Cennet bileti 5 bin liraya satılıyor

Hep diyoırum,bu ülkede din dedinmi akan sular durur,istismarlar başlar.
Bizim saf halkımızda böyle kurban gidert işte..

trajik komik, adam disneylanda bilet alıyo sanki

onlarda birden arttırmıs fiyatı yavastan alsalarmıs yine verirmiş kucucuk cocuga bile desen inanmaz kredi kartı sahibi koca adam nasıl kanıyor

bedava mezar bulsa yerleşecek olan insanımız 5 bin liraya cennet bulmuş çok mu?

bi kere adamın yüzünde bi gram nur yok,insan bi durup düşünür
Nur olsa da kanmasınlar, epey önceleri 20 yıl falan olmuştur, cennetten arsa satanlar vardı, bakınca gayet nurlu görünüyorlardı ama işte dış görünüş yanıltıcı oluyor
Din istismarı yapan çok, maalesef kananda çok bunlar en ağır şekilde cezalandırılmalı.

İstanbul da Karşı yakaya geçmek bile daha pahalı

millet tatil köyüne rezervasyon yaptırır gibi cennette yer kiralıyor ya

gidemezseniz paranız iade gibi bir garanti de verdiler mi acaba

İşin içine para,maddiyat girdimi bi pislik olduğunu anlayacaksın.Hem Hızır parayı ne yapacak değilmi neresinden bakarsan bak falso.Gerçekten iman sahibi kişilerin böyle gaflette bulunabileceklerine inanmıyorum.Yani beş yaşındaki çocuğa bile söylesen gülüp geçer.Ama ne yazıkki günümüzde profesörler bile kolayca kandırılabiliyorken,normal vatandaşa bişey diyemiyorum artık.

Ben şaşırmıyorum bu tarz haberlere maalesef sadece üzülüyorum .

İşte insanların kuranı değil de kendini hoca diye tanıtanları daha çok kaileye almalarının sonucu...

İnsan ağzından çıkanı ayetmiş gibi kabul edeceklerine kuranı açıp okusalardı dolandırılmayacak daha da kötüsü şirke girmeyeceklerdi.

Adamda kaabiliyet var demek ki.. Memlekette saftan bol ne var? Bunun da ilerde din tuccarligindan gemi filolari olabilir yane..

Bize kucukken ogretirlerdi ortacagdan sonra avrupada hristiyanligin deger kaybetmis olmasini falan. Papazlar cennette arsa satiyomus. Yani dusunuyorm boyle bir oyuna geliceksem ortacagda falan gelirim. Ama adamlar o zaman bile oyle gitmeyecegini anlamis aklin ve bilimin isigini secmis. Biz hala din tuccarlarni zengin ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…