Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

cemocan , Doğdun seslendim sana Emirim diye başlayan bir yazım var 2. sayfada oğlumu doğduktan sonra kaybedişim orda yazıyor. Sakın beni yanlış anlama yazarken tekrar tekrar dayanamıyorum yüreim ağrıyor. ama bizim ölüm sebebi belli değil. Doktora göre herşey normal fakat beyin kanaması olabilirmiş. işte öyle ama ben yanıyorum 17 temmuzdan beri

tabbi canım seni anlıyorum hemde çok iyi..başın saolsun allah bir daha yaşatmasın..ama emir'in için ne olur kendini üzme..o çok mutlu çünkü yüce yaratanın yanında cennette koşuyo,oynuyo meleklerle..o aslında herkesin gitmek isteyipte çok az kişinin gideceği yerde seni bekliyo..sen de şanslı kadınlardansın aslında..şefaatçin var ebedi hayatta ne güzel..böyle düşün çünkü ancak bunları düşününce dayanıyo birz olsun rahatlıyo insan..yoksa dayanılmaz..bak benim 40 ım bile çıkmadı daha..herkes benim hayata küsmemi bekliyodu ama ben yukarda bahsettiklerimi düşünce güç buluyorum..inşallah en yakın ve uygun zamanda tekrar hamile kalırsın..ve inşallah bu sefer kucağına alıp bebeğinle kocaman upuzun bi ömür yaşarsın canım..:)[/QUOTE]

canım benim güzel dileğin için teşekkür ederim. İnşallah sende en yakın zamanda hamile kalır ve yaşayamadıklarını, umutlarını, hayallerini ikinci bebeğinde gerçekleştirirsin. Gerçekten çok güçlüsün ve Allah kesinlikle sabrini veriyor. Ben o hastahaneye Emirim geliyor diye kalbim mutlulukla atarak girmiş, fakat 2 gün sonra karnım ve kucağım boş, bedenim çökmüş ruhumsa ölmüş bir biçimde, tedavi edilmeli denen sözlerle çıktım ordan. Başıma takmak için aldığım taçlarkaldırıldı, haftalar öncesinden hazırlayıp süslediğim bebek şerbeti bardaklarımı bir daha göremedim. Emire ait olan herşey onun gibi yok oldu sessizce. Ben çığlıklarımla, yüreğimdeki yangınla, hayatın hiç planlamadığımz bir biçimde bize oyunuyla öylece kalakaldım. dile kolay 7 ay. Dayanamıyorum dedim hep bayılltın ama dayanıyor insan. Dediğin gibi kader arkadaşım ölümün sonunda onlar var. Emirciğimin nerde olduğunu bilmiyorum ama güzel yerlerde olduğuna eminim Allahımıza emanet bebeklerimiz.Ama ana yüreği işte...Ölüm artık çok güzel.Beni en iyi sen, bir melek annesi anlar...

canım benim güzel dileğin için teşekkür ederim. İnşallah sende en yakın zamanda hamile kalır ve yaşayamadıklarını, umutlarını, hayallerini ikinci bebeğinde gerçekleştirirsin. Gerçekten çok güçlüsün ve Allah kesinlikle sabrini veriyor. Ben o hastahaneye Emirim geliyor diye kalbim mutlulukla atarak girmiş, fakat 2 gün sonra karnım ve kucağım boş, bedenim çökmüş ruhumsa ölmüş bir biçimde, tedavi edilmeli denen sözlerle çıktım ordan. Başıma takmak için aldığım taçlarkaldırıldı, haftalar öncesinden hazırlayıp süslediğim bebek şerbeti bardaklarımı bir daha göremedim. Emire ait olan herşey onun gibi yok oldu sessizce. Ben çığlıklarımla, yüreğimdeki yangınla, hayatın hiç planlamadığımz bir biçimde bize oyunuyla öylece kalakaldım. dile kolay 7 ay. Dayanamıyorum dedim hep bayılltın ama dayanıyor insan. Dediğin gibi kader arkadaşım ölümün sonunda onlar var. Emirciğimin nerde olduğunu bilmiyorum ama güzel yerlerde olduğuna eminim Allahımıza emanet bebeklerimiz.Ama ana yüreği işte...Ölüm artık çok güzel.Beni en iyi sen, bir melek annesi anlar...[/QUOTE]

seni çok iyi anlıyorum..benim doğumuma arkadaşım da girmişti.kendisi doktordur..ben ameliyattan çıktım ayıldım..bana arkadaşımda dahil olmak üzere herkes bebek küvözde dedi..hemşireler ağrı kesici vuruyoruz diye meğer bana dizi dizi morfin vurmuşlar..bütün ailem akrabalarım başıma toplanmıştı.kocam yanıbaşımda elimi tutuyordu..doktor bi tabur hemşireyle girdi odama..her hemşirenin elinde iğne vardı..doktor ağlamaya başladı..yapamadım onu hayata döndüremedim ama çok uğraştım dedi ağlamaya başladı ve duvara çarpa çarpa çıktı odadan..birileri başımda beni sakinleştiirken ablamlar,abimler ve eşim eve gelip ömer'ime ait ne varsa kaldırmışlar..odası kaldırılmış,giysileri,oyuncakları toplanmış nerede olduklarını bile bilmiyorum..hastaneden çıkıp eve geldiğimde bomboş oda,soğuk,sessiz...şimdi ona ait tek şey görüyorum..mezar taşı..ömer çınar yazıyo..yawrumun güzel ismi..ben görünüş itibariyle soğuk bi görüntüye sahibim..küçüklüğümden beri çok zorluklarla mücadele ettim..babam kalp hastasıydı..sürekli ameliyatlara girerdi ve ben küçücük ellerimi gökyüzüne kaldırır allahım babam ölmesin,ona bişey olmasın,babamı annemle bana bağışla diye yalvarıp ağlardım..ben küçüklüğümden beri kaybetmekten çok korkarım..şimdi bana koyan ne biliyo musun??kimsenin acısını yaşamadan kendi canımdan kanımdan olan yawrumun acısını yaşıyorum..çok üzülüyordum ama babam bigün geldi ve bana dedi ki: kızım sen bu hayatta çok şanslı bi insansın..biz neler neler yapıyoruz cenneti kazanmak için ama kızım üzülme senin cennete girmen için şefaatçin olacak..sen benden de annenden de herkesten daha şanslısın..sen seçilmiş kadınsın..sakın üzülme babacım dedi..sonra düşündüm..isyan etmicem dedim..çünkü onu bana veren ALLAH'tı yine o aldı..çok şükür ki biz hamile kalabiliyoruz,çocuğumuz oluyo..belki yine verir..biz durumumuza yine şükredip bunda da vardır bi hayır deyip biz tekrar istiycez yüce yaratandan..inşallah tekrardan kucaklarımızı çocuklarla doldurur..o yüzden iste arkadaşım..bıkmadan usanmadan yine de haline şükrederek hayırlısını iste..bak ben inanıyorum birgün tekrardan anne olucaz..sağlıklı çocuklar doğurup onları büyütücez inşallah..
:34:

oğlum benim..ömer çınarım..bugün tam bir ay oldu..senden ayrılalı seni toprağa koyalı..üzülmüyorum oğlum ama seni çok özlüyorum..herşeyimdin aslında hala daha ölesin..hatıralarınla seninle yaşadıklarımla hep özlemimdesin aşkım oğlum benim..minik kanatlarını açtın ve sonsuzluğa uçtun..beni bekle annecim birgün mutlaka kavuşucaz ozamana kadar beni özle,gökyüzünden izle uzaklardan annem diye seslen ben duyarım oğlum....

Bitanem..annesinin sarı prensesi...gideli tam 3 ay oldu..yaşıyorum..evet yaşamak nefes almaksa yaşıyorum...güzel meleğim her şeyim hayat sevincim canımmm..güzel kızım biliyorumki sende anneni özlüyorsun..ama bitanem kavuşucaz..rabbimm gün gelip kavuşturucak bizi...gidişine hiç inanamayan annen hep seni özlüyor..hep seni düşünüyor...aşkım sarı papatyam annesininkar topu....hasretinnn öyle zorki....seni çok özlüyorum...bazenn diyorumki rabbimm allahımm onsuz yaşamak ne kadar zormuş....ve bazende kızım meleğim beni bekliyor..burdaki vaktim dolunca kızım karşılayıp sarılacak ve dilerim bi daha hiççç ayrılmayacağız...yağmurum rahat uyu bi tanemmmmm.....sarı meleğim.... $DSC_5937.webp

aslında önce sizlerle paylaşmalıydım ama acılarınızı düşününce vazgeçmiştim.hata etmişim , Rabbime binlerce şükürler olsun ki ben tekrar hamileyim, sekizinci haftasında berkimin kardeşi...iki gün önce kalp atışlarını duyduk yavrumun,berkimin kalbi durduktan sonra en özendiğim ama en korktuğum sesti küçük dımdımlar şimdi tekrar hayata bağladı beni bu dımdımlar...hata kısmına gelince ekimde anne olacaklarla ve şubat hamileleriyle yazışayım dedim ama herkes kendi mutluluğunda boğulmuş herkes kendi dünyasında,inanın hiç mutluluğuma mutluluk katmadı onlarca insan,onların içinde yabancı hissettim kendimi ve sonra daha iyi anladım sizlerin neden melek anneleri olarak seçildiğinizi...canım ve seçilmiş arkadaşlarım,gururunuzu ya da enaniyetinizi kabartmak için değil teselli olsun diye de değil yazdıklarım ama hepiniz melek annesi olmayı hak eden meleklersiniz ve benim asıl yerim burası...

aslında önce sizlerle paylaşmalıydım ama acılarınızı düşününce vazgeçmiştim.hata etmişim , Rabbime binlerce şükürler olsun ki ben tekrar hamileyim, sekizinci haftasında berkimin kardeşi...iki gün önce kalp atışlarını duyduk yavrumun,berkimin kalbi durduktan sonra en özendiğim ama en korktuğum sesti küçük dımdımlar şimdi tekrar hayata bağladı beni bu dımdımlar...hata kısmına gelince ekimde anne olacaklarla ve şubat hamileleriyle yazışayım dedim ama herkes kendi mutluluğunda boğulmuş herkes kendi dünyasında,inanın hiç mutluluğuma mutluluk katmadı onlarca insan,onların içinde yabancı hissettim kendimi ve sonra daha iyi anladım sizlerin neden melek anneleri olarak seçildiğinizi...canım ve seçilmiş arkadaşlarım,gururunuzu ya da enaniyetinizi kabartmak için değil teselli olsun diye de değil yazdıklarım ama hepiniz melek annesi olmayı hak eden meleklersiniz ve benim asıl yerim burası...

hayırlı olsun canım..bak tekrar anne oluyorsun küçük meleğin yollamış kardeşini sana..inan sanki kendim hamile kalmışım gibi sevindim...canım inşallah..içinde büyüyen minik bedene sağlıklı bi şekilde kavuşursun..eli yüzü düzgün sapasağlam bi bebek dünyaya getirirsin..dua et herşeyin yolunda gitmesi için..ama sakın korkma; kötü düşüncelere kapılma..içinde umudu ve mutluluğu sakla..şimdiden hayırlı olsun cnm...:)

evett ikimizde aynı zamandaaa ne kadar güzelll
meleklerimiz orda bebişlerimizi aynı anda yollamışş...benimki daha 6 haftalıkkk...:18:

meleklerimiz orda bebişlerimizi aynı anda yollamışş...benimki daha 6 haftalıkkk...:18:

canım senin bebişinde hayırlı olsun..allah sizlere bağışlasın sağ salim inşallah..inanın bugün aldığım en güzel haberlerdi..çok sevindim sizler adına..

arlatnoyan ve kalbim 2010 ikiniz adına okadar çok sevindim ki... Ne güzel ne mutlu bir haber. Allah inşallah bebeklerinizi sağlıklı bir biçimde kucağınıza almanıza, sütünüzü emzirmenize, bütün hayallerinizi gerçekleştirmenize, onların bir ömür boyu sağlıklı olmalarını nasip eder. Birgün inşallah bende Emirimin kardeşini burda müjdelerim. Yüreğim ve dualarım sizinle kader arkadaşlarım...

Birgün olacak mı acaba bir bebeğim? Heyecanla girdiğim o hastahaneden elimle bebeğimle çıkabilecek miyim? Kırmızı kurdelalar takabilecek miyim başıma , bebek şerbeti kokacak mı benim de evim. uyurken izleyebilecek miyim bebeğimi?Loğusa dendiği zaman nefret etmeyecek miyim bu kelimeden. Sütüm boşa akmayacak bebeğim içecek mi?Allahım ne acılar yaşıyorum bu nasıl bir imtihan? Emirimin ölümüne bir sebep bulunmadığımdan beri bebeği olan insanlara imrenerek bakıyorum. Ben o hastahaneden nasıl çıkmıştım ya. Ama Emir hiç olmayacak. offf iyi değilim. Allahım bana yardım et. Emir seni çok özledim annem . Çokkkkkkkk

HER İKİNİZİ DE CAN I GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM rABBİM İNŞALLAH ARATMADAN BİZLERDE NASİP EDER:emir_bebek:

Birgün olacak mı acaba bir bebeğim? Heyecanla girdiğim o hastahaneden elimle bebeğimle çıkabilecek miyim? Kırmızı kurdelalar takabilecek miyim başıma , bebek şerbeti kokacak mı benim de evim. uyurken izleyebilecek miyim bebeğimi?Loğusa dendiği zaman nefret etmeyecek miyim bu kelimeden. Sütüm boşa akmayacak bebeğim içecek mi?Allahım ne acılar yaşıyorum bu nasıl bir imtihan? Emirimin ölümüne bir sebep bulunmadığımdan beri bebeği olan insanlara imrenerek bakıyorum. Ben o hastahaneden nasıl çıkmıştım ya. Ama Emir hiç olmayacak. offf iyi değilim. Allahım bana yardım et. Emir seni çok özledim annem . Çokkkkkkkk
neden olmasın
tek bebeğini kaybeden biz miyiz hayır bizim gibi kaybedip bebeğini kucağına alan çok kişi var
ben inanıyurm Allahım inşallah nasip edecek bize de bir kez oldu diye bi daha olacak diye bişi yokki gzlm
amin canım inşallah...:)

amin cnm :)

kalbim2010 ve arlatnoyan tabrik ediyorum hamileliklerinizi inşallah bebeklerinizi sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız.

Ben bu aralar çok kötüyüm. Mart geldi hızla ilerliyor ve ayın 18ini de göreceğim. Oğlumun karnımda öldüğünü öğrendiğim tarih. 1 yıl olacak küçüğümün ise 2. ayı. Rabbim zaman dursun günler geçmesin şu lanet 18 leri görmeyeyim. Sanki bir el boğazıma yapışmış da nefes almamı engelliyor gibi.Nasıl yaşanıyor işte böyle yaşıyorum yavrularım sizsiz.

kalbim2010 ve arlatnoyan tabrik ediyorum hamileliklerinizi inşallah bebeklerinizi sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız.

Ben bu aralar çok kötüyüm. Mart geldi hızla ilerliyor ve ayın 18ini de göreceğim. Oğlumun karnımda öldüğünü öğrendiğim tarih. 1 yıl olacak küçüğümün ise 2. ayı. Rabbim zaman dursun günler geçmesin şu lanet 18 leri görmeyeyim. Sanki bir el boğazıma yapışmış da nefes almamı engelliyor gibi.Nasıl yaşanıyor işte böyle yaşıyorum yavrularım sizsiz.

seni okadar iyi anlıyorumkiii...şubatın 28 inde de kızımın yağmurumun gidişinin 3. ayı olduuu...ve hamile olduğumu öğrendimmm...duygularım karmakarışıktı...

mavim ne diyeyim bana da her ayın 23 ü kızım gidişinin bilmem kaçıncı ayı şimdi nasıl olurdu acaba kızım nasıl giydirirdim.........
zo geliyor ama inşallah ilerde ne günler yaşamışız dedirtir Rabbim yeni bebişlerle:emir_bebek:

kızlar karamsar olmayın ne olur..üzüntünüzü anlıyorum..insanın canından canını kaybetmesi çok ama çok acı..benim daha 40ım çıkmadı bile..ama umudum var unutmadım ama oğlumu hatıralarıma aldım..şimdi geleceğe bakıyorum..yeniden hamile kalmak istiyorum..ama bunun için zamana ihtiyacım var hem yaralarımın düzelmesi hemde ruhumun iyileşmesi için..şimdi kendi kendime telkinlerde bulunuyorum..iyi düşünüyorum iyi olması için..sizde yüreğinizi ferah tutun.inanın birgün hepimizin çocukları olacak..sadece zamanı var herşeyin sadece hayırlısını isteyin herşeyin hayırlısını rabbim biliyor..zaman geçtikçe hepimizin güzel haberlerini alıcaz paylaşıcaz mutluluklarımızı..

allahım bu ne kadar güzel bir haber.hepiniz için ettiğimiz duaların bir bir kabul olmasından daha güzel ne olabilir.inşallah hepiniz bu sayfalara bebeğimiz doğdu teyzeleri,şimdi yanımızda diye müjdeler yazarsınız.ben de bir günlük uğurladığım oğlumdan sonra iki kızıma kavuştum.unuttum mu asla.ilk göz ağrımdı benim.ama kardeşlerini bastım bağrıma.onun yaşamadığı ömrünü kardeşlerine bağışlamasını dileyerek rabbimden.

Back
X