Çene Estetiği çenesini törpületen varmı aranızda?

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
arkadaşlar ben burun ameliyatı olucam inş hala olamadım ya neyse ama yüz bi bütün olduğu için çene ucumuda biraz törpületmek istiyorum bu ameliyatı olurken ama burda hep çenesini büyütenler veya çenesini ileri geri aldıranlar var benim dediğim ebruu şallının yaptırdığı gibi biraz ucundan törpületmek... bunu yaptıran varsa nasıl bişey bana biraz yardımcı olabilirmi?

Arkadaşım kızacaksın belki bana ama ne istiyorsun çenenden?Çok mu kötü durumda?Ya da bir sağlık sorunu?Eğer bunlar söz konusu değilse sırf o yaptırıyor,bu yaptırıyor diye yaptırmak bence akıl karı değil.Hem diyelim törpülettin.Bu defa yanakların şekilsiz durabilir,yüzünün başka bir yeri büyük küçük olabilir.Velhasıl kelam estetiğin ucu bucağı başı sonu yok.

Arkadaşım kızacaksın belki bana ama ne istiyorsun çenenden?Çok mu kötü durumda?Ya da bir sağlık sorunu?Eğer bunlar söz konusu değilse sırf o yaptırıyor,bu yaptırıyor diye yaptırmak bence akıl karı değil.Hem diyelim törpülettin.Bu defa yanakların şekilsiz durabilir,yüzünün başka bir yeri büyük küçük olabilir.Velhasıl kelam estetiğin ucu bucağı başı sonu yok.

tatlım o yüzden soruyorum işte şikayeti fln olan varmı diye benim çenemde asimetri var nasıl anlatsam büyük değil ama ucu biraz garip yamuk gibi o nedenle törpületmeyi düünüyorum ama nasıl bişey olduğunu bilmiyorum...

aynı sorun bende de var,yüzümden çeneme doğru sağ taraftan daha köşeli bi yapı,sol taraftan daha sivri bişekilde geliyo.karşıdan bakınca pek anlaşılmasa da iki profilimin farklı olması pek hoş bişey değil,hatta iki ayrı insan gibi oluyorum iki yandan bazen :50: bunun icin köşelerden bi törpü yada düzeltme yapılıyomu bende merak ediyorum.bilgisi olan yazsın lütfennnn:26:

aynı sorun bende de var,yüzümden çeneme doğru sağ taraftan daha köşeli bi yapı,sol taraftan daha sivri bişekilde geliyo.karşıdan bakınca pek anlaşılmasa da iki profilimin farklı olması pek hoş bişey değil,hatta iki ayrı insan gibi oluyorum iki yandan bazen :50: bunun icin köşelerden bi törpü yada düzeltme yapılıyomu bende merak ediyorum.bilgisi olan yazsın lütfennnn:26:

merabaa :3: ben alt çenemi geri aldırdım kayma vardı benim de sol profilim sağdan çok farklı görünüyordu hem de törpüleme işlemi gördüm, memnunum çok çok değiştim fakat yine de profillerim farklı görünüyor çünkü sol çenem sağ çenemden daha fazla gelişmiş bunun için birşey yapamadılar :) ben de çok düzgün olsun istiyordum 2. ameliyatı bu isteğim üzerine tekrar oldum ama yine az birşey değiştirebildiler yine de farklılık gözle görülür. Bence insanlar farketmiyor da biz aynaya baktığımızda takıntı haline getiriyoruz aslında herkesin profilleri mükemmel benzerlik göstermez :) bunu öğrendim. Ameliyatlarım çok zorlu geçmişti ama sadece törpületmek istiyorsan takıntı olarak kalmasın diyorsan bir doktora git törpüleme basit bir işlem :) ameliyattan sonraki şişlerini dert etmezsen kendini çok daha iyi hissedeceğini umuyorum :42:

off şu ameliyat olayı beni çok geriyo ameliyat sonrası aylarca sıkıntı çekmesi olmasa yarın gidip yaptırıcam ama işte....

merabaa :3: ben alt çenemi geri aldırdım kayma vardı benim de sol profilim sağdan çok farklı görünüyordu hem de törpüleme işlemi gördüm, memnunum çok çok değiştim fakat yine de profillerim farklı görünüyor çünkü sol çenem sağ çenemden daha fazla gelişmiş bunun için birşey yapamadılar :) ben de çok düzgün olsun istiyordum 2. ameliyatı bu isteğim üzerine tekrar oldum ama yine az birşey değiştirebildiler yine de farklılık gözle görülür. Bence insanlar farketmiyor da biz aynaya baktığımızda takıntı haline getiriyoruz aslında herkesin profilleri mükemmel benzerlik göstermez :) bunu öğrendim. Ameliyatlarım çok zorlu geçmişti ama sadece törpületmek istiyorsan takıntı olarak kalmasın diyorsan bir doktora git törpüleme basit bir işlem :) ameliyattan sonraki şişlerini dert etmezsen kendini çok daha iyi hissedeceğini umuyorum :42:

Kime ne kadara yaptırdın:46: aaaaaa çok merak ettim .

Son düzenleme:
benim bir arkadaşımında alt çenesi biraz öndeydi törpületmeyi düşünüyordu ama önce rinoplasti yaptırdı.çenesinin görüntüsüde düzeldi törpületmeye gerek kalmadı.

Ben vazgeçtim :26: Doktorlara danıştığımda çenede ne var diyorlar .Acaba ben mi büyütüyorum ufacık şeyleri ?
Şu an kendimle barışığım zaten :16:

ya benimde çenem aynı muhteşem yüzyılda oynayan hürrem. ailem begenio ama ben mutlu deilim. selena gomez gibi ceneye sahip olmak istiorm yüzüm zaten hürrem gibi upuzun nereden küçültsem diye soruorm kendime anlım da büyük mesela anlımı kahkülle kapatıorm ama cenem fırlıo yha offffff

Merhaba arkadaşlar cok yakın bır zamanda çene torpuletme amelıyatı oldum ve cok ama cok mutluyum ve memnunum aynı sorunları yasadgm ıcın sızı cok ıyı anlıyorum,sorusu olan varsa yanıtlayabılırım

Back
X