Cennet bileti 5 bin liraya satılıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Bir vatandaşın kendilerini ‘Hızır Aleyhisselam’ olarak tanıtarak dolandırdıkları iddia edilen iki kişinin yargılandığı dava geçtiğimiz günlerde karara bağlandı.
Sitene Ekle

İSTANBUL İHA

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, mahkeme C.Ö ve Ş.S isimli iki sanığı 4’er yıl hapis cezasına çarptırdı. Davaya ilişkin gerekçeli kararını açıklayan mahkeme, 25 Ekim 2013’te Bayrampaşa’da yatsı namazını kılan müşteki Şahzade Yıldırım’ın yanına yaklaşan şüpheli C.Ö’nün “Cennet’e gitmek ister misin?” diye sorduğu ifade edildi.

‘Kartın var biliyoruz’
Daha önce hiç görmediği birinin kendisini tanımasına şaşıran Yıldırım’ın, karşısında gördüğü sanık Ş.S’nin de Cennet’e gidebileceği vaadiyle para istemesi üzerine önce ‘Param yok’ dediği gerekçeli kararda yer aldı. Ş.S’nin ‘Şu duvara soktuğunuz karttan var mı’ diyerek kredi kartını tarif ettiği, “Para olmadığını gören sanık Ş.S’nin ‘Senin başka kartın da var biz biliyoruz, onu bir dene’ dediği bunun üzerine Yıldırım’ın bankamatiğe başka kartını sokup 3 bin TL para çektiği, şüpheli Ş.S’nin ‘Cennet’te yerin hazır, hele biraz daha çek’ deyince Yıldırım’ın 2 bin TL’ daha çekerek Ş.S’ye teslim ettiği anlatıldı. Yıldırım’ın dolandırıcıların 38 bin TL daha talep etmeleri üzerine kandırıldığını anladığı hatırlatıldı.

Turkiyede koseyi donmek cok kolay valla. Insanlar fazla dine kafayi taktilarmi saflasiyorlar. Azcik haber izleyin,gazete okuyun,acin gozunuzu acìn.
Dun foxhaberde vardi. Umreye gondercem diye yasli bir ciftin ellerinde ne varsa almislar.
Suclu bence dolandiran degil, dolanandir...

saflar ya
ne bileyim suçlu dolanandır diyorsunuz ama
toplumun hepsi akıllı değil ki işte

buna inanlar var da adam kendini düşünmüyor mu?

kendi yalanına kendi inanıyor. hiç mi aklına gelmiyor ölücem cennet derken cehenneme gidicem bu paralar cehennemde ateşimi kuvvetlendirecek diye aklına gelmiyor mu?

vicdansız ...

At hırsızına benzeyen adamdan , ayrıca bu devirde cennete bilet alanlara gülüyorum

Hiç şaşırmadım ben. Bu tür şeylerle olsun, fal baktırma olsun saçma sapan hoca denen kişilere gitme , büyü yaptırma vs. olsun bunların hepsi var ülkemizde.İnsanlar akıllanmadıkça da bu tür kişilerde zaten Allah korkusu olmadığı için parasını böyle kazanıyor.
Bu tür şeylere başvuran insanların çoğu da saf değil kötü, art niyetli insanlar bence.
İnanan insan bir sorar kendine bunlar neden bu kadar günah diye. Sen Allah'ın herşeye gücü yeteceğine inanıp hem de büyü vs. gibi şeylere başvuruyorsun. Yani bi nevi Allah'ın gücünü yok saymış oluyorsun.Ondan dolayı bu kadar günah.
Tabi ama sabredip dua etmek, emek harcamak, çalışmak zor, cennete gitmek zor kısa yolu varsa ordan gidelim diyorlar Cennet ucuz değil cehennem lüzumsuz değil

Bir cennet bileti alacak birikimim yok (Harcamalarımı kısmam lazım ) (Neyse olmadı 10 ay vadeli kredi çekerim)

tüh ben de dolandırılmışım yerim garanti diye sabah beri kötülük yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…