• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

3 ay boyunca hastalığı araştırdık dr araştırdık 3 ağır ameliyatı vardı kuzumun iyi bir dr bulduk bulunduğumuz şehirden doğuma 1 ay kala Yavrumun Doktorunun bulunduğu şehire gittik yabancı yer garibanlık çok zor Rabbim kimseyi o gale düşürmesin kuzum için herseye katlandık o iyi olsun diye .. 23 nisan günü sancım başladı saat 13 de de doğum yaptım bebeğim çok iyiydi görünürde ama kalbi hastaydı mucize bekledik olmadı :( daha 24 saati bile doLmadan ilk anjiosu oldu yoğun bakımda 4 gün uyudu kuzum 5. Gün iyiye gidiyor denildi gittim gördüm yavrumu ben ne bilebilirdim ki yavrum o gün kötüleşecek gece 11 de haberi geldi bebek kötüledi diye kaldığımız yerden nasıl gittik bilmiyorum hastaneye kuzum bitkin bir sürü müdahale 45 atıyordu kalbi sabaha kadar bekledik orda 6 . Gün 16:15 kaybettim yavrumu bi kere kucağıma vermediler öpüp koklayamadım hasret gitti kuzum bana :( çok zor çok büyük tarifi yok bu acının :(

Merhabalar
Cok uzun süredir takip ediyorum siteyi.Ancak bugune kadar hiç yazamadım.Artık anladım ki bana iyi gelecek olan şey benim yaşadıklarımı ya da benzerlerini yaşayanlarla paylaşmak..Çünkü kendi iç sesimle konusmaktan cok yoruldum.Uzatmadan başlayayım...Yaklaşık 3 yıl önce basladı.Artık cocugumuz olsun istedik.Once kendimiz denedik. Bir süre sonra hekime gidip daha kontrollü bir şekilde ilerlemeye karar verdim.Tum tahliller yapıldı.Bilirsiniz gebeli,ge hazırlık surecı tahlilleri.Hiç bir sorun çıkmadı. Hekim bize 1 yıl icerisinde doğal yoldan gebelik olabileceğini eğer olmazsa tekrar gorusmeyı onerdi.biz de 7 ay bekledik.Olmadı...Tekrar doktora gittik.bu sefer erkege ait testleri yapalım birde dedi.test sonuclarında doktorun beğenmediği birseyler vardı ama telefonda acık konusmadı.biz de gidip yuzyuze goruselim dedik.o aksam hiçbir belirtim olmamasına rağmen gebelik testi yaptım(cok alışmıştım her ay yapmaya rituel halıne geldi).Sok Sok cift cizgi....arkası mutluluk,cosku tum guzel anlar.taaaki 38.haftaya kadar.Hafta basında kontrole gittik.bu arada normal doğum istiyorum.doktor muayeneden sonra bana ya bu gece ya da yarın sen dogum icin geliceksın galiba dedi.bir heyecan eve donduk.aksam hep kendimi dinledim doğum ne zaman baslar diye.Farkettim ki bebeğim harakat etmiyo.Bu arada kızım coooooooook hareketliydi.ertesi gun ara ara anneme tekmeleri azaldı sanki dedim.doktoru aradık dogum cok yakın oldugundan sıkısıp hareketleri azalmış olabilir dedi.ıstersen nst ye git dedi.ertesi gun doğum gunumdu.O zaman giderim dedim.Doğumgunumde son ultrasona girdim ve BEBEĞİN KALBİ DURMUŞ o lanet olası cumleyı duydum.
Rabbim yardımcınız olsun böyle acılar bir daha yaşatmasın inş imtihan dünyası yanlız değiliz bizim gibi o kadar çok aile var ki :(

Rabbim yardımcınız olsun böyle acılar bir daha yaşatmasın inş imtihan dünyası yanlız değiliz bizim gibi o kadar çok aile var ki :KK43:

Evet burda okudukca yalnız olmadıgımı evlat acısı yasayan ne kadar cok aile oldugunu gordum.Allah hepimize sabır versin...cennetteki meleklerimiz anneniz sizleri coooook seviyor ve ozluyor...

3 ay boyunca hastalığı araştırdık dr araştırdık 3 ağır ameliyatı vardı kuzumun iyi bir dr bulduk bulunduğumuz şehirden doğuma 1 ay kala Yavrumun Doktorunun bulunduğu şehire gittik yabancı yer garibanlık çok zor Rabbim kimseyi o gale düşürmesin kuzum için herseye katlandık o iyi olsun diye .. 23 nisan günü sancım başladı saat 13 de de doğum yaptım bebeğim çok iyiydi görünürde ama kalbi hastaydı mucize bekledik olmadı :KK43: daha 24 saati bile doLmadan ilk anjiosu oldu yoğun bakımda 4 gün uyudu kuzum 5. Gün iyiye gidiyor denildi gittim gördüm yavrumu ben ne bilebilirdim ki yavrum o gün kötüleşecek gece 11 de haberi geldi bebek kötüledi diye kaldığımız yerden nasıl gittik bilmiyorum hastaneye kuzum bitkin bir sürü müdahale 45 atıyordu kalbi sabaha kadar bekledik orda 6 . Gün 16:15 kaybettim yavrumu bi kere kucağıma vermediler öpüp koklayamadım hasret gitti kuzum bana :KK43: çok zor çok büyük tarifi yok bu acının :KK43:
aah canım yaaa başın sağolsun.Allahım ne zor ne zormuş hepimizin imtihanı.ayrı ayır acılar.her biri birbirinden büyük.benimde kızım doğdu dediğin gibi görünürde bişey yoktu ama kalbi hastaydı.ve kimse farkedemedi.21 saatin içinde gitti kuzum.sen yine elinden geleni yapmışsın.içimde kaldı Allahım.sen yardım et.huzur ver bizlere.yeni evlatlar nasip et sağlıklı sıhhatli Rabbim...

Sonra film koptu.tam 30 saat ölmüş kızımı gogarabilmek için bekledim normal dogumla.sonra yarı baygın sezaryene alındım.Kızımı bana göstermemek ıcın herkes muthıs calıstı.sureklı uyutuldum.sonraki 6 ay kabus gibiydi.7.aydan itibaren tekrar denemelere basladık.ilk ay hamile kaldım.Ancak o da kimyasalmıs.Nısan sonunda asılama yapıldı ama az once negatif oldugunu ogrendım.Artık İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAT.Dayanamıyorum.Ölüyorum sanki

Başın sağolsun arkadaşım Allahım sana sabır versin.Bu büyük bir sınav bizler için rabbim inşallah bizlerede sağlıklı gebelikler uzun öömürlü evlatlar nasip edecektir.Sıkıntılar misafirdir gönderenin hatrına sabırlı olmamız gerekir.Bizler melek anneleriyiz yavrularımızla cennette buluşacağız inşallah

Rabbim sabrımızı versin inşallah derdimizi rahat paylaşabildiğimiz ve sadece bizim gibi yavrusunu kaybedenlerle halimizden anlayanlarla konuşmak rahatıyor beni de :KK43:
Arkadaşım Rabbim sanada bol boll sabır versin.İnşallah güleceğimiz günlerde gelecektir.Burdan birbirimize mutlu olduğumuz haberlerimizi paylaşacağımız günlerde gelecektir inşallah.

3 ay boyunca hastalığı araştırdık dr araştırdık 3 ağır ameliyatı vardı kuzumun iyi bir dr bulduk bulunduğumuz şehirden doğuma 1 ay kala Yavrumun Doktorunun bulunduğu şehire gittik yabancı yer garibanlık çok zor Rabbim kimseyi o gale düşürmesin kuzum için herseye katlandık o iyi olsun diye .. 23 nisan günü sancım başladı saat 13 de de doğum yaptım bebeğim çok iyiydi görünürde ama kalbi hastaydı mucize bekledik olmadı :KK43: daha 24 saati bile doLmadan ilk anjiosu oldu yoğun bakımda 4 gün uyudu kuzum 5. Gün iyiye gidiyor denildi gittim gördüm yavrumu ben ne bilebilirdim ki yavrum o gün kötüleşecek gece 11 de haberi geldi bebek kötüledi diye kaldığımız yerden nasıl gittik bilmiyorum hastaneye kuzum bitkin bir sürü müdahale 45 atıyordu kalbi sabaha kadar bekledik orda 6 . Gün 16:15 kaybettim yavrumu bi kere kucağıma vermediler öpüp koklayamadım hasret gitti kuzum bana :KK43: çok zor çok büyük tarifi yok bu acının :KK43:
Gamzecim fotografındaki yavrun mu kaybettiğin Rabbim dayanma gücüü versinn:KK61::KK61:Allahım bizleri bir daha evlatlarımızla sınamasınn çok ama çok zorrr ...Ben bir gün yavruma kavuşacğaım umuduyla yaşıyorum yaşamak denilirse eğer inşallah bu kötü günlerimizi beraber atlatacağız:cry:

imanı büyük olanın imtihanıda ağır olur.....çok ama çok güzel bi cümle.buna sığınmak beni rahatlatıyor...
Aynen canım bende öyle düşünüyorum.Ağlatan Rabbim elbet güldürecektir.Yaşadığımız acılar inşallah son bulacaktır. Kuzularimiz doyamadigimiz yavrularimiz inşallah kardeşlerini gonderecekler bizlere bir nebzede olsa su yalan dünyada avuntumuz olacaktir.

Amin cümlemize inşallah :( evet yavrum yoğun bakımda ilk günüydü oğluma pembe çorap giydirmişler bizden kıyafet almadılar son gün ricayla bir şapka ve çorap verdim kokusu sinsin diye tek hatırasıda onlar kaldı :(

Hipop
aah canım yaaa başın sağolsun.Allahım ne zor ne zormuş hepimizin imtihanı.ayrı ayır acılar.her biri birbirinden büyük.benimde kızım doğdu dediğin gibi görünürde bişey yoktu ama kalbi hastaydı.ve kimse farkedemedi.21 saatin içinde gitti kuzum.sen yine elinden geleni yapmışsın.içimde kaldı Allahım.sen yardım et.huzur ver bizlere.yeni evlatlar nasip et sağlıklı sıhhatli Rabbim...
Rabbim sabrını veriyor şükür diğer şekil delirmemek elde değil kendi kendime konuşmaktan başıma ağrılar giriyor artık lohusayım korkuyorum birşey olacak diye ama elde değil elişine verdim kendimi aynı değişen birşey yok :( senin yavrunun tanısı da hipoplastik sol kalp sendromumuydu :(

Hipop

Rabbim sabrını veriyor şükür diğer şekil delirmemek elde değil kendi kendime konuşmaktan başıma ağrılar giriyor artık lohusayım korkuyorum birşey olacak diye ama elde değil elişine verdim kendimi aynı değişen birşey yok :KK43: senin yavrunun tanısı da hipoplastik sol kalp sendromumuydu :KK43:
yok canım ben otopsi yaptırmadım.sabah saat 9 dan gece 2 ye kadar yanımda mışıl mışıl uyudu emdi.bi sıkıntı yoktu ama gece saat 2 buçuk civarı huzursuzlanınca hemşireleri çağırdık aldılar sabah 5 buçuk gibide vefat etmiş.apar topar.otopsi yapılmadığı için net değil ama bulgularla hastalığı aşağı yukarı belli dedi doktor.büyük arther transpozisyonu dendi.hamileykende teşhis edilemeyen bi durum.bide diyabetik gebelerin bebeğinde çok görülürmüş.bendede maalesef şeker vardı

Rabbim böyle acılar yaşatmasın inşallah ölümün her hali kötü hastalıklar farklı ama sonuç değişmiyor . Gebelik düşünüyormusunuz peki ben normal doğum yaptım hemen istiyorum ama eşim toparlanalım diyor bakalım nasıl olcak hayırlısı inşallah

Rabbim böyle acılar yaşatmasın inşallah ölümün her hali kötü hastalıklar farklı ama sonuç değişmiyor . Gebelik düşünüyormusunuz peki ben normal doğum yaptım hemen istiyorum ama eşim toparlanalım diyor bakalım nasıl olcak hayırlısı inşallah
çok şükür Rabbime 3 buçuk yaşında bi oğlum var.ama kızım vefat ettikten sonra deli gibi tekrar evlat sahibi olmak istiyorum.eşimde istiyor ama yazık fazla belli etmiyor.benim sezeryandı.4 aralıkta doğum yaptım.5 buçuk ay oldu.mayıs ayındaki adetten sonra korunmayı bırakıyorum Allahın izniyle.perşembe günü doktor kontrolüm var şeker ölçümlerime göre sıkıntı yok derse inşallah...

amin amin kimselere vermesin evlat acısı Allahım.

Hadi hayırlısı olur inşallah bu sayfaya hamileliklerimizi sağlıklı evlatlarımızın olduğunuda Allahın izniyle yazarız üzüntülerimizi paylaştığımız gibi mutluluğumuzu da paylaşmayı nasip eder inşallah Rabbim

Hadi hayırlısı olur inşallah bu sayfaya hamileliklerimizi sağlıklı evlatlarımızın olduğunuda Allahın izniyle yazarız üzüntülerimizi paylaştığımız gibi mutluluğumuzu da paylaşmayı nasip eder inşallah Rabbim
inşallah.ümitvar olalım.iyi düşünelim .Rabbim bu imtihanı bize yaşatarak bizi kurtarmak istedi belkide dua istedi bizden.bizi unutmadığı gösterdi.ne mutlu....hamdü senalar olsun

Ben de yazmak istiyorum. Bugun bunu düşünüyorum hep..

Daha yeniydi. Gebe oldugumu ogrendigimde sevincimden yerimde duramiyordum. Hemsireler bana bakip guluyordu. O kadar mutluydum ki. Esime soyledim o da cok sevindi herkese duyurdu. Aksam Hz.Zekeriyya'nin evlatlarina ogutlerini okudum, Rabbime cok sukrettim..
Ve uyudum..
.
.
Sonra gitti bebegim. Bir sabah. Bırakıp gittin annecigini. Oysa ne de guzel bakardim sana. Saclarini oksardim.
Operdim, kokunu hep icime cekerdim.
En guzel giysileri giydirirdim.
Sutumden verirdim.
Saatlerce emzirirdim, hic bikmazdim ki yavrum. Sen bana muhtactin ben de sana.
Keske birakip gitmeseydin annecigini,babacigini..
Baban da cok üzüldü ama ben uzulmeyeyim diye bana belli etmedi yavrum.
Insanlar, daha olusmamistir bile neden baskalarina duyuruyorsunuz diye dalga gectiler.. :KK42::KK42::KK42:
Kahroldum yavrum. Sen benim canim olmustun aninda..
O insanlara mi küstün? Onlara bende küstüm, ben de kizdim. Boğazımdan hickiriklar eksik olmadi..
Koruyamadim mi yavrum seni?
Bir daha gelmeyecek misin annecigine?
Uyanip bana baksan?
Sevincin icimi yaksa?
Gozlerimden yaslar aksa?
Yine de gelmez misin yavrum?..
:KK42::KK42::KK42:

Günler gecti evet ikibucuk ay oldu yuregimin yangini hic gecmiyo seni cok ozluyo melek yuzlu oglum canimmm yavrum cigerim yaniyo yavrum hasretin yakti beni cok uzuluyorum mezarina geliyorum inanamıyorum hala yataklar tas oluyo bana sen orda yatarken ben o yataklara sigamiyorum rabbim yardim et icimizi yuregimizi ferahlat tum melek annelerinin

Back
X