• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Toprağın çok sevgili annesi başın sagolsun,biz hep burdayız,yalnız diilsin bunu hep hatırla..
Sevgili anneler,bu pazar günü Elamı kaybedeli üç ay olacak..ne çok zaman..ne az sönen yangın..bu sürede neredeyse tüm yabancı siteleri inceledim.Bizimle benzer şeyleri yaşayan anneler için yurtışında dernekler,tüm aileye danışmanlık hizmeti veren firmalar var..bizde malesef yok,sadece biz varız..ben her duamda sizler için de yalvarıyorum ne olur Allahım kimse evlat acısı çekmesin,çekene de yeni evlatlar nasip et diye..dilerim yangınımız az daha söner,yüzlerimiz eskisi gibi güler,gözlerimiz yine ışıldar..Allah hepimize sabır versin,meleklerimiz bizi korusun..

Toprağın çok sevgili annesi başın sagolsun,biz hep burdayız,yalnız diilsin bunu hep hatırla..
Sevgili anneler,bu pazar günü Elamı kaybedeli üç ay olacak..ne çok zaman..ne az sönen yangın..bu sürede neredeyse tüm yabancı siteleri inceledim.Bizimle benzer şeyleri yaşayan anneler için yurtışında dernekler,tüm aileye danışmanlık hizmeti veren firmalar var..bizde malesef yok,sadece biz varız..ben her duamda sizler için de yalvarıyorum ne olur Allahım kimse evlat acısı çekmesin,çekene de yeni evlatlar nasip et diye..dilerim yangınımız az daha söner,yüzlerimiz eskisi gibi güler,gözlerimiz yine ışıldar..Allah hepimize sabır versin,meleklerimiz bizi korusun..
Canım Rabbim sabrını artısın başın sağolsın bizi ancak bizim gibiler anlar.Burası iyi var bir nebze birbirimize destek oluyoruz.Bende geçen sene 28 kasımda doğurdum yavrumu ve de 1 Aralıkta kaybettim.Nerdeyse 1 yıl olacak acım mı geçmedi lakin acımla yaşamayı öğrendim.Yüce yaradanımız bu acımızı unutturacak başka acı yaşatmasın inşallah..Herdaim umutluyum ve herdaim teslimiyetteyim.Ağlatan Rabbim bizleri elbet güldürecek.Kul sınandıkça mertebesi artarmış sınavlardayız ve inşallah sabrımızın mükefatını alırız.

Allah'ım sabırlar versin canım cok zor ama her sey Allahtan.birdaha yaşatmasın Rabbim

Bugün karnimdaydin yavrum senle son gecemizdi.Herseyim Birtanem canımın canı yavrum icimdeydin bendeydin.Son gecemizdi bu seninle ayni bedende iki kalptik biz bir bedende iki can idik..İçimde hareket etmen pit pit atan kalbin yaşama sevincim herseyim ben senle hayata tutunmustum.Simdi ise bir yaprak gibi savruluuorum oğlummm seni çok özledim minnakim Birtanem herseyim benim gözümün nuruydun sen aldigim nefesimdin sen gittin yarim kaldim.Artik hicbirseyin tadi yok sensiz aldigim nefesim bile ızdırap canımın canı içim yanıyor. Bu aci bu sensizlik herşey boş bomboş tıpkı kollarim gibi cennet mekan melegim kara kuzum sen herdaim bendesin sonsuz sevdam benim :( :(

Bugün karnimdaydin yavrum senle son gecemizdi.Herseyim Birtanem canımın canı yavrum icimdeydin bendeydin.Son gecemizdi bu seninle ayni bedende iki kalptik biz bir bedende iki can idik..İçimde hareket etmen pit pit atan kalbin yaşama sevincim herseyim ben senle hayata tutunmustum.Simdi ise bir yaprak gibi savruluuorum oğlummm seni çok özledim minnakim Birtanem herseyim benim gözümün nuruydun sen aldigim nefesimdin sen gittin yarim kaldim.Artik hicbirseyin tadi yok sensiz aldigim nefesim bile ızdırap canımın canı içim yanıyor. Bu aci bu sensizlik herşey boş bomboş tıpkı kollarim gibi cennet mekan melegim kara kuzum sen herdaim bendesin sonsuz sevdam benim :KK43: :KK43:
Zaten agliyordum suan hic susmuyorum o ayri iyice agladim okuyunca Evlatttt ahhh Evlattt sen neymissin boyle derinden yaralayan eksikligi hayati bitiren yasami sonduren ne beter bi acidir Yawrusuz kalmak coook zorrr Rabbim boylr sinamasin kimseyi Onu cok ozledim bende dayanamiyorum geri de gelmiyor bu ozlem aci nereye kadar bilmiyorum ama gecmiyoe artiyor artiyor bitiriyor beni icin bitiyor cokuyorum temelden... :( :( :(

Zaten agliyordum suan hic susmuyorum o ayri iyice agladim okuyunca Evlatttt ahhh Evlattt sen neymissin boyle derinden yaralayan eksikligi hayati bitiren yasami sonduren ne beter bi acidir Yawrusuz kalmak coook zorrr Rabbim boylr sinamasin kimseyi Onu cok ozledim bende dayanamiyorum geri de gelmiyor bu ozlem aci nereye kadar bilmiyorum ama gecmiyoe artiyor artiyor bitiriyor beni icin bitiyor cokuyorum temelden... :KK43: :KK43: :KK43:
Öyle canım yandikca yaniyoruz bu ateş hiç sonmeyecek bu aci hiç bitmeyecek gibi hele bu gece offf off diyorum..

Aminnn aminnnn Rabbim affetsin ama bi baska evladim olursa onu sevebilecek miyim Mihrabım kadar bilmiyorum bambaska bi duygu bambaska bi acı tarifsiz :KK43:
tabikide seveceksin annesi meleğini unutmayacaksın acısı hasreti ölene kadar hep seninle olacak ama yeni gelen evladın senin yeniden doğuşun olacak en güzel tesellin olacak inşallahhhh :)

Öyle canım yandikca yaniyoruz bu ateş hiç sonmeyecek bu aci hiç bitmeyecek gibi hele bu gece offf off diyorum..
cnm bnm ALLAHIM yar ve yardımcın olsunn seni çok ii anlıyorum RABBİM en kısa zamanda tekrar güldürsün yüzünü inşallahhh :KK57:

cnm bnm ALLAHIM yar ve yardımcın olsunn seni çok ii anlıyorum RABBİM en kısa zamanda tekrar güldürsün yüzünü inşallahhh :KK57:
İnşallah canım iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.Ne kadar dayanmaya çalışsakta birden böyle patlak veriyor acımızı :( :(

tabikide seveceksin annesi meleğini unutmayacaksın acısı hasreti ölene kadar hep seninle olacak ama yeni gelen evladın senin yeniden doğuşun olacak en güzel tesellin olacak inşallahhhh :)
Insallah oyle olur cunku buna cok ihtiyacim var Kizimi cok ozluyorum bazen dayanma gucum tukeniyor bilmiyorum bugun adet gunum ve ben sabah hemen olurdum suanda bisey yok eger bugun olmazsa Rabbim.bana hediyesini Ecrinimi verdi diyecegim

Degil mi herseyini senden aldiklari gece ahhh Allahim ahhh isyan etmiyoruz ama yawrularimizi cok ozluyoruz cooook
Kesinlikle çok ama çok özlüyorum...Asla isyan etmedim şükür ki sende etmiyorsun.Ama yaraliyiz canım yuregimizden içimiz pare pare özlem hasret vede kavusamamak iste en çok ta o üzüyor..Rabbim sabrimizi artirsin ne diyelim kaderin önüne geçilmiyor :( :(

Bazen atak günleri oluyor..herşeyi taptaze,ilk günkü gibi hissediyoruz..o günler nefes almak daha da imkansız,kalbin üstündeki taş daha sert oluyor ve bizi paniğe sevk ediyor..bizim mutsuzluğumuz,hüznümüz çevremize yayılıyor,kahrediyor..dayanmalıyız..bizim bin şükür umudumuz var..kimimiz evlat sahibiyiz,kimimiz yarım kaldık ama yine deneyebiliriz(bize doktor hala izin vermiyor ama az kaldı) ve belki de cennette yavrularımıza kavuşcaz..son 1 haftadır ağladıkça ağladım sonra birden panik oldum..kızımı yolcularken söz vermiştim annen iyi olcak diye ve hasta kalbi öyle durmuştu meleğimin ama ben iyi olmaktan çok uzağım..bu gidene de huzur vermemek sanırım..bugünden itibaren daha fazla çabalayacak Ela'nın annesi..ve diğer tüm melek annelerine dua etmeye devam edicek..Acınızı biliyorum, sabır ve umut diliyorum..En içten sevgilerimle...

Kesinlikle çok ama çok özlüyorum...Asla isyan etmedim şükür ki sende etmiyorsun.Ama yaraliyiz canım yuregimizden içimiz pare pare özlem hasret vede kavusamamak iste en çok ta o üzüyor..Rabbim sabrimizi artirsin ne diyelim kaderin önüne geçilmiyor :KK43: :KK43:
Aminnnnn aynen oyle Hamdolsun Rabbim bizi cok sevmis yawrularimizi cok sevmis sukurler olsun ki onlar bizim ellerimizden tutup goturecej Ya Rabbim sinavimiz buyuk sen yardimcimiz ol insaallah hergun hepimize dua ediyorum..

Bazen atak günleri oluyor..herşeyi taptaze,ilk günkü gibi hissediyoruz..o günler nefes almak daha da imkansız,kalbin üstündeki taş daha sert oluyor ve bizi paniğe sevk ediyor..bizim mutsuzluğumuz,hüznümüz çevremize yayılıyor,kahrediyor..dayanmalıyız..bizim bin şükür umudumuz var..kimimiz evlat sahibiyiz,kimimiz yarım kaldık ama yine deneyebiliriz(bize doktor hala izin vermiyor ama az kaldı) ve belki de cennette yavrularımıza kavuşcaz..son 1 haftadır ağladıkça ağladım sonra birden panik oldum..kızımı yolcularken söz vermiştim annen iyi olcak diye ve hasta kalbi öyle durmuştu meleğimin ama ben iyi olmaktan çok uzağım..bu gidene de huzur vermemek sanırım..bugünden itibaren daha fazla çabalayacak Ela'nın annesi..ve diğer tüm melek annelerine dua etmeye devam edicek..Acınızı biliyorum, sabır ve umut diliyorum..En içten sevgilerimle...
Allah razi olsun cokta iyi anlatmissin hatta daha neler neler yasatiyor insana biz ne yaparsak yapalim Evladimiz gelmiyor ki kimse bana Kizimi geri getirmeyecek ki o Rabbinde onunla beraber beni bizi bekliyorlar Rabbim bize Peygamber sabri versin sinavimiz cook buyuk ya sabir ya Allah deyip bekleyecegiz elbet bir gun Yawrularimiza kavusacagiz

Canım Allahım sabrını artırsın.allah razı olsun senden müminin mümine yaptığı dua kabul olurmuş Rabbim inşallah bizleri bir daha böyle acılarla sınamaz.Aynen seninde dediğin gibi ara ara atak dönemlerimiz galiba :(

Aminnnnn aynen oyle Hamdolsun Rabbim bizi cok sevmis yawrularimizi cok sevmis sukurler olsun ki onlar bizim ellerimizden tutup goturecej Ya Rabbim sinavimiz buyuk sen yardimcimiz ol insaallah hergun hepimize dua ediyorum..
Allah razı olsun canım aynen bende hergünüm duayla geçiyor.Bizler gibi yüreği yanan annelere Rabbim dayanma gücü versin diye dua ediyorum.Nerde hamile yada bebekli birini görsen Allahım sağlıcakla doğursun evlatlarını onlara bağıslasın diye dua ediyorum.Allahım bu acıyı düşmanıma bile vermesin :(

Allah razı olsun canım aynen bende hergünüm duayla geçiyor.Bizler gibi yüreği yanan annelere Rabbim dayanma gücü versin diye dua ediyorum.Nerde hamile yada bebekli birini görsen Allahım sağlıcakla doğursun evlatlarını onlara bağıslasın diye dua ediyorum.Allahım bu acıyı düşmanıma bile vermesin :KK43:
bende oyle dua ediyorum hep eltim dogurdu doguracak hergun ariyorum ne oldu ne bitti diye gidiyorum yanina her turlu yanindayim diyorum cunku ben yandim kimse yanmasin diyorum Rabbim hepimizden razi olsun boyle konusmak dertlesmek bile bazen bi nebze dindiriyor rahatliyor insan konusunca iyi ki yazmisim buraya sizlerle konusmak en guzel yaptigim olmus

Back
X