- Konu Sahibi MelegimveAskim
cemocan , Doğdun seslendim sana Emirim diye başlayan bir yazım var 2. sayfada oğlumu doğduktan sonra kaybedişim orda yazıyor. Sakın beni yanlış anlama yazarken tekrar tekrar dayanamıyorum yüreim ağrıyor. ama bizim ölüm sebebi belli değil. Doktora göre herşey normal fakat beyin kanaması olabilirmiş. işte öyle ama ben yanıyorum 17 temmuzdan beri
tabbi canım seni anlıyorum hemde çok iyi..başın saolsun allah bir daha yaşatmasın..ama emir'in için ne olur kendini üzme..o çok mutlu çünkü yüce yaratanın yanında cennette koşuyo,oynuyo meleklerle..o aslında herkesin gitmek isteyipte çok az kişinin gideceği yerde seni bekliyo..sen de şanslı kadınlardansın aslında..şefaatçin var ebedi hayatta ne güzel..böyle düşün çünkü ancak bunları düşününce dayanıyo birz olsun rahatlıyo insan..yoksa dayanılmaz..bak benim 40 ım bile çıkmadı daha..herkes benim hayata küsmemi bekliyodu ama ben yukarda bahsettiklerimi düşünce güç buluyorum..inşallah en yakın ve uygun zamanda tekrar hamile kalırsın..ve inşallah bu sefer kucağına alıp bebeğinle kocaman upuzun bi ömür yaşarsın canım..:)[/QUOTE]
canım benim güzel dileğin için teşekkür ederim. İnşallah sende en yakın zamanda hamile kalır ve yaşayamadıklarını, umutlarını, hayallerini ikinci bebeğinde gerçekleştirirsin. Gerçekten çok güçlüsün ve Allah kesinlikle sabrini veriyor. Ben o hastahaneye Emirim geliyor diye kalbim mutlulukla atarak girmiş, fakat 2 gün sonra karnım ve kucağım boş, bedenim çökmüş ruhumsa ölmüş bir biçimde, tedavi edilmeli denen sözlerle çıktım ordan. Başıma takmak için aldığım taçlarkaldırıldı, haftalar öncesinden hazırlayıp süslediğim bebek şerbeti bardaklarımı bir daha göremedim. Emire ait olan herşey onun gibi yok oldu sessizce. Ben çığlıklarımla, yüreğimdeki yangınla, hayatın hiç planlamadığımz bir biçimde bize oyunuyla öylece kalakaldım. dile kolay 7 ay. Dayanamıyorum dedim hep bayılltın ama dayanıyor insan. Dediğin gibi kader arkadaşım ölümün sonunda onlar var. Emirciğimin nerde olduğunu bilmiyorum ama güzel yerlerde olduğuna eminim Allahımıza emanet bebeklerimiz.Ama ana yüreği işte...Ölüm artık çok güzel.Beni en iyi sen, bir melek annesi anlar...