- Konu Sahibi MelegimveAskim
benim bebeğimi kaybedeli 1,5 yıl oldu ama hala unutamadım.8 aydır tekrar deniyoruz ama hamile kalamıyorum.psikolojim bozulduğu için 4 aydır da adet düzenim bozuldu üzüntüden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım başın sağolsun.Rabbim sabır versin.İnşallah yeni yavrunun haberiyle bu acın hafifler.Geçmesi malesef imkansız sakın kendini suçlama Rabbim cennetine layık gördü yavrularımızı.Bende 8 aylıkken ev taşıdım sanki benim anlattın canım.Ama rabbim tekrar kucağımıza nasip eder inşallah.
vast arkadaşım ben de melek annesiyim başın sağolsun ama 10 gün adet gecilmesi normal değil büyük ihtimalle gebe olabilirsin en azından bir test yap sonrasında eğer gebeysen bu sefer korkunu at iyi olacak diye odaklan inşallah gebesindir.
allah herkese sabır versin bende 4 haftalık hamileyim ve okadar korkuyorum ki allah kimseye böyle acılar göstermesin ve herkese anne olmayı nasip etsin ve şuan yazılanları okuyunca ağlamamak elde değil ama morallerinizi bozmayın melekleriniz cennet te sizleri bekliyodur
allahım bebegını sana bagıslasın uzun omurler nasıp etsın darısı benım gıbı ısteyen tum melek annelerıne nasıp etsın ınsallah
amin inşallah rabbim gönlüne göre versin biran önce meleğini kuzunu kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle...
gelincik37_34 bu dünyada en zor şey melek annesi olmak
Ben de üç melek annesiyim. Yavrularıma kavuşacağim vuslat gününü bekliyorum. Beni bir tek bu mutlu eder artık. Bu dünya benim için bitti. Öylesine yaşıyorum:
gelincik37_34 bu dünyada en zor şey melek annesi olmak
Ben de üç melek annesiyim. Yavrularıma kavuşacağim vuslat gününü bekliyorum. Beni bir tek bu mutlu eder artık. Bu dünya benim için bitti. Öylesine yaşıyorum:
BENİM ÇOCUĞUM ÇOK ÖZELDİ BU KADAR KÖTÜ İNSAN VARKEN
NEDEN BENİM ÇOCUĞUM ÖLDÜ,ÇOCUKLAR CENNETTE BÜYÜR MÜ?
"Bütün dünyada bir tek güzel çocuk vardır ve bütün anneler ona sahiptir."
Onlar seçilmiş, çok özel çocuklardır. Sanki her biri bu dünya için yaratılmadıklarını her halleri ile belli ederlerler Amerika'dan bir heyet gelip Türkiye'den birkaç çocuğu Beyaz Saray'da ağırlamak için seçtiler. Bunlardan biride sizin çocuğunuz. Diğer aileler keşke bizim çocuğumuz seçilseydi demezler miydi?
Allah sizin çocuğunuzu seçti. Bazılarına nasip olan bu seçim sonucu cennetine aldı. Artık çocuğunuzu orada ağırlıyor. Bu dünyanın karmaşasına bırakmadı. Sıkıntılar çekmesini istemedi.
Çocukların Allah makamındaki yeri cennettir.
Cennette her türlü zevk vardır. Onlar büyümek isterse Allah onları büyütebilir. Cennette herkesin istediği yerine gelecektir. Canların çektiği her şey orada vardır.Kadının biri her yıl doğum yapıyordu, fakat çocuk yaşını doldurmadan üç aylık, dört aylık, dokuz aylıkken ölüp giderdi.
Böyle, böyle derken kadın tam dokuz çocuğunu kaybetmişti. Bir gece çok ağlayıp dua etti, o gece rüyasında cenneti ve oradaki sayısız nimetleri, köşkleri gördü. Köşklerden birinin üzerinde kendi adı yazılıydı, oradan içeriye girince bütün çocuklarının orada meleklerin refakatinde çok mutlu olduklarını görünce, Allah'a şükretti.
Dünyada rahat yoktur, dünyayı esas maksat yaparsak ve her yönüyle burada rahat içinde yaşayalım diye düşünürsek o zaman hayatı anlamamışız demektir.
Başımıza gelen her hadise, hastalıklar, musibetler, felaketler, bu hayat imtihanın bir parçasıdır. Rabbimiz bizi deniyor bizim sabrımızı ölçüyor. Asıl hayat ölümden sonra başlayacaktır, ölüm her şeyin sonu değil, her şeyin başlangıcıdır, daha güzel bir dünyaya göçmektir. Her insan Allah'ın takdir ettiği kadar yaşar bu dünyada ömrü uzamaz veya kısalmaz, hastalıklar veya musibetler hayatı ne uzatır ne de kısaltır.
Kimse ecelinden önce ölmez takdir edilen süre dolunca insan bu dünyadan göçer. Hepimiz göçeceğiz ahiret hepimizin gideceği yerdir, ölüm bitiş değildir, hayatın daha başka şartlar altında devam etmesidir.
Kaybettiğimiz sevdiklerimiz bizlerden uzak olsa da gittikleri yerde mutludur, vereni bildikten sonra alanı da biliriz, sürekli şöyle olmasaydı, böyle olmasaydı gibi sözler bizlere karamsarlık dışında bir şey vermez.
Hasta olmasaydı, kaza olmasaydı gibi sözler yerine takdire boyun eğip sabır göstermek zorundayız.
Takdir edilen süre dolunca mutlaka bir sebep olacaktır.
Şu an önümde gazeteden kestiğim birkaç çocuk ölümü haberlerini sizlerle paylaşmak istiyorum.
"Aynı gün bir oğlu oldu, diğeri öldü". Kahramanmaraş'lı bir ailenin beş yaşındaki oğulları evin önünde bir arabanın çarpması sonucu vefat etmiş, aynı gün eşi doğum yapmış.
Erzurum da ise altı yaşındaki bir kız çocuğu başına düşen bir buz sarkığı sonucu, yine altı yaşındaki bir kız çocuğu elindeki meyve bıçağının üstüne düşmüş iki kaşının arasından giren bıçak beynini parçalamış.
Sarıyer katliamında öldürülen üç yaşındaki Eren, misafir olarak gitmiş o gün o eve ve vefatından bir hafta önce "baba beni vururlarsa ağlar mısın", annesine "ben ölürsem üzülür müsün" diyen Eren üç gün sonraki doğum gününü heyecanla bekliyormuş.
Arkadaşlar uzun oldu ama ben her bunaldığımda kötü olduğumda bu yazıyı okuyorm.Sizlerle de paylaşmak istedim...
ELINE KOLUNA YUREGINDEN GECEN ALLAH SEVGISINE BINLERCE ALLAH RAZI OLSUN ISYAN EDEN ARKADASLARIMIZ ICIN BIREBIR OLMUS BU PAYLASIM CANIM SUAN MELEKLERIMIZ AYNI YERDE HEPSI HURILERLE BIRLIKTE BIZI BEKLIYORLAR AMA HAYAT DEVAM EDIYOR RABBIM BIRAN ONCE MELEKLERIMIZIN KARDESLERINI GONDERIRa.s.