• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

eşimle ben kızım vefat ettikten sonra bakmayalım görrmeyelim diye karar aldık.ii kide bakmamışız diyorum.o görüntü hiç çıkmazdı aklımızdan.en son emzirdikten sonra koluma yatırmıştım bembeyaz uyuyordu melekler gibi.onu hatırlıyorum.yavrum benim yaaaaaa
Offfff....bebeğimin fotosu eve geldi,zarfı açıp bakamadık,elim zarfa gidiyor,ama açamıyorum.üstünde kızınızın fotoğrafları yazıyor...o beni öldürüyor işte...

bende öyleyim malesef devamlı doktora gidiyorum bnm doktorumda çok anlayışlı sen bnm için özelsin özel durumun var seni çok ii anlıyorum diyo sağolsun. iki gündür karnım sertleşiyo çok korkuyorum :KK43:
bende öyleyim malesef devamlı doktora gidiyorum bnm doktorumda çok anlayışlı sen bnm için özelsin özel durumun var seni çok ii anlıyorum diyo sağolsun. iki gündür karnım sertleşiyo çok korkuyorum :KK43:
icin rahat etmiyorsa git doktora.

Offfff....bebeğimin fotosu eve geldi,zarfı açıp bakamadık,elim zarfa gidiyor,ama açamıyorum.üstünde kızınızın fotoğrafları yazıyor...o beni öldürüyor işte...
ben kızımın fotoğrafını büyüttüm kocaman çerçeveye koydum.oğlumunda ilk dakikalarında çektiğimiz fotosunu aynı ebatta büyüttüm yanyana astım.hemde oturma odasına.
onu görmediğim bi zamanım olmasın istiyorum.evden 1 hafta uzaklaştık.hep telefonumdakilere baktım ama kocaman fotoğrafına bakmayı özledim eve girer girmez hemen başına koştum.canım kızım benimmmmmmm

Merhabalar aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okuyorum acım daha çok artıyor şuan minik bebeğim canım oğlum 34 gün oldu hâlâ küvezde hayati riski var.. ikizi olan canım kızım güzel yüzlüm doğduktan 10 gün sonra cennet kuşu oldu dayanilması çok zor bir imtihan kalbim acıyor Allah'ım bizlere sabir versin bebeklerimizin şefaatini nasip etsin

Alah oğlunun yardımcısı olsun.şifa versin inşallah.sağlıklı sıhhatli dönsün evinize.kızınız içinde başınız sağolsun.Allah sabırlar versin.ama sıkıntıları neydi?problem neydi

Alah oğlunun yardımcısı olsun.şifa versin inşallah.sağlıklı sıhhatli dönsün evinize.kızınız içinde başınız sağolsun.Allah sabırlar versin.ama sıkıntıları neydi?problem neydi

Allah razı olsun..hiçbir problem yoktu hamileliğim çok güzel gidiyordu bebeklerimin sağlığı benim sağlığım yani herşey yolundaydı 29+3 günlük olmuşlardı bir gece sancim tuttu geçer diye bekledim geçmedi sabah erkenden acile gittik açilmam olmuş akşam 4.30 da epidural sezeryan ile doğum yaptım solunum sıkıntılari vardı

Allah razı olsun..hiçbir problem yoktu hamileliğim çok güzel gidiyordu bebeklerimin sağlığı benim sağlığım yani herşey yolundaydı 29+3 günlük olmuşlardı bir gece sancim tuttu geçer diye bekledim geçmedi sabah erkenden acile gittik açilmam olmuş akşam 4.30 da epidural sezeryan ile doğum yaptım solunum sıkıntılari vardı

tabi gelişimleri tam olamamıştır o haftalarda.32.haftayı geçebilseydiniz.ama bundada vardır mutlaka bi hayır.bilseydin hep yatmazmıydın.ama insanın aklına gelmiyor kötü bişi.konduramıyor işte.benim bebeğimde hiç beklenmedik bi şekilde gitti.herşey yolundaydı.ama olmadı malesef

Allah oğluna sağlık versin şifa versin.bol bol Şafi ismini zikret oğlun için.dua edelim inşallah atlatır.
Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.ALLAH (c.c.) bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi Kendimi hep böyle teselli etmeye çalışıyorum Allah sevdiği kullarını zor şeylerle imtihan edermiş takdirine tevekkül ediyorum Rabbime
sığınıyorum

Yum usulca gözlerini
Uzat üsümüs ellerini
Sakla o mahsum yüregini
Zaman gibi sesiz uyu
Bu dünya dibsiz bir kuyu

Pamuktan kalbin solmadan
Hayat yüzüne vurmadan
Uyu yavrum uyu
Bu dünya dipsiz bir kuyu
Uyu melek yüzlüm uyu
Bu dünya dipsiz bir kuyu
:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Canım Yavrummm bugünde seni çok özledim birtanecik oğluşummm yokluğun hergeçen gün depreşiyor.Miniğim birtanem meleğim benim sana kavuşacağım günü dört gözle bekliyorum.Anneciğin seni çok ama çok seviyor kara kuzum benim:KK61::KK61::KK61::KK61:

Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.ALLAH (c.c.) bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi Kendimi hep böyle teselli etmeye çalışıyorum Allah sevdiği kullarını zor şeylerle imtihan edermiş takdirine tevekkül ediyorum Rabbime
sığınıyorum
Rabbim çocukları seven kullarına ikramda bulunurmuş.ahirette inşallah evlatlarımız kucaklarımıza verilecek ve sonsuz alemde sonsuza kadar bebek sevme ile hoşnut olacakmışız.hastalık yok dert yok tasa yok kötüye dair hiç bişey yok...sadece kucağımızda evlatlarımız....bunu düşününce çok rahatlıyorum.

Annecigimmmm,,,
Boncuk gozlumm birtanem herseyimdin yine oylesin kac ay gectigini kac yil oldugunu yazmiycam cunku seni yanimdasin hissediyorum anneciginle berabersin hergun sabah beni uyandiran o kucuk minik guzel sesli kus sensin biliyorumm annecigin duyuyor seni her yanimdan ucan kusu guvercini sen zannedyirom yada rengarenk kelebekleri sen zannediyor annen....
Melegim kardesin geliyor karnimda su an supriz oldu inatci bir sekilde tutundu bana smski ayni senin gibi yeni yeni mutlu oluyurz cunku doktor senin le ayni hastaligi tasimadigini soyledi kiymadi rabbim kardesine senide cok sevdi benden cok sevdi ki yaninan aldi ama yuregimdeki ates ....
sevinemedim dogru durust agladim agladim doktor saglikli deyince bilemiyorumm sen aklima geliyorsun annem seni ozlemin hic bir seyin yerini tutumuyorrrr....
kardesin daha cok kucuk karnimda ona dogunca seni anlaticam guzelligini sirinligini boncuk gozleriniii seni cok sevdigimii SENI COK SEVIYORUM ANNEMM.Boncugum Melegimmm Anne seni cok ozlediii gozlerinden yaslar dinmiyor ruyaalarima gel sirinimm gel annenin yanina yuregimin atesini biran olsun dindir o boncuk gozlerini bir daha goster o minik ellerini opmeyi bir daha nasip ett cok ozledim seni birtanemm cokk ....

Canim yavrum kuzeyim herseyim
Bende yillarca bekledim seni tam yedi yil birsuru tedavi falan derken sen kendin geldin annene inanamadim bi oglum olacaktı tamam demistim artik yavruma kavusacagim kucagim bos kalmayacak hersey cok iyiydi kipirtilarinla uyanmak ne guzel bi mutluluktu kuzummmm erken geldin Kuzucum 24haftaliktin nasil bi andi sevinmekmi uzulmekmi cok kucuktun aşkım o an yandim ben hic boyle yanmamistim kuzeyim iyiki sana dokunmusum bakmisim hic aklımdan cikmiyosun yavrum sayende ben bi melek annesiyim acim hergun buyuyo kelimeler yetmiyo ne duygularima ne ozlemime senin annen olmaktan gurur duyuyorum yakisikli oglum benim seni çoook seviyorum bebegim herrgunum gecem seninle rahat uyu kuzeyimmmmm

Bende yillarca bekledim seni tam yedi yil birsuru tedavi falan derken sen kendin geldin annene inanamadim bi oglum olacaktı tamam demistim artik yavruma kavusacagim kucagim bos kalmayacak hersey cok iyiydi kipirtilarinla uyanmak ne guzel bi mutluluktu kuzummmm erken geldin Kuzucum 24haftaliktin nasil bi andi sevinmekmi uzulmekmi cok kucuktun aşkım o an yandim ben hic boyle yanmamistim kuzeyim iyiki sana dokunmusum bakmisim hic aklımdan cikmiyosun yavrum sayende ben bi melek annesiyim acim hergun buyuyo kelimeler yetmiyo ne duygularima ne ozlemime senin annen olmaktan gurur duyuyorum yakisikli oglum benim seni çoook seviyorum bebegim herrgunum gecem seninle rahat uyu kuzeyimmmmm

Rabbim sabırlar versin....

Acisi hic gecmiyo ama rabbim sabrini veriyo ama gun gectikce cok özlüyorum oglumu
evet canım ya bi kaç kişi banada öle söyledi.Allah sana peygamber sabrı vermiş dedi.ama napiyim yaaa napiyim...ablam ve bi arkadaşım kızımı kaybettikten sonra psikolojik tedaviye başladı.çok şükür ben şu ana kadar gitmedim.gidip terapi şeklinde rahatlasam olur aslında ama çok şükür bol bol kuran dinliyorum.beni rahatlatıyor.

evet canım ya bi kaç kişi banada öle söyledi.Allah sana peygamber sabrı vermiş dedi.ama napiyim yaaa napiyim...ablam ve bi arkadaşım kızımı kaybettikten sonra psikolojik tedaviye başladı.çok şükür ben şu ana kadar gitmedim.gidip terapi şeklinde rahatlasam olur aslında ama çok şükür bol bol kuran dinliyorum.beni rahatlatıyor.

Cnm gerçekten çok zormus bende zor hamile kalanlardanim rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin Olmamasina yillarca cok uzulmustum ama artık o aci hiçbişey yerini ewlat acisi aldi daha kirkimiz cikmadi zamanla alisacagim biliyorum ama Yüreğimin yangını hic sonmeyecek

Back
X