- 22 Nisan 2015
- 19.180
- 116.692
- 798
- Konu Sahibi MelegimveAskim
- #2.361
"Bazı yaraları hekimlere değil,
Âriflere göstermek gerekir . . ."
Âriflere göstermek gerekir . . ."
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyecek bir şey yok ki teselliler tesellisiz sözler anlamsız ve boş ... kaybettik biz bu dünya da kaybettik sadece naif kalbi guzel Asmin . . .Eki Görüntüle 2266333
Seneler geçiyor annem..
Şimdi yine yağmur yağıyor.
Mezarına damla damla doluyor...
Biliyorum bedenin üşümüyo, hissetmiyosun..
Annenin yüreği yanıyor, her yağan yağmurda
sen varsın aklımda...
İbrahim...
Adına yandığım,
adını dolu dolu bi' kere bile söyleyemediğim...
Can parçam...
Kaybetmedim ben seni,
içimin en derinine sakladım...
Vuslata erdiğimiz gün
O gün de bir gün gelecek,
yüreğimin sızısı dinecek...
Seni çok seviyorum...
Acılarımız bile ortak Asmin ... belki de bu sorularin cevabi bir daha bizde hiç yok ... hiç yok diye üzůlüp ugras icinde degilim artik diyorum oglum tek olmak istiyor boyle de olsa... belki Ibrahim Asaf'ta tek olmak istiyor annesi ...Bunu ben de çok düşünüyorum, "nasıl dayanıyorum" diye...
Bir evladım olsa unutur muyum kucağım dolsa acısı geçer mi..
Aklımda sorular çok, ama cevapları yok...
Unutamadığımı, unutamayacağımı geçen yıllar kanıtladı zaten..
Diyecek bir şey yok ki teselliler tesellisiz sözler anlamsız ve boş ... kaybettik biz bu dünya da kaybettik sadece naif kalbi guzel Asmin . . .
Acılarımız bile ortak Asmin ... belki de bu sorularin cevabi bir daha bizde hiç yok ... hiç yok diye üzůlüp ugras icinde degilim artik diyorum oglum tek olmak istiyor boyle de olsa... belki Ibrahim Asaf'ta tek olmak istiyor annesi ...
bunu bilmek kalbimin acısını geçirmiyor![]()
Bugün mezarına geldim güzel oğlum. .
Bugün topraktan aldım kokunu..
Nasıl bir yara var içimde iyileşmiyor...
Hiçbir tabib şu yarama merhem olmuyor...
Gönlüm hep seni arıyor. . Neredesin sen..
Diyor ya türküde..
Aynen öyle zamansız bir yağmur yağması
Gibi.. Ağaçların kuruyan dalları gibi. ..
Kaldım senin ardinda ..
Beşik gibi mezar yapmışlar arkadaşlarına.
Gördüm. . Arkadaslarin çoğalmış. .
Cennet uykularında hep beni gör oğlum. .
Seni kucaklayamadim ama kalbimin yarısını seninle kaybettim...
Nasıl olduysa oldu
Doğum günün ile ölüm günün aynı ayda..
Mezarlıktan dönerken....
Sadece şu cümle vardı aklımda. .
"Allah'ım bana bu acıyı birdaha yaşatma " .....
Geçmesini bekliyorum kader arkadaşım..
Ama zaman hiç geçmiyor gibi geliyor..
Sabır bana gerekli olan tek şey bu süreçte..
Bazen aklıma geliyor, "karnımdaydın bebeğim
ne çabuk düştün o toprağa..." diyorum...
o kadar acı ki,
yaşadın, bilirsin...
Hepimizinyardımcısı olsun cnm zor bir imtihan çekmeyen bilmez zor çok zor çok acı bazen o kadar acıya nasıl dayanıyorum anlamıyorum Rabbim beterinden korusunGeçmiycek ki..
Zaman sadece akıp gidecek..
Acı aynı acı olarak seninle gelecek...
Ta ki sen evladına cennet yurdunda kavuşana dek...
Rabbim yardımcın olsun..
Bazan akışına bıraktığını bile anlamadan ; akışa bırakmak gerekir ...Ölüm acısına çare yok güzel kardeşim..
Ayrılığa var kızıp gitmeye var, kapıyı ardına kadar sonsuz kere kapatmaya var!
Ama ölüm'e yok...
Ondan anlamsız ve boş geliyor teselliler...
Ondan insan somut bir teselli bekliyor..
"Evlat" gibi..
Acımız aynı arkadaşım sızımız aynı yerde var...
Kan aynı yerden damlıyor dış dünyaya.. "Kalbimizden..."
Senin arkanda bir evladın var çok şükür...
Bin şükür onun varlığına...
Evet sanırım benim oğlum da tek kalmak istiyor..
O güzel cennetinde...
Ne guzel annesiniz tipki evladi yaşasin bu hayatta olsun diye fedakarlik eden milyonlarca anne gibi ...Geç gelenim erken gidenim bunlar kaldı bana bunlar ve bıraktığın hiç geçmeyen yaraEki Görüntüle 2267690
tNe guzel annesiniz tipki evladi yaşasin bu hayatta olsun diye fedakarlik eden milyonlarca anne gibi ...
Bazan kelimeler yetersiz kalir bir resim ve resimin ortasinda o boşluk öyle anlatir ki acıyı ve cekilenleri ...
Allahtan sabır diliyorum canim hem sana hem bize hem de bizim gibi binlerce anneye...
Insallah evladını asla unutamazsın tabi ama yeniden anne olursun evladının kardesini kucagina alır bir nebze de olsa teselli bulursun...
Beterin beteri var diyorlarmış ya sana kardeşim dogru Rabbim beterinden muhafaza eylesin ; ama herkesin acisi kendine buyuktur ... Ateş düştüğü yeri yakar ...
O resmin de bunun kanıtı ...
Seni cok iyi anliyorum canim evladimdan sonra bir tane kurtajim var o ignelerden iki ay kullandim nasil yaktigini ve her yerinin nasil morardigini biliyorum az cok...t
Allah razı olsun sabır diliyorum hepimiz için geçmiyor bu acı kanıyor sürekli kapanmıyor kardeşi gelene dek kapanmayacak en kötüsü canın yanıyor canın acıyor kimse görmüyor elinden bişey gelmiyor o yaraya merhem yok artık gözünde ağlayacak yaşın yok acı zor vesselam herkes taşıdığı yükü bilir Rabbim daha beter acıyla sınamasın hiçbirimizi biliyor musun o iğneleri yaparken o kadar yakan iğneler ki ama mutluydum o iğneleri yapmak bana mutluluk huzur veriyordu her bi iğne sanki bebeğime şifa idi öyle mutlu oluyordum babasının deyişiyle güzel bebeğimin meyve saati sanki onlar ona canDı kandı ama değilmiş can olamadılar kan olamadılar zor zor işteRabbim hepimizin yüreğine ferahlık versin
![]()
Sagol canim benim allah razi olsun ...Sizlere sonsuz sabır diliyorum görünce ağlamaya başladım topigi
Siizn anneliginiz bizim anneligimizden kat kat daha değerli hepinizin anneler günü kutlu olsun ...şefaatcileriniz rahat uyusun hepsinin ruhuna birer Fatiha okuyroum ...
Rabbim sabır versin![]()
Evet malesef yalnız değiliz bizim durumda olan bir sürü kişi var daha kötü olan binlerce kişi var verdiğine de vermediğine de şükür Rabbim beterinden korusun Rabbim aynı acıyı yaşatmasın hiçbirimize daha beterinden korusun senin şükür ki evladin var Rabbim onun acısını göstermesin uzun ömürlü mutlu bir hayatı olsun inşallah Rabbim ona da kardeş nasip etsinSeni cok iyi anliyorum canim evladimdan sonra bir tane kurtajim var o ignelerden iki ay kullandim nasil yaktigini ve her yerinin nasil morardigini biliyorum az cok...
Verende allah alan da allah canim . O istemezse dalindan bir yaprak dusenilir mi bir filiz buyuyup cicek acabilir mi ...
Rabbim sevdigi kuluna bu dunyada dert verirmis obur dunyada mukafati olsun diye ... o evladin annemi babami almadan cennet kapisindan girmem diyecek ... bu kadar guzel bir mukafat icin bu dunyada aci cekmeye degmez mi ...
Yalniz degiliz ki ben dokuz ay karnimda tasidim dogumuna artik gunler vardi son doktora gittigimde kalbi atmiyor dediler oyle kolay dediler ki ... benim yasim gecti bak uc yil olacak oglum gideli kardesi de olmadi ... ama biliyorum ki benim bu acimdan daha buyuk acilar var prenses anneleri var evladini kaybetmis topraga vermis sehit anneleri var bebekleri icin hastane kapisinda sifa bekleyen gozyasi doken anneler var bebegi engelli olan anneler var ...
Tek degiliz ki allah bu derdi de tek bize vermemis ki ...
Belki yasin genctir bir iki seneye rabbim sana anneligi bu sefer tam tatdirir...
Ben de yasiyorum elimde bir tesellim de yok ama diyorum vardir rabbimin bir bildigi ve teslim olmaya gayret ediyorum ...
Elimden ucup gitti diyorum herkesin evladi yaninda opuyor kokluyor diyorum diyorum da diyorum ama biliyorum yalniz degilim sen varsin ve derdimi paylasan binlerce anne hepsinin ayri bir hikayesi var ve ayri bir umudu ...
Rabbim tez vakitte kucagini doldursun insallah canim allaha emanet ol