- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi MelegimveAskim
- #1.561
Yavrummmm yusufummmm annemmm bugün yanına Gelemedim affet beni sakin seni Unuttuğumu sanma hep aklımda kalbimdesin cennet kokulu oğlum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok üzüldüm okurken bile agladım allah evlatlarını bagışlasın sana..canım 2.5 sene oldu şimdi ikiz bebeklerim var Allahıma şükürler olsun.
Kaza, Konya da oldu kendi arabamızla.Erkek kardeşimi askere götürdük (eşimin sözü vardı nereye çıkarsa ben götürecem demişti) dönerken oğlum kucağımda uyuyodu arabanın sağ arka tekeri patladı 4 takla atmışız eşimde ufak tefek sıyrıklar vardı, benim kaburga kemiklerim kırıldı, oğlum baygındı sanki hala uyuyomuş gibi.
1 gün yaşamış ben yoğun bakımdaydım, doktorun dediğine göre vücudunda kırılmayan kemik kalmamış, boynu bile kırılmış yavrumun, o günleri nasıl atlattım bilemezsiniz, ilk başlarda aptal gibiydim devamlı sakinleştirici vuruyolardı ama eve gelince eşyalarını görünce içime biriken bütün gözyaşlarımı akıttım .
Şimdi bi oğlum bi kızım var oğluma aynı ismi verdim
Allah kimseye yaşatmasın, evlat acısı göstermesin
Canım Rabbim karnındaki yavruna sağlıklı,sıhhatli ömürler nasip etsin.Allahım kucağına sağsalim almayı nasip etsin.İnşallah Rabbim banada nasip eder tekrar anne olmayıevet yine aylardan kasım ve yine 2 senedir bitmeyen kabuslar... canım oğlum sen benden gideli 12 sene oluyor ama acın hala çok taze. baban söyleniyo geceleri çok inliyormuşum ben seni kaybettiğim gecenin kabusunu hiç atlatamadım ki. allah izin verirse bi kardeşin olacak ama o kadar çok korkuyorum ki allahım onu da benden alır diye. kasım ayından nefret ediyorum senin hasta olduğunu yaşama şansının olmadığını söyledikleri her güne lanet ediyorum. anannen teyzenin sana aldığı tulumları kıyafetleri dün çıkardı yıkayıp kardeşine giydirebilmek için canım o kadar çok acıdı ki anlatamam. hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim ama biliyosun ağlamama kimse izin vermiyo. ağlayınca hep azarlanıyorum. seni çok özledim bebeğim. seni görmesem bile ben seni hissettim. seni çok seviyorum canım oğlum
iyi dileklerin için çok teşekkürler. allahım isteyen herkese evlat nasip etsin. o kadar acı çektik hala da çekmeye devam ediyoruz. inş. mutlu günlerimizde gelecekCanım Rabbim karnındaki yavruna sağlıklı,sıhhatli ömürler nasip etsin.Allahım kucağına sağsalim almayı nasip etsin.İnşallah Rabbim banada nasip eder tekrar anne olmayı![]()
![]()
Allahim sabir versin canim sana vede eşine sinaviniz büyük yavrun cennet bahçelerinde cennetin vildani oldu.Ayni bizlerin yavrularinda olduğu gibi Allahim dayanma gücü versin. Başın sagolsun Rabbim bir daha böyle bir acıyı yasatmasinOğlum, uygar Toprak'ım
5günlük Rüyam şimdiden özledim seni.
15.11.2015 ti. Yavrum geldi dünyama.5gün Yaşadı anneciği ve babacığıyla.20.11.2015te kaybettim.
Kokusuna kurban Olduğum nefesine canımı vereceğim oğlum bitanem meleğim babanda özledi seni benim gibi.eşyalarını topladık geri sen hepsini kullanamadan.allahım yeniden evlat verirse senin eşyalarını Kullanıcam onlara.seni doya doya saramadım bitanem onlarda teselli bulucam.seni bulucam.
Kalp atışalarını duyduk ağladık.harekerlerini hissettik ağladık.13,5saat Sancı çekip doğurdum seni yine ağladık.babacığında bizimleydi doğumda.ve en son seni göklere uğurladık ağladık meleğim .çok zor sensizlik çok zor annecim.ama Allah'a şükretmekten başka elimizden birsey gelmez.şükürler olsun ki 5gün seninleydik. Seni unutmayacağıZ oğlum baban ve annen
Amin canım Allah'ım kimseye böyle acı yaşatmasın.hepimize dayanma gücü versin .Allahim sabir versin canim sana vede eşine sinaviniz büyük yavrun cennet bahçelerinde cennetin vildani oldu.Ayni bizlerin yavrularinda olduğu gibi Allahim dayanma gücü versin. Başın sagolsun Rabbim bir daha böyle bir acıyı yasatmasin
Aminnn canım verende Allah alanda Allah inşallah sabrini verir.Yananin halinden yanan anlar seni çok iyi anlıyorum.Cennet sefaatcilerimiz olacaklar inşallah yavrularimiza sonsuzluk ta kavusacagiz inşallah kuzularimiza layik bireyler oluruz ve Rabbim inşallah hayırlı zamanda hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder meleklerimiz kardeslerini gönderir bizlere hayirlisiyla..Amin canım Allah'ım kimseye böyle acı yaşatmasın.hepimize dayanma gücü versin .
Oğlum, uygar Toprak'ım
15.11.2015 ti. Yavrum geldi dünyama.5gün Yaşadı anneciği ve babacığıyla.20.11.2015te kaybettim.
Kokusuna kurban Olduğum nefesine canımı vereceğim oğlum bitanem meleğim babanda özledi seni benim gibi.eşyalarını topladık geri sen hepsini kullanamadan.allahım yeniden evlat verirse senin eşyalarını Kullanıcam onlara.seni doya doya saramadım bitanem onlarda teselli bulucam.seni bulucam.
Kalp atışalarını duyduk ağladık.harekerlerini hissettik ağladık.13,5saat Sancı çekip doğurdum seni yine ağladık.babacığında bizimleydi doğumda.ve en son seni göklere uğurladık ağladık meleğim .çok zor sensizlik çok zor annecim.ama Allah'a şükretmekten başka elimizden birsey gelmez.şükürler olsun ki 5gün seninleydik. Seni unutmayacağıZ oğlum baban ve annen
Inşallah canım.ne kadar güzel söylemişsin.meleklerimiz kardeşlerini göndersin bize.uzun uzun ömürleri olsunAminnn canım verende Allah alanda Allah inşallah sabrini verir.Yananin halinden yanan anlar seni çok iyi anlıyorum.Cennet sefaatcilerimiz olacaklar inşallah yavrularimiza sonsuzluk ta kavusacagiz inşallah kuzularimiza layik bireyler oluruz ve Rabbim inşallah hayırlı zamanda hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder meleklerimiz kardeslerini gönderir bizlere hayirlisiyla..
Amin inşallah sabrını verir Rabbim hepimize .şukurler olsun 5günde olsa kokladım öptüm kuzumu.allahım göstermesin böyle acı birdaha insallahAllah sabır versin arkadaşım. Gerçekten sen çok sanslisin, meleginin sıcak bedenini öpüp koklayabilmissin. Rabbim aynı acıyı yasatmasin bizlere...
Rabbim ikinizede sabir versin tarifi yok tesellisi yok bunun evlat yakiyor Rabbim Sabrin en buyugunu versin insallahhh.. Allahima yalvariyorum bi daha bizlere boyle aci nasip etmesin zor cook zorOğlum, uygar Toprak'ım