Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OldunuzmuBen yakında ameliyat olacağım, kafanıza takılan bir konu olursa yardımcı olabilirim
jilet izleri için Cengiz hocaya ameliyat olan sevgili arkadaşlar son durumlarınız nedir neler neler yaptınız yazarmısınız?
Merhaba bu konuyla işgili yorum yapabilir misiniz fotoğraf paylaşabilir misiniz bende ameliyat olacağım yakın zamandaMerhaba, ben bu ay ameliyat oldum; 20 gün oldu olalı. Bu konu da soruları olanlara cevap verebilirim. Ben de ameliyat olalı bir kaç ay olan arkadaşlardan fikir ve süreç bilgisi için buradayım!
son halini atar misinizMerhaba, ben bu ay ameliyat oldum; 20 gün oldu olalı. Bu konu da soruları olanlara cevap verebilirim. Ben de ameliyat olalı bir kaç ay olan arkadaşlardan fikir ve süreç bilgisi için buradayım!
Acaba ameliyatınız nasıl geçti, hala memnunmusunuz, ne yaptırdınız Cengiz beye?Ben yakında ameliyat olacağım, kafanıza takılan bir konu olursa yardımcı olabilirim