• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Yavrummmm yusufummmm annemmm bugün yanına Gelemedim affet beni sakin seni Unuttuğumu sanma hep aklımda kalbimdesin cennet kokulu oğlum :KK42:

yusufummm annemmmm doğum günün kutlu olsunn yavrummmmm :KK42::KK42:

Sevgili oğlum
Bugün 18 ekim. Sensiz geçirdiğim 48. Gün. Akşam olunca bir başka çöküyor sensizliğin acısı. Yüreğimin bam teline dokunuyor bu evin senle dolu hayalleri. Sen hayatımda varlığını hissettirmeden önce dert dediklerime gülüyorum şimdi. Oysaki ne çok isterdim senin yokluğunun dert değil, varlığının huzurumuz olmasını.
Bugün babanla alışverişe gittik. Yolda ne kadar çocuk gördüysem sen geldin gözlerimin önüne. Farkediyorum bazen. O da uzun uzun bakıyor çocuklara. Çok üzülüyorum seni onun kollarına veremedim diye. Çünkü biliyorum ki seni canından çok sevecekti. Senden bahsedince gözlerinin içi gülüyordu onun da. O sert ifadesinin altında öyle güzel bir kalbi var ki. Sen o kalpte de bir yarasın artık.
Okuldan bir öğretmen arkadaşımın bebeğine senin giyemediğin kıyafetlerinden yollacağım. Onları giyemeyeceğini bilsem de kıyamadım vermeye. Yollayacaklarımı ayırırken yine dağlandı yüreğim. Dua ettim ki bunları giyecek olan bebek giydikçe sen mutlu ol yavrum.
Bu efkarım bu derdim bu sabrım kitaplara sığmaz annecim. Geceleri seninle uyuyacağım diye hayaller kurarken şimdi geceleri oturup gidişine ağlıyorum. Beni görüp de üzülme sakın meleğim. Annen ağlıyor diye sakın huzursuz olma. Ben seni önce Allah a sonra meleklerine emanet ettim. Rahat uyu yavrum. Annen seninle olacak elbet bir gün. Bir gün seni koynuma almaya geleceğim yanına. Bir gün kokunu alacağım ümidiyle kapayacağım bu gözlerimi dünyaya. O zamana kadar ben seni unutamam. Sen de beni bırakma sakın. Bari geceleri gel rüyalarıma...

canım 2.5 sene oldu şimdi ikiz bebeklerim var Allahıma şükürler olsun.
Kaza, Konya da oldu kendi arabamızla.Erkek kardeşimi askere götürdük (eşimin sözü vardı nereye çıkarsa ben götürecem demişti) dönerken oğlum kucağımda uyuyodu arabanın sağ arka tekeri patladı 4 takla atmışız eşimde ufak tefek sıyrıklar vardı, benim kaburga kemiklerim kırıldı, oğlum baygındı sanki hala uyuyomuş gibi.
1 gün yaşamış ben yoğun bakımdaydım, doktorun dediğine göre vücudunda kırılmayan kemik kalmamış, boynu bile kırılmış yavrumun, o günleri nasıl atlattım bilemezsiniz, ilk başlarda aptal gibiydim devamlı sakinleştirici vuruyolardı ama eve gelince eşyalarını görünce içime biriken bütün gözyaşlarımı akıttım .
Şimdi bi oğlum bi kızım var oğluma aynı ismi verdim
Allah kimseye yaşatmasın, evlat acısı göstermesin
cok üzüldüm okurken bile agladım allah evlatlarını bagışlasın sana..

MİHRAB'ıma...
ANNEMMMM Kizimmmmm guzel yawrummm.. Hani seni ilk o hissetigimde yasadigim vardi ya ben sevindikce sen bi daha bi daha hissettiriyordun kendini ahhh o anlari cok ozledim be Annem ! Sonra Baba elini karnima koyunca sana vurma dedigimde bekleyip hadi simdi vur deyince pat pat diye vuran o ayaklarini cooook ozledim.. Senle hep muzik dinlerdik gerci hep huzunlu olurdu cunku Babamiz bizi hep kirar uzerdi dimi Annecim.. ah benim garibim sen de cok cektin karnimda bagiris cagirmalar tartismalar hep bunlari yasadin hep kasardın kendini Baban bize bagirdiginda sıkar kalirdin saatlerce icimde senle uzunca konusurdum oksardim bi anda salardin kendini sende benim gibi sevgi muhtaci olandin Babaya gunlerce kuser tepki vermezdin hakli olarak ama sen hep ben aglayinca susss aglama uzulme Anne der gibi ben aglamayi birakana kadar vururdun durmadan.. susunca son bi kez vurur yatardin minnakk yawrum benim Affettt beni beni BENIII AFFETTT!!! Seni ilk gordugumde hatirliyor musun doktor Annesi dokunabilirsin demisti bende kapaklari acip elimi sokmustum doktor hayir dirseklerine kadar yika elini once dedi ve ben elimi cikarmistim hatirla o elimi cikardigimda kopardigin feryati hatirla nasil agladim oyle Baba bile bu kadar hisseder bi yawru Annesini demisti sonra o minicikkk vucuduna dokunmustum Allahhhhiiiim nasilsa guzel yumusacik Ayni Pamuk gibiydin... Yawrum be sen gideli 33 gun oldu ama ben 33 bin asir bu aciyla yasiyor gibiyim hic mi bi nebze mi gecmez bi aci seni oyle derin ozluyluyorum ki anlatamam.. Simdi bile Baban cikti diye firsat bulup zirliyorum cunku tutamiyorum biliyorum uzuluyorsun kiziyorsun bana ki zaten bana bir sen aglama derdin baska kimse degil sende gittin ben yapayalniz bi basima sensiz kaldim. Hani bana soz vermistin beni birakmayacaktin ben sana sensiz Babani cekemem ben sana sensiz kimseyi cekemem dememismiydim he Annecim sen bensiz yapabilirsinde oralarda ben sensiz buralarda bittim... herkesin kucaginda yawrusu Rabbim ayirmasin ayirmasinda benimde kucagimda olacaktin seni doya doya koklayacaktim ben afff Allahim afff canim cok aciyor duyuyor musun beni Kizimmm sensiz canim cok aciyor Annenin ruyalarina da gelmiyorsun daha da cok bitiyorum ben niye gelmiyorsun neden bana bi nebze mutluluk vermiyorsun Sensiz zaten mutsuzum bari ruyalarima gel ne olur yawrum kurban olurum gell takatim kalmadi bittim tukendim ne olurrr gelll Seni coooooook ozledimmmm. Aglayinca herkes cok kiziyor ama dayanamiyorum isyan etmiyorum sadece icimden atiyorum yoksa hasta olurum Annem sen sakin uzulme olur mu Allahima emanetsin orda Melegim benim MİHRABımmmm Annen seni coooook seviyor cigerparem... cennet melegimmmm her zaman dualarimdasin Annende senin dualarinnda olsun emi Mihrab...

Elam,bal kızım..sen gideli 2 ay oldu..yarın işe başlıyorum..en son hasta olduğunu öğrenmeden gitmiştik işe hatırlıyor musun ne çok mutluydu annen tombiş göbeğiyle..içinde hazinesiyle..şimdi senden bir sürü iz beni bekliyor..herkes izleri silmeye çalıştı bu sürede ama ben her yerde seni gördüm,sevdim,tüm sınavlarla başa çıktım..şimdi yeni bir yüzleşme beni bekliyor..hayalinle ve tüm gerçekliğinle yarın benimle olman dileğiyle..sol yanım..melekler kalbinden öpsün..

Yine aylardan Kasım
Sanki sende kaldı bi yarım
Her nefesim her anım
Sanadır Canım
Geçen sene bu zamanlarda benimleydin güzel oğluşum,sensiz hiçbirşeyin tadı yok birtanem özledim seni herşeyim benim sensizlik o kadar zor ki,kimse anlamıyor beni herkes hayatında hayat devam ediyor.Ben senden sonra hiç iyi olamadım yavrum sensizlik hergeçen gün beni dahada bitiriyor.Ömrümden ömür kat deselerdi hiç teredütsüz katardım.Ömrüm ömrün olsun derdim kara kuzum yoksun ve hiçbirşeyin anlamı yok.Oysa ne hayallerimiz vardı.Yarım kaldık kuzum benim heveslerimiz kursağımızda ellerim kollarım bağlı kucağım bomboş kaldı.Özlemin kor gibi yakıyor beni seni anmadığım biran bile yok yavrum her anımdasın benim seni çok seviyorum özlediğim Yiğidim benim:cry::cry:Anneciğin sensiz bir hiç sana kavuşacağım günü iple çekiyorum.Bu dünyada kavuşamadık yavrum....

evet yine aylardan kasım ve yine 2 senedir bitmeyen kabuslar... canım oğlum sen benden gideli 12 sene oluyor ama acın hala çok taze. baban söyleniyo geceleri çok inliyormuşum ben seni kaybettiğim gecenin kabusunu hiç atlatamadım ki. allah izin verirse bi kardeşin olacak ama o kadar çok korkuyorum ki allahım onu da benden alır diye. kasım ayından nefret ediyorum senin hasta olduğunu yaşama şansının olmadığını söyledikleri her güne lanet ediyorum. anannen teyzenin sana aldığı tulumları kıyafetleri dün çıkardı yıkayıp kardeşine giydirebilmek için canım o kadar çok acıdı ki anlatamam. hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim ama biliyosun ağlamama kimse izin vermiyo. ağlayınca hep azarlanıyorum. seni çok özledim bebeğim. seni görmesem bile ben seni hissettim. seni çok seviyorum canım oğlum

evet yine aylardan kasım ve yine 2 senedir bitmeyen kabuslar... canım oğlum sen benden gideli 12 sene oluyor ama acın hala çok taze. baban söyleniyo geceleri çok inliyormuşum ben seni kaybettiğim gecenin kabusunu hiç atlatamadım ki. allah izin verirse bi kardeşin olacak ama o kadar çok korkuyorum ki allahım onu da benden alır diye. kasım ayından nefret ediyorum senin hasta olduğunu yaşama şansının olmadığını söyledikleri her güne lanet ediyorum. anannen teyzenin sana aldığı tulumları kıyafetleri dün çıkardı yıkayıp kardeşine giydirebilmek için canım o kadar çok acıdı ki anlatamam. hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim ama biliyosun ağlamama kimse izin vermiyo. ağlayınca hep azarlanıyorum. seni çok özledim bebeğim. seni görmesem bile ben seni hissettim. seni çok seviyorum canım oğlum
Canım Rabbim karnındaki yavruna sağlıklı,sıhhatli ömürler nasip etsin.Allahım kucağına sağsalim almayı nasip etsin.İnşallah Rabbim banada nasip eder tekrar anne olmayı :( :(

Canım Rabbim karnındaki yavruna sağlıklı,sıhhatli ömürler nasip etsin.Allahım kucağına sağsalim almayı nasip etsin.İnşallah Rabbim banada nasip eder tekrar anne olmayı :KK43: :KK43:
iyi dileklerin için çok teşekkürler. allahım isteyen herkese evlat nasip etsin. o kadar acı çektik hala da çekmeye devam ediyoruz. inş. mutlu günlerimizde gelecek

İnsan büyüdükçe acıları da büyüyormuş mutlulukları da. Küçükken ne kadar saçma şeylere üzülüyor, ne küçük mutluluklar yaşıyormuşuz. Ben en büyük mutluluğu seninle yaşadım oğlum. Varlığın en büyük mutluluğumdu. Yokluğun ise en büyük acım oldu...
Yara bere içinde içim. Hepsi zamanla kapanacak biliyorum. Bir tek sen, bir tek senin açtığın yara kapanmayacak biliyorum oğlum. Ebediyete dek kanayacak yaram, kabuk da bağlamayacak. Şimdi sana yazdıklarımı okuyorum, son cümlem hep aynı, "Beni hiç bırakma Oğlum". Ne kadar korkuyormuşum seni kaybetmekten. Her şey normalken bu korkuma anlam veremiyordum. Ama hissetmişim Oğlum. Annen hissetmiş seni kaybedeceğini. En baştan beri sana kavuşamayacağını hep hissetmiş annen :KK43:
Sen hep dinlerdin sözümü. Tüm gün çok hareket ederdin, en sonunda kızardım sana. "Bu kadar hareket ederek, nasıl büyüyeceksin oğlum, uyu artık. " derdim. Sana ninniler söylerdim, hemencik dinlerdin beni, uyurdun. "Hadi babaya bi tepik at oğlum" derdim, hemen atardın. Ben sana "Beni hiç bırakma" da dedim Oğlum, bunu niye dinlemedin? Neden bıraktın anneni? Anneni neden yarım bıraktın Oğlum? Madem gidecektin beni de alsaydın giderken. Annen yaşıyor mu sanıyorsun sen yokken? Annen de seninle birlikte öldü Oğlum. O kara toprağa annen de seninle birlikte girdi. Şimdi Rabbim'den tek dileğim bizi tez zamanda buluşturması. Annenin tek isteği bu artık Oğlum. Sana kavuşacağım günü sabır ve özlemle bekliyorum. Seni çok seviyorum ilk göz ağrım...

Oğlum, uygar Toprak'ım
5günlük Rüyam şimdiden özledim seni.
15.11.2015 ti. Yavrum geldi dünyama.5gün Yaşadı anneciği ve babacığıyla.20.11.2015te kaybettim.
Kokusuna kurban Olduğum nefesine canımı vereceğim oğlum bitanem meleğim babanda özledi seni benim gibi.eşyalarını topladık geri sen hepsini kullanamadan.allahım yeniden evlat verirse senin eşyalarını Kullanıcam onlara.seni doya doya saramadım bitanem onlarda teselli bulucam.seni bulucam.
Kalp atışalarını duyduk ağladık.harekerlerini hissettik ağladık.13,5saat Sancı çekip doğurdum seni yine ağladık.babacığında bizimleydi doğumda.ve en son seni göklere uğurladık ağladık meleğim .çok zor sensizlik çok zor annecim.ama Allah'a şükretmekten başka elimizden birsey gelmez.şükürler olsun ki 5gün seninleydik. Seni unutmayacağıZ oğlum baban ve annen

Oğlum, uygar Toprak'ım
15.11.2015 ti. Yavrum geldi dünyama.5gün Yaşadı anneciği ve babacığıyla.20.11.2015te kaybettim.
Kokusuna kurban Olduğum nefesine canımı vereceğim oğlum bitanem meleğim babanda özledi seni benim gibi.eşyalarını topladık geri sen hepsini kullanamadan.allahım yeniden evlat verirse senin eşyalarını Kullanıcam onlara.seni doya doya saramadım bitanem onlarda teselli bulucam.seni bulucam.
Kalp atışalarını duyduk ağladık.harekerlerini hissettik ağladık.13,5saat Sancı çekip doğurdum seni yine ağladık.babacığında bizimleydi doğumda.ve en son seni göklere uğurladık ağladık meleğim .çok zor sensizlik çok zor annecim.ama Allah'a şükretmekten başka elimizden birsey gelmez.şükürler olsun ki 5gün seninleydik. Seni unutmayacağıZ oğlum baban ve annen
Allahim sabir versin canim sana vede eşine sinaviniz büyük yavrun cennet bahçelerinde cennetin vildani oldu.Ayni bizlerin yavrularinda olduğu gibi Allahim dayanma gücü versin. Başın sagolsun Rabbim bir daha böyle bir acıyı yasatmasin

Allahim sabir versin canim sana vede eşine sinaviniz büyük yavrun cennet bahçelerinde cennetin vildani oldu.Ayni bizlerin yavrularinda olduğu gibi Allahim dayanma gücü versin. Başın sagolsun Rabbim bir daha böyle bir acıyı yasatmasin
Amin canım Allah'ım kimseye böyle acı yaşatmasın.hepimize dayanma gücü versin .

Amin canım Allah'ım kimseye böyle acı yaşatmasın.hepimize dayanma gücü versin .
Aminnn canım verende Allah alanda Allah inşallah sabrini verir.Yananin halinden yanan anlar seni çok iyi anlıyorum.Cennet sefaatcilerimiz olacaklar inşallah yavrularimiza sonsuzluk ta kavusacagiz inşallah kuzularimiza layik bireyler oluruz ve Rabbim inşallah hayırlı zamanda hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder meleklerimiz kardeslerini gönderir bizlere hayirlisiyla..

Oğlum, uygar Toprak'ım

Allah sabır versin arkadaşım. Gerçekten sen çok sanslisin, meleginin sıcak bedenini öpüp koklayabilmissin. Rabbim aynı acıyı yasatmasin bizlere...

Aminnn canım verende Allah alanda Allah inşallah sabrini verir.Yananin halinden yanan anlar seni çok iyi anlıyorum.Cennet sefaatcilerimiz olacaklar inşallah yavrularimiza sonsuzluk ta kavusacagiz inşallah kuzularimiza layik bireyler oluruz ve Rabbim inşallah hayırlı zamanda hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder meleklerimiz kardeslerini gönderir bizlere hayirlisiyla..
Inşallah canım.ne kadar güzel söylemişsin.meleklerimiz kardeşlerini göndersin bize.uzun uzun ömürleri olsun

Allah sabır versin arkadaşım. Gerçekten sen çok sanslisin, meleginin sıcak bedenini öpüp koklayabilmissin. Rabbim aynı acıyı yasatmasin bizlere...
Amin inşallah sabrını verir Rabbim hepimize .şukurler olsun 5günde olsa kokladım öptüm kuzumu.allahım göstermesin böyle acı birdaha insallah

Oğlum, uygar Toprak'ım
Rabbim ikinizede sabir versin tarifi yok tesellisi yok bunun evlat yakiyor Rabbim Sabrin en buyugunu versin insallahhh.. Allahima yalvariyorum bi daha bizlere boyle aci nasip etmesin zor cook zor

Back
X