bekletiyorsunuz sonra ılık suyla duruluyorsunuz. Ben ilk yaptığım gün sadece çeneme sürdüm. Sabah kalktığımda yağ bezesi şişkinliği tamamen geçmişti yani hepsi sönmüştü. Ertesi gün tüm yüzüme sürdüm. Alnım inanılmaz berbat bir durumdaydı ki sabah kalktığımda onlarda tamamen söndü şuan sadece hafif kızarıklık var. Hatta siyah noktalara bile iyi geldi diyebilirim. Bundan sonra haftada bir yapmayı düşünüyorum. Ayrıca hergün 1 şişe maden suyu içiyorum o da cilde çok faydalı. Ben yararını gördüm umarım sizde görürsünüz...

Tarifinizin etkili olacağını düşünüyorum. İnşallah yanılmam. Çok fazla yağ bezem yok ama cildime hoş bir görünüm verirse ne mutlu bana:1hug: Sonucu bildiririm yine a.s.

Ben kabuklarını soymadım.Genelde de vitamininin kabuğunda olduğunu söylerler. Farkedermi bilmiyorum

saol da keşke yazın söleseydn bide bişe dicem senin yağ bezeleri kabarıkmydı bnmkiler kabarık diil elleyince nerdeyse pürüzsüz gbi yani iğnyle sıkcakdım ama iğne giremedi giricek kadar diil zaten ama beyaz beyaz duruolar çok belli oluo keşke kabarık olsa o zaman iğne sokardım patlatırdım belki geçerdi şimdi nası geçiriceemi bilemiorm:çok üzgünüm: acaba bunlar yağ bezesi diilmikii?? omuzlarım önümde var bunlardan hepp

Son düzenleme:
saol da keşke yazın söleseydn bide bişe dicem senin yağ bezeleri kabarıkmydı bnmkiler kabarık diil elleyince nerdeyse pürüzsüz gbi yani iğnyle sıkcakdım ama iğne giremedi giricek kadar diil zaten ama beyaz beyaz duruolar çok belli oluo keşke kabarık olsa o zaman iğne sokardım patlatırdım belki geçerdi şimdi nası geçiriceemi bilemiorm:çok üzgünüm: acaba bunlar yağ bezesi diilmikii?? omuzlarım önümde var bunlardan hepp

Sakın böyle bişey yapmayın.:1no2: İğne ile patlattığınız zaman iz bırakabilir ve derin derin delikler oluşur.:bbo: Bu durum eminim şu anki halinizden daha çok rahatsız eder sizi. Bence bi hekime başvurun siz o daha iyi yardımcı olacaktır. yerimsenibenAma sakın iğne ile patlatma gibi bi yöntem denemeyin derim ben.
Bu arada 2. kez sürdüm bugün yüzüme şuana kadar öyle amanda aman misali farketmedi ama annem burnumun parladığını söyledikaydirigubbakcemile3

Benim yağ bezelerim kabarıktı.Elime geliyordu sıkıncada içinden önce su sonrada yağ geliyordu. Ama şuan sönmüş durumda. Yanağımda dediğin türden vardı beyaz olan. Oda geçti. Bende inanılmaz bir etki yaptı. Kişiden kişiye değişebilir tabi.Umarım faydasını görenler olur. Benim yağ bezesi dışında sivilce problemim yok. Ama yağ bezelerim gitti şuan iğneyle delip sıkmaktan oluşan izler var o da inşallah zamanla geçer. Sevgiler...

Ayrıca bu benim tarifim değil.Suna Dumankayanın tarifi. O birde krema eklenmesini öneriyordu. Evde olmadığı için ben koymadım.ısterseniz öylede deneyebilirsiniz.

Sakın böyle bişey yapmayın.:1no2: İğne ile patlattığınız zaman iz bırakabilir ve derin derin delikler oluşur.:bbo: Bu durum eminim şu anki halinizden daha çok rahatsız eder sizi. Bence bi hekime başvurun siz o daha iyi yardımcı olacaktır. yerimsenibenAma sakın iğne ile patlatma gibi bi yöntem denemeyin derim ben.
Bu arada 2. kez sürdüm bugün yüzüme şuana kadar öyle amanda aman misali farketmedi ama annem burnumun parladığını söyledikaydirigubbakcemile3

kız bndde doktora söledm dediki onlar için güsellik merkesine falan gtmen lazım dedi oralardada iğneyle patlatıolarmş zaten forumda okumuştm iz kalmıomş geçiomş

kız bndde doktora söledm dediki onlar için güsellik merkesine falan gtmen lazım dedi oralardada iğneyle patlatıolarmş zaten forumda okumuştm iz kalmıomş geçiomş

ama onu patlatırken kaç tane dezenfektan kullanıyorlar canım özel bi dezenfekte edici alet ozon vs. oyle dırek ıgneyle patlatırsan iz kalır bence yapma

yok zaten bnmkiler iğneyle patlicak kadar şişkin diiler dokununca pürüzsüz nerdeyse . ama bakdıın zaman beyaz beyaz duruolar önü açık gyemiorjm

Asla yağ bezelerini sıkmayın her sıkışınızda yenilenerek tekrar çıkıyolar bir cildiyeciye gidip vereceği ilaçları kullanmakta fayda var siz her sıkıtığınızda gözenekleri daha çok büyütüyosunuz daha kötü oluyor

Arkadaşlar çenemde ve alnımda yağ bezeleri vardı sıksan sıkılmıyo tekrar çıkıyo etrafa dağılıyo sürekli bir kabarıklık vardı. Evde kolayca uygulanacak bir yolla kurtuldum. 1 adet yumurta akı ve 1 adet salatalığın rendesini karıştırıyorsunuz. Bu karışımı yarım saat dinlendirdikten sonra yüzünüze veya sorunlu bölgeye sürüp 30 dakika bekletiyorsunuz sonra ılık suyla duruluyorsunuz. Ben ilk yaptığım gün sadece çeneme sürdüm. Sabah kalktığımda yağ bezesi şişkinliği tamamen geçmişti yani hepsi sönmüştü. Ertesi gün tüm yüzüme sürdüm. Alnım inanılmaz berbat bir durumdaydı ki sabah kalktığımda onlarda tamamen söndü şuan sadece hafif kızarıklık var. Hatta siyah noktalara bile iyi geldi diyebilirim. Bundan sonra haftada bir yapmayı düşünüyorum. Ayrıca hergün 1 şişe maden suyu içiyorum o da cilde çok faydalı. Ben yararını gördüm umarım sizde görürsünüz...

Teşekkürler, benim de alnımda var, ben de bir deneyeyim.

bi şey sormak istiyorum bnde yanak bölgemde var baya şimdi sürdüm bi umutlaaa ama salatalık büyüktü galiba çok arttı onu cam kavanoza koyup buzdolabında kalsa bi sakıncası varmı yoksa atiyım mı ?

Konu açılalı baya olmuş ama alnım minik minik yağ bezeleriyle dolu :( şuan yüzüme bu uygulamayı yaptım ama çok akıyor siz nasıl sürdünüz?

Back
X