Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

CANIM OĞLUMA,
Evleneli üç ay olmuştu stresli bir evlilik zamanından sonra tatil hayellerindeydi annen ve baban. 1 ağustosta izine ayrılacaktım. Adetim gecikmişti aspirinler içiyordum biran önce olayım diye aklıma bile gelmiyordu hamile olabileceğim. Bir hafta sonra hastaneye gidip kan verdim. Kendi yaptığım testde pozitif çıkıyordu. ınanmak istemedim hep hazır değilim dedim işten nasıl ayrılacaktım bir sürü borç var nasıl ödenecek diyordum. Annen hep şikayet etti oğluşum özür dilerim. Zaman hızla geçiyordu tatile bile gittik senle. Herşey normaldi hatta ne miğde bulantısı ne kusma hiç biri yoktu. 4. ay geldi testlere giriyorduk ve dr herşeyin çok iyi olduğunu söylüyordu. ıri bir bebekmişsin. Ama ben herşeye ağlıyordum en çokta seni üzüyormuşum haberim yokmuş.5 . ay gelmişti ayrıntılı ultarasona girdik seni ilk ve son kez orda bu kadar net gördüm. Kalbim çarpıyordu seni gördüğümde. Dua ediyordum hiç birşeyi yoktur diye. Çok şükür yoktu. Ama bebeğim ben hala ağlıyordum. Korkuyordum sana iyi anne olamayacağım diye. Ve boyna para pulu düşünüyordum ne yapıcaz diye üzgünüm bebeğim. 5.5 aylık olmuştun arife günüydü bir anda suyum geldi hastaneye gitsemmi diye düşünüyorduk ve bilemedik oğlumun aslında gitmeye hazırlandığını.Azıcık gelmişti suyum ne olabilirdiki ve seninle son 2 günümüzü geçireceğimiz hastaneye gittik. Dr. diyordu kesen yırtılmış hamileleiği sonlandırmamız gerekiyor. Biranda beraber geçirdiğimiz 5.5 ay geçti gözümün önünden dedim ben na yaptım. Yalvardım dr. bekleyelim herşeye razıydım oğlum senin için ama olamaz dediler. Tek düşünebildiğim seni gücendirdiğim, üzdüğümdü.Ne olur beni duyuyorsan affet. Seni çok seviyorum ve hep sevdim. Oğlum kokusunu içe çekemeğim meleğim bir kere gel ne olur rüyalarıma. Öpeyim ellerinden kokunu çekeyim içime affetiğini söyle bana ne olur. Artık dayanamıyorum bu acıya. OĞLUM Talha Kuzeyim ismin fısıldanamadı kulağına ama ben hep içimden fısıldıyorum ismini sana. Rabbim de rıza gösterirse. Seni Çok seviyorum. AFFET OĞLUM.

Son düzenleme:
arkadaslar yasadıklarınız gercekten cok zor ya walla okudumda göz yaslarımada engel olamadım ya :(( simdi bende hamişimde çok korkuyorum endişeliyim açıkçası Allahım hayırlısıyla kavustursun bebeğime :((

Sen gideli 2 hafta olucak. Yine gelmedin rüyalarıma affetim annecim de ne olur. Neden böyle davrandım başlarda seni neden istemedim diye kendime çok kızıyorum. ıçim acıyor. Oğlum ilk göz ağrım annen senin için, iş işten geçti ama canını dahi verirdi. Seni üzdüysem ne olur affet.

Sen gideli 2 hafta olucak. Yine gelmedin rüyalarıma affetim annecim de ne olur. Neden böyle davrandım başlarda seni neden istemedim diye kendime çok kızıyorum. İçim acıyor. Oğlum ilk göz ağrım annen senin için, iş işten geçti ama canını dahi verirdi. Seni üzdüysem ne olur affet.

istemedim diye kendini suçlama canım
ben çok isteyerek hamile kaldım
bak benimd ekollarımboş
benim de ilk göz agrımdı.
suçlama kendini o bebeklerimizin bizim kaderimizm
iş.

canım acılarını hafifletmez biliyorum ama yaşadıklarının aynısını yaşadım.benim bebeğim 12 haftalıktı.gitmeden önce rüyamda (aslında uyumuyordum bile)vedalaştı benimle.yattığım odaya usulca girip öptü beni. sonra usulca çıktı gitti canım oğlum.aslında yaşadığım şeye anlam veremedim o anda ama 10 gün sonra kontrole gittiğimde dr. on gün önce kalp atışlarının durduğunu söyledi bebişimin.korkunç bi acı.eşim askerdi üstelik.yapayalnızdım.inanamadım çünkü hiçbir şikayetim yoktu.ogün 2 dr.daha gittim.ve sonraki gün ve sonraki.bi umuttu bendeki belki pozisyonu farklıydı,belki gözden kaçmıştı minicik kalbinin atışları.bir hafta kürtaj olmaya gitmedim hayatımı kaybetmek pahasına.kabullenemiyordum.bebeğimin ölü bedeninin bile bedenimde kalmasını istiyordum
sonrası senin yaşadıklarının aynısı belki fazlası....
kaybettiğin bebeğini asla unutmayacaksın her zaman cennette onu görmek isteyeceksin sende.bende hala ağlıyorum yavrularıma anlattığım bebeğimden öncede bi düşük yaptım erken hamilelik döneminde.ikiside kalamadılar anneleriyle,cennete gittiler daha gelmeden.
ama sanada umut olur umarım,kızkardeşlerini yolladılar sağsağlim.şimdi yavrumu basıp bağrıma yaşanan tüm acıları hafifletiyorum
inananıyorumki sende güzel bir bebeğin annesi olacaksın yakında.sakın isyan etme allah cennetteki yavrularımızın ömrünüde yaşayan kardeşlerine katsın inşallah.
kendini kader teslim et ve bol bol dua et allah sabırlar versin hepimize

seninde başın sağolsun :( ağladım yazını okurken zaten pek farklı bişi yapmıyom genelde ama ne bilim sözü bile kötü gelio başımız saolsun ve herkesin

arkadaslar yasadıklarınız gercekten cok zor ya walla okudumda göz yaslarımada engel olamadım ya :(( simdi bende hamişimde çok korkuyorum endişeliyim açıkçası Allahım hayırlısıyla kavustursun bebeğime :((

amin cnm inşallah moralini yüksek tut sen kötü düşünme herkesin kaderi ayrı inşallah bebebiğine sağlık sıhhatle kavuşursun

CANIM OĞLUMA,
Evleneli üç ay olmuştu stresli bir evlilik zamanından sonra tatil hayellerindeydi annen ve baban. 1 ağustosta izine ayrılacaktım. Adetim gecikmişti aspirinler içiyordum biran önce olayım diye aklıma bile gelmiyordu hamile olabileceğim. Bir hafta sonra hastaneye gidip kan verdim. Kendi yaptığım testde pozitif çıkıyordu. İnanmak istemedim hep hazır değilim dedim işten nasıl ayrılacaktım bir sürü borç var nasıl ödenecek diyordum. Annen hep şikayet etti oğluşum özür dilerim. Zaman hızla geçiyordu tatile bile gittik senle. Herşey normaldi hatta ne miğde bulantısı ne kusma hiç biri yoktu. 4. ay geldi testlere giriyorduk ve dr herşeyin çok iyi olduğunu söylüyordu. İri bir bebekmişsin. Ama ben herşeye ağlıyordum en çokta seni üzüyormuşum haberim yokmuş.5 . ay gelmişti ayrıntılı ultarasona girdik seni ilk ve son kez orda bu kadar net gördüm. Kalbim çarpıyordu seni gördüğümde. Dua ediyordum hiç birşeyi yoktur diye. Çok şükür yoktu. Ama bebeğim ben hala ağlıyordum. Korkuyordum sana iyi anne olamayacağım diye. Ve boyna para pulu düşünüyordum ne yapıcaz diye üzgünüm bebeğim. 5.5 aylık olmuştun arife günüydü bir anda suyum geldi hastaneye gitsemmi diye düşünüyorduk ve bilemedik oğlumun aslında gitmeye hazırlandığını.Azıcık gelmişti suyum ne olabilirdiki ve seninle son 2 günümüzü geçireceğimiz hastaneye gittik. Dr. diyordu kesen yırtılmış hamileleiği sonlandırmamız gerekiyor. Biranda beraber geçirdiğimiz 5.5 ay geçti gözümün önünden dedim ben na yaptım. Yalvardım dr. bekleyelim herşeye razıydım oğlum senin için ama olamaz dediler. Tek düşünebildiğim seni gücendirdiğim, üzdüğümdü.Ne olur beni duyuyorsan affet. Seni çok seviyorum ve hep sevdim. Oğlum kokusunu içe çekemeğim meleğim bir kere gel ne olur rüyalarıma. Öpeyim ellerinden kokunu çekeyim içime affetiğini söyle bana ne olur. Artık dayanamıyorum bu acıya. OĞLUM Talha Kuzeyim ismin fısıldanamadı kulağına ama ben hep içimden fısıldıyorum ismini sana. Rabbim de rıza gösterirse. Seni Çok seviyorum. AFFET OĞLUM.

kendine bukadar yüklenme her anne adayı endişeli olur heleki planlanmamış gebeliklerde ve daha evliliğin başındaki bebeğin seni affetmiştir bence üzülme diyebiliyorum cnm üzülme :(

istemedim diye kendini suçlama canım
ben çok isteyerek hamile kaldım
bak benimd ekollarımboş
benim de ilk göz agrımdı.
suçlama kendini o bebeklerimizin bizim kaderimizm
iş.

İyi düşüncelerin için teşekkür ederim. Evet haklısın onlar bizim kaderimiz di.Ama erken doğumumla ilgili bir neden bulunamadı. Dr bile şaşırdı herşey iyiyken nasıl oldu diye. Bir sürü testler yapıldı hiç birşey çıkmadı. Bende ister istemez kendimi suçluyorum çok söylendim ne bileyim sebep ben mi oldum diye. Bir türlü atamıyorum. Tüm sorularım cevapsız kalıyor. Dr hep ihtimallerle konuşuyor. En son bir şeylere çok mu stres yaptın deyince evet dedim. Daha kötü oldum onuda çok üzdüm dayanamadı o minik bedeni gitti diye düşünüyorum bu da beni darmadağın yapıyor. İçimde ki bu duygudan nasıl kurtulucam bilmiyorum.
Senin de başın sağ olsun. İnşallah Allah'ın izniyle boş kalan kollarımız giden bebeğimizin kardeşleriyle dolar. AMİN

kendine bukadar yüklenme her anne adayı endişeli olur heleki planlanmamış gebeliklerde ve daha evliliğin başındaki bebeğin seni affetmiştir bence üzülme diyebiliyorum cnm üzülme :(

İnşallah affetmiştir. Tek umudum bu. O kadar çok inanmak istiyorum ki buna. Çok sağol canım senin bebeğimin beni affettiğini yazman bile acı da olsa biraz mutlu etti. Okurken bir an gözlerim açıldı belki de olsa affetmiştir beni dedim.

İnşallah affetmiştir. Tek umudum bu. O kadar çok inanmak istiyorum ki buna. Çok sağol canım senin bebeğimin beni affettiğini yazman bile acı da olsa biraz mutlu etti. Okurken bir an gözlerim açıldı belki de olsa affetmiştir beni dedim.

emin ol ve kendine yüklenmeyi bırak hayata bi yerden bi şekilde tutunuyoruz geçicek cnm benm inşallah hepsi geçicek meleğinde seni beklerken sana bolbol dua edicektir cennete buluşmnız için melekler annelerine dua eder affeder bekler :9

meleğim sana okadar ıhtıyacım var kı senı cok ozluyorum bebegım bırakıp gıdelı 1 sene 2 ay 1 gun oldu hergun dua edıyorum kardesını bana gondermen ıcın ama cok zor artık sen olsaydın hıc aramazdım ama suan cıkmazdayım bebegım

ben kayra batıma diye başlayan yazınızdan çok etkilendim benimde nisan ayında 3aylık bebeyim düştü çok üzülüyorum şimdi yeniden tüp bebek denicem allah herkesin yardımcısı olsun

sagolasın canım allah razı olsun canım sanada allah sabır versın allahım bırkez daha bebegını sana gonderır canıma.s.

kavuşacağımız günler yaklaşmışken,
kokunuzu doya doya içime çekmeye hazırlamışken kendimi,
birden ayrıldık meleklerimle.
ağabeylerinin yanına cenette gittiler elele
ben de geleceğim yanınıza meleklerim
o günün ümidi şimdi beni var eden
keşke babanızı bırakıp hemen gelebilseydim,
o masal günü gelene kadar birbirinize iyi bakın
sizi herşeyden çok seven ve özleyen anneniz...

19/11/2009
Dünyanın En güzel Meleği'ne...
Bekliyorum Öyle Bir Havada Gel Ki Vazgeçmek Mümkün Olmasın!!!" diyordu Orhan Veli sevdiğine... Benim Sevdiğim sensin Meleğim:(
Oysa bilmiyordu ki bütün havalarda sen vardın ve tüm hava sen kokuyordu, benim için..
Ama yoktun sen. Gideli çok olmuştu buralardan... Peki neden bu denli sen kokuyor bu şehir... Neden her unutmak isteyişimde sana doğru koşarken buluyordum kendimi..
Oysa bilirmisin ki? Giderken hepsi senin peşinden gelmiştir.Onlar seni bırakamamışlardır.. Onlara ihtiyac duydugun anda hepsı yanında yerini alacaklardır...

Bebeğim... gel ve beni birdaha sakın bırakma :(:( söz ver anneye bir daha gitme..
Anneciğin seni koklasın,emzirsin,ninniler söylesin... istediğin Havada gel...
Biliyormusun bebeğim, gardolapda senin için sakladığım patiklerin var,gel ve giy güle güle eskit... odan hala boş ve sen gelmeden dolmayacak renkler gitti seninle birlikte, melodiler gitti... dönki dönsün dünyamm, çabuk gel bekletme meleğim. Sen gelki Mutluluk yeniden gelsin, sen gelmeden kokun gelsin... Umut olsun varlığın yarınlara. Baban ve ben sanki bir yere gitmişsin ve dönecekmişsin gibi bekliyoruz seni. Geç bulup erken kaybettikk meleğim seni :çok üzgünüm: sen en güzel baharın yağmuru beklıyorum birgün gelirsin diye sensiz soldum AÇMAM KıMSELERE...
Hep ağladım, hep yandım sen yokken.
Bekliyorum dönüşünü yeniden,
Bir gelsen,
Hayatın önünden alsan beni
Bir gelsen,
Sellerin önünden alsan beni
Bir gelsen,
Ölümlü düşlerimden alsan beni.
Bir gelsen,
Yangınlardan alsan beni,
Bir gelsen,
Sensizlikten alsan beni,
Bir gelsen,
Şafaksız gecelerden alsan beni,
Ama ne zaman gelsen, MELEĞıM
SENDE bulacaksın beni...

Bekliyorum,
Eğer geleceksen,
Bir nisan yağmurunun, o ılık bulutlarıyla gel...
Yürürken ağaçlara sular, SEVDAN damarlarımda akarken gel,
Yürürken boş sokaklarda ben, yüreğim sen diye atarken gel,
Yürürken gökte bulutlar, yepyeni baharlarla gel,
Yürürken nehirlere sular, yürü gözlerimden kalbime kadar...

Ve, senin için Allah'a açık ellerim yorgun düşmeden GELLLL...

Son düzenleme:
19/11/2009
Dünyanın En güzel Meleği'ne...
Bekliyorum Öyle Bir Havada Gel Ki Vazgeçmek Mümkün Olmasın!!!" diyordu Orhan Veli sevdiğine... Benim Sevdiğim sensin Meleğim:(
Oysa bilmiyordu ki bütün havalarda sen vardın ve tüm hava sen kokuyordu, benim için..
Ama yoktun sen. Gideli çok olmuştu buralardan... Peki neden bu denli sen kokuyor bu şehir... Neden her unutmak isteyişimde sana doğru koşarken buluyordum kendimi..
Oysa bilirmisin ki? Giderken hepsi senin peşinden gelmiştir.Onlar seni bırakamamışlardır.. Onlara ihtiyac duydugun anda hepsı yanında yerini alacaklardır...

Bebeğim... gel ve beni birdaha sakın bırakma :(:( söz ver anneye bir daha gitme..
Anneciğin seni koklasın,emzirsin,ninniler söylesin... istediğin Havada gel...
Biliyormusun bebeğim, gardolapda senin için sakladığım patiklerin var,gel ve giy güle güle eskit... odan hala boş ve sen gelmeden dolmayacak renkler gitti seninle birlikte, melodiler gitti... dönki dönsün dünyamm, çabuk gel bekletme meleğim. Sen gelki Mutluluk yeniden gelsin, sen gelmeden kokun gelsin... Umut olsun varlığın yarınlara. Baban ve ben sanki bir yere gitmişsin ve dönecekmişsin gibi bekliyoruz seni. Geç bulup erken kaybettikk meleğim seni :çok üzgünüm: sen en güzel baharın yağmuru beklıyorum birgün gelirsin diye sensiz soldum AÇMAM KİMSELERE...
Hep ağladım, hep yandım sen yokken.
Bekliyorum dönüşünü yeniden,
Bir gelsen,
Hayatın önünden alsan beni
Bir gelsen,
Sellerin önünden alsan beni
Bir gelsen,
Ölümlü düşlerimden alsan beni.
Bir gelsen,
Yangınlardan alsan beni,
Bir gelsen,
Sensizlikten alsan beni,
Bir gelsen,
Şafaksız gecelerden alsan beni,
Ama ne zaman gelsen, MELEĞİM
SENDE bulacaksın beni...

Bekliyorum,
Eğer geleceksen,
Bir nisan yağmurunun, o ılık bulutlarıyla gel...
Yürürken ağaçlara sular, SEVDAN damarlarımda akarken gel,
Yürürken boş sokaklarda ben, yüreğim sen diye atarken gel,
Yürürken gökte bulutlar, yepyeni baharlarla gel,
Yürürken nehirlere sular, yürü gözlerimden kalbime kadar...

Ve, senin için Allah'a açık ellerim yorgun düşmeden GELLLL...

duygularını okadar guzel yansıtmıssınkı soylenecek bırsey yok tekrar bebegın sana gelsın ve gonlun sevgı dolsun

bende bıkaç kere çok uzuldugum zamanlarda yazmıştım bu konuda çok duygusalım helekı sızın yazdıklarınızı sureklı okuyorum gercekten zordur yasamayan bılemez allah kucaklarınızı boş bırakmasın

içimm acıyorr arkadaşlar ilk ve tek bebeğimm meleğimmdii o benimm kanatt takıp uçtuu:( rabbim dermanımızı versin bizlerinde yüreğine su serpsin..

amin inşallah canım senın melegın daha kucuktu sanırım ama allah bıdaha yasatmasın hıcyoktan olma sansınız var bıdaha benım ısım daha zor allah yardımcımız olsun

Back
X